Karja já jim tyhle láhve teď dávám na tábor, protože mají mít každý dvě. Ale oni je hrozně ničí, navíc se ukázalo, že mladší neumí odklopit ten uzávěr a taky už zapomněli, že se dělá tohle sladké pití (to jsem teda neprozradila, nakoupila jsem velký rajec s "dudlíkem" a prohodila uzávěry
). Mně teda přijde, že tyhle láhve jsou náročnější na hygienu, ale zase je klidně vyhodíš.
Vše o těhotenství a dětech
Karja my od rajce. ![]()
Na mytí a vyvařování lahví na pití, aby to neplesnivelo jsem celkem záhy neměla moral. Teď děti láhve mají, ale už s normálním hrdlem.
Evaeva já to pití vylévám, ale nevím, co si myslí děti:-D. Kupuji tak co 14 dní, mně vyhovuje, že je prostě uzká a nemusí se moc řešit, že se zapomene, že se nevymyje...
Pinot Noir chápu:-D
Já tyhle diskuze furt nechápu, syn se umí snad odvzdycky napít z normální petky/znovupouzitelne lahve a dírou
Jsem rada, ze tohohle tématu jsem ušetřena ![]()
Zina hledala jsem ruzny lehky varianty, ale nakonec Tonda nosi termosku Alfi. Umi ji bezpecne sam rozsroubovat a zasroubovat, aby netekla, ma normalni diru, ale plastovou, takze si neomlati zuby.
edit: a vidim, ze delaj i jen nerez lahev, ne-termoskovou, ta je mensi a lehci!
MP Meri Doteď jsem taky nic takovýho neřešila, syn se napije v pohodě ze všech x lahví co máme doma i z petek bez cintání, ale do školky bych mu stejně něco takovýho pořídila. Sám si totiž žádnou neotevře...
MP Meri no a uměl ji ve dvou, třech letech zase spolehlivě zašroubovat, aby netekla v batohu? ![]()
MP Meri no naše se z petky nebo čehokoliv s dírou taky napít umí, ale ne samoobslužně
z tyhle lahve se i dvouletá napila za jízdy sama v kočáru
MP Meri do školky měli mít netekoucí při převržení. Moji se teda z normální napijí, ale už nikdo po nich ![]()
Karja já ji vymývám jestli jednou týdně, tak je to hodně. Ty jednorázové bych musela pořád kupovat, oni je fakt ničí, teď na tábor mají třetí za týden.
Evaeva Tak to je blbý, naše to ani moc neničí, myslím, že se to vždycky nějak zajede samo třeba za tři týdny. ALe do školky mít lahve nemusí, takže mimo léto to i používají poměrně sporadicky.
Karja do státní taky ne, do té DS si nosili kompletní svačinu. Plus mají různé kroužky, aspoň si tu svojí poznají, a bez pití ven nechodíme ani v zimě, to teda beru jen jednu malou termosku, teď v létě za odpoledne každý vypije klidně litr.
MP Meri no a uměl ji ve dvou, třech letech zase spolehlivě zašroubovat, aby netekla v batohu?
To asi ne, ale my jsme za prvé nepiči a za druhé o existenci školek, co požadují lahvičku jsem se dozvěděla až tady ![]()
Otázka klasická tradiční. Nemáte tip do čeho dávat lego? Už nám to vychází na necelé tři kalax boxy, do skříně už to nenacpu, bude to někde na volno v prostoru. Je to duplo, takže nějak extra třídit to nemusím.
Karja my ho máme ve třech samla krabicích z ikea po 22l, v jedné máme mten vkládací díl a v něm panáčky a podobně, vejdou se nám teda akorát do poliček, kromě jedné, ale dají se dobře stohovat, švagrová to tak má.
Já spíš budu muset vyřešit to malé lego. Jak že bylo to třídění? Velké kostky zvlášť a co dál?![]()
sambo oblékl dceři košilové šaty bez rukávů obráceně. Přišla celá stažená, ten límeček měla jako roláček vytaženej pod bradu a vzadu výstřih s rozepnutými knoflíky:-D. Chodila tak celé dopoledne po venku, po vsi, když jsem se jí zeptala, zda to chce otočit, dost štastně řekla, že jo:-D
Evaevatřídit podle tvaru, třeba placaté rovné, strechy a pod. Kousky které máte celkem 2x můžou být ve společné přihrádce. Měla jsem na to takové malinké krabičky s přihrádkami.
continuity jo, to je jasné, že podle tvaru. Pustím se do toho, až se budu nudit na mateřské. Snad to stihnu než se mimino začne plazit![]()
Evaeva nehledej ideální řešení nafurt. u nás jsme začli s méně přihrádkami, pak se některá rozdělila na dvě skupiny, když toho bylo hodně na hledání nebo se to nevešlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY