Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 18:08

Kokoska on kreslí/maluje docela rád, ale spíš abstraktní díla, dokonce chodí na výtvarku. Ale jeho projev je na úrovni čtyřletých dětí, teď maluje postavu jako kolo s očima a pusou, čárku jako tělo, ruce i nohy Ten čtyřletý teda dělá jen čmáranice, takže v tomhle si nemají co závidět.

Offline Kokoska
35184 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 18:27

Evaeva to je jak u nas v tom veku. Vzdycky kdyz vidim dila Risi od Pinot Noir , rikam si, ze holt nekam panbuh ten talent nasypal a nekoho vynechal :)

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 18:45

Škoda, že nejde dávat krev častejc. Nechala jsem si odpustit ve čtvrtek a přestože uklízím detskej pokojíček a nacházím různý schovaný papírky od bonbonů a další poklady, mám tlak 96/64 .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 19:03

Kokoska jo, o talent mi nejde, spíš aby v té škole moc netrpěl

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 19:36

Evaeva na začátku první třídy rozdala učitelka texty na čtení a rekla, komu rodiče podepíšou, že každý den četl, dostane dárek. Další týden přišel syn naštvanej, že na to kašle, že je učitelka lhářův a dárek žádnej nebyl. Pak jsem zjistila, že ten dárek byl obrázek na vymalování. Po tom, co museli pořád něco vymalovávat jako úkol.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2023 19:38

Tabea tak to je krutý! On to teda zatím nijak úkorně nebere, je nadšený, i když od doktora dostane omalovánku, ale doma pak zůstane netknutá

Offline MPLee
3057 příspěvků moje polička 15. srpna 2023 22:59

Gatita to jsem ráda! Naše malá to tam taky miluje  A kluci jsou moc šikovní! 

Já ukončila tábory. 2,5 letá se naučila bruslit. Ale jako klidně poskočí, otočí se, jede po zadu... Samozřejmě pomalu, ale je na tom jak doma. Hrozně jsem si to s dalšíma dětma užila. Mimiňák to zvládnul taky skvěle a hrozně se posunul za ten měsíc. 

Odjeli jsme na dovolenou. Během prvních 48 hodin jsme sice museli vyhledat autoservis, dětského doktora 2x  A já dostala brutální migrénu, na kterou nefungovalo nic. Ale od dněska už si to užíváme a děti jsou taky boží! 

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 06:04

MPLee aneb " když povolí napětí, tak se všechno sesype"...  Věřím, že už jste si to blbý dobyli s teď si budete jen užívat. 
Malá je neuvěřitelně šikovná! 

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 08:22

MPLee vy si hrozne davate na tech dovolenych! Ale tak snad uz to ted bude bez komplikaci. 
A mala je neuveritelna, musi mit velike nadani. A taky ma dobry, ze od vas muze leccos okoukat. Ja jak sama neumim nic, tak nemam co predavat. Tak jsem nadsena z tech primestskych taboru, ze mi vrati nauceneho bruslare.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 16:41

Nemáte prosím někdo tip na láhev na pití (nejen) do školky? Aby byla lehká, šla dobře umýt a netekla? Máme asi tři, a každá má nějaký ale.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 16:51

Zina my máme Camelbak a jsem s nimi spokojená, netečou ani po dvou letech, rozebrat se dají kompletně. Ale taky mají ale to pítko není úplně kryté.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:09

Zina skus pozriet zdrava lahev

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:11

eless Zdravá láhev hrozně teče.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:27

Zina máme Klean Kanteen lahvičku asi 5 let a pořád je fajn, neteče, není skoro vůbec obouchaná, víčko (máme s takovým černým gumovým pítkem) lze rozebrat a vymýt v myčce, případně se dá koupit náhradní. Mají i termosky, ty máme taky, dětskou i dospěláckou. 

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:51

Zina my teď máme láhev ArsUna, jsem s ní zatím maximálně spokojená, hlavně proto, že není co rozdělávat, je to prostě víčko s dírou a záklopka, žádná pítka, mechanismy, komplikace. Těsní dobře, ale máme ji dva měsíce, tak nevím, jak dlouho to vydrží. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2023 17:59

Pinot Noir mně na tomhle systému vadí, že když do toho drknou, tak se to vyleje. Hlavně teda, když to mají nosit do školky, ale je teda fakt, že kluci mi občas přijdou jak hrom do police

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:02

Pinot Noir Zina my máme ars una uz pres tri roky a pořád je jak nová. 

Offline Tabea
8298 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:09

Zina my máme camelbak. Je třeba úzká štětka ný mytí, já rovnou vzala jejich origo set. A nejde do nich dát perlivá voda. 

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:33

žluťásek tak to ráda slyším, díky!

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 18:44

Pinot Noir já je taky ráda doporučuju, dobře se z nich pije, jdou v pohodě umýt, jde vyndat i to těsnění a vydrbat ho, když je oslizlý.

Já nemám ráda ty lahve s brčky a cucátky, vždycky to začne plesnivět, nedá se to to vyčistit, děti maj tendenci to okousávat. Ten náustek mi přijde nejlepší. Ale nikdy to teda nepřevrhnul a nevylil. Rozlejvačům bych je úplně nedoporučila.