Vše o těhotenství a dětech
Evaeva já bych je taky sloučila. Jo, ty členěné krabice jsou IKEA, patří k nim víka na pantech, ale překážela a bez nich se dobře stohují. Jsou zbytečně členité, uvítala bych míň větších přihrádek, takhle jsem to musela roztřídit dost důkladně, aby ty přihrádky nebyly moc plné, v přeplněných se blbě hledá. Ale nic lepšího jsem nenašla a funguje nám to dobře.
žluťásek My bychom se nějakého Dupla také klidně ujali
continuity díky, řídila jsem se tvými postřehy ![]()
Jimik no, jak už jsem psala Huse, zatimco jsem tu psala jak, jak bych už nějaké duplo protridila, syn si zalibne prohlizel nový katalog a vybira si duplo hasiče, co si přeje od Ježíška
![]()
Ale proberu to s ním, jestli už něco nepošleme dál.
Pinot Noir a půjdou dokupovat další
Mně taky přijde, že by mi stačilo do té nízké samly nějaké dělení na šest přihrádek, ale to ikea nenabízí, velké kostky nechám v té druhé.
Pinot Noir to jsou ty ikea glis? My máme z tý serie ty menší po třech, tyhle vaše se mi zdají lepší. Ale dřív je neměli v nabídce bohužel :(
žluťásek tak to vůbec nevím, nemám ty názvy tak zmáknuté ![]()
žluťásek jo, glis. Já už na ní koukala loni na jinou stavebnici, ale nakonec se mi nehodila
Pinot Noir tak to jsem ráda, že vám to funguje.
dzizisketa Jsi odvážná a držím palce, ať to ustojíš. Vlastně uplně nejlíp, ať nemáš co, ustávat. Já mám strašně moc ráda tyhle dokumenty ze života a jsem ráda, že k tomu někdo má odvahu ![]()
dzizisketa Já nevím, za co by měl přijít ten odsudek, maximálně by ti někdo mohl vyčíst, že ti nalítnul, protože v tvým podání to vypadá, že provozování dvou dětí a psa jde zvládout levou zadní, ani se u toho jeden nezapotí!
Jo, a doufám, že se pak dokumentem pochlubíš.
Evaeva Potrefenáhusa Je to náročný to občas rozdejchat, když člověk to dítě hezky oblíká a pak tomu tatínek dá korunu. Ale ono je to jen na chvíli, pak si dítě ty divnokreace dělá dítě samo. Pak je chvíli klid a pak s pubertou jsou kreace zpět ![]()
Pinot Noir Uaaa, my pořad tridime jen podle barev toto ... na to mám nějakou slepotu já, mi to přijde všechno stejný, ty fochy, to bych v životě nic nenasla ![]()
dzizisketa Nechat se veřejně soudit není snadny, ale určitě to ustojis. Jo a dá se na to zvyknout. Mysli na to, ze na kazdyho pripadnyho hlasitým hejtra je pravděpodobně deset tichej pozorovatelů, kterým to něco dalo. Obecně je skoda, ze lidi setrej pozitivni zpětnou vazbou. Od recenzí až po šikulkování :)
A za mě dneska jedno paneboze. Ty nespavy děti jsou tak strašně strašně strašný
Mimino vydrží klidně čtyři pět hodin vzhuru, pak ji konečně uspis, vycuras se, pustis pohádku staršímu, všude se rozhosti ticho, tak si začneš dělat naději na kafe ... a dítě vzhůru, protože 15 minut stačilo. Zopakovano třikrát denně. Někdy je mi regulérně do breku ![]()
Kdyz se jednou za dva týdny zadari, ze spi třeba hodinu a půl v kuse, tak vidím, jak ten zivot má úplně jinou kvalitu, to je fakt úplně nesrovnatelny.
MP Meri kdyz ja mam treba blok, ze lidi, ktere sleduju musi byt zahlceni, tak jim nepisu, i kdyz se mi treba neco libi. Na tvem profilu se obcas dost odvazu - 1x rok napisu sz a dam srdicko.
Tak snad zacnu posilat pozitivni hodnoceni.
MP Meri mám to stejně, u nás teda s tím rozdílem, ze se strašně budej navzájem. Starší teď odmita přes den spát, bohužel to znamená, ze nespí ani mladší. Ona ten koncept byt potichu naprosto nechápe ![]()
dneska se nepovedlo ji uspat, takže mimino spalo taky jen chvíli a ještě to znamená, ze nám usne teď v autě a bude tu prudit do 11
notna mně to vždycky spíš pobaví. Kluci chodí tak nějak normálně, to je asi jiné než u holek, a starší akceptuje pouze trika s obrázkem. Ale trvám na tom, aby do školky a vůbec ven chodili čistí (když nepočítám softchelky) a pokud možno nekombinovali vzory.
notna mne ani nevadí divny postrojeni, spis ze naprosto ignoruje velikost a roční období, pripadne dá nejakej dobře zasoupnutej deravej flekatej hadr barvy hnoje, co jsem zapomněla vyhodit, diteti k babicce na hodobozovej oběd
dzizisketaJako seš hodně odvážná! Hele tak kecej, tím se můžeš zachránit:-D.
Edit: A doufám, že to není časosběrný, protože se těším!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY