Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2023 00:11

žluťásek já tu formu mám, ale minule mi to nešlo vyndat a celkově teď nebyl morálDonutí mně teda hlavně staré banány. Ty si děláš legraci, ale mezi devátou a dvanáctou jsou jen tři hodiny, to uteče jako nic

Hlavně nesmím rodit moc dopředu. Jednak nemám nic nachystané a pak potřebuju, aby si mladší ve školce do té doby zvykl. S těmi mladšími dětmi to bylo nějak jednodušší.

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 00:12

Evaeva to je určitě super dárek. Já se snažím sehnat k svátku Velkou knihu koček v hezkým stavu, to by byla pecka. Miluje ji, půjčujeme si ji z knihovny. 

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 00:16

Evaeva no prosimtě, já jsem teď nezvládla ani vybrat boty na netu, ještě tak péct v tom horku. Dneska jsem kompletovala tu výbavu do školy, to je tak maximum, na co jsem měla kapacitu.

Už se mu hodně kýve i ten druhý horní zub, myslím že do školy půjde s velkým děravým úsměvem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2023 00:22

žluťásek no ten dnešní déšt byl jak vysvobození. Doufám, že už je ti líp.

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 00:39

Evaeva už jo, děkuju. Pořád kašlu, smrkám, ale já to mám vždycky na dlouho. Dostala jsem ale na předpis nějaké bakteriální lyzáty na podporu imunity, bere se to tři měsíce, takže tento podzim očekávám zázraky!

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 05:39

žluťásek pod vlivem zdejší debaty jswm koupila diteti imunoglukan a myslím, ze druhou lžíci už do ni nikdy nedostanu. Asi zustanem u multiimunu, toho by vypila flašku na posezení

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 06:47

Potrefenáhusa continuityPodobne to je v telocviku u syna. Maji mit jen jedny boty do telocvicny, a pokud jdou ven, ucitelka predem napise, aby si vzali na cestu do skoly sportovni boty (tj. aby holky neprisly v balerinach) a jdou na hriste v techto botach.

Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 07:35

ziginka tak mi to pride logické. 

žluťásek ktoré tenisky z Decathlonu?

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:41

ziginka to by se přeci muselo plánovat!

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 09:56

U nás mají na tělák jedny boty, i my jsme je měli (stejná základka ), normálně v nich chodí do tělocvičny i ven na hřiště.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:01

S klukama cestujeme od malička, člověk by řekl, že jsou zvyklí. Ale co teď předvádí...nejradši by hráli basket/tenis/mölkki "doma" a nechtějí nikam na výlety. A to jsem slíbila, že už žádný kostel, i když tady jsou nádherné románské. Čím menší vesnice, tím lepší. A to ani nechci ať vylézají z auta, klidně tam můžou čumět do mobilů. Grrrr

No, aspoň jsme zjistili,že se jim líbí Navarová.

Offline continuity
43658 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:07

brrr

Vydrž, u nás je to letos lepší. Sice jsme je dost utahali a třeba večer jsme chodili s mužem ven sami, ale vcelku bych řekla, že si to až na občasné brblání užily. 

Ale tato naše tour by odpravila půlku dospelých.

Včera jsme jim nechali peníze, ať si jsou koupit večeři alespoň do žabky. No tak si v úplně novém apartmánu, kam jsme přišli před dvěma hodinami, uvařili špagety, které vyhrabali z hloubi tašky. Našly i příbory, které já jsem na první dobrou neobjevila.  

Offline Gatita
8705 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:17

brrr jak stari jsou vlastne kluci? 
Ja je celkem chapu, sama to mam v pameti z detstvi a puberty, jak jsem to brala jako takive nutne zlo, i kdyz zpetne to nebylo spatne a nejaky dojem mi z toho zustal.

Ja bych cestovala az bych brecela, ale nevim, jak s tema detma. Delame takove "detske" dovolene, ale starsi syn ted v Krkonosich predvedl, ze v klidu ujde 15 km a ze ho hory celkem bavi. Jenze nevim, jestli by dal tyden nekde v Gruzii, ze jo. Nevim, jestli to riskovat. No a pak tu je ten trilety, a to si jeste pockame. Jenze pak budem staří

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:34

Gatita 10 a 12. Dostávaji se do puberty a nechtějí nic. Aaaa!

continuity Mě hrozně vysilují ty hádky. To víš, že nakonec jsou spokojeni, ale ty kecy předem.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:57

brrr a nějaká dohoda ve smyslu dneska vybírám já, zítra vy by nepomohla? Ale ta puberta je těžké období, taky si vzpomínám, jak jsem remcala i na fajn dovolených.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 10:58
Reakce na dzizisketa:

711990 

Rosťa má taky 28. Teda doufám. Radši mu vyzkouším papuče, abych nebyla za týden překvapená

​mam po mojom papuce barefoot protetiky vel 29 keby si potrebovala

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 11:23

letfenixa našla jsem tyhle, mají celkem ucházející tvar podle fotky. Půjdeme je zkusit

Boty na tělocvik

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 11:40

letfenixa my budeme kupovat tyto, Ríša je miluje, koupila jsem je původně na Gymnathlon. Mohla jsem letos vynechat celoroční i sandály, ze zimních přezul do těchto a nosí je neustále, ty další dvoje jsou v botníku zcela nepoužité. 

Snad mu budou sedět tak dobře i ve větší velikosti.

https://www.decathlon.cz/p/detske-boty-na-aktivni-chuzi-pw540-modro-zelene/_/R-p-164271?mc=8392759&c=MODR%C3%81_TYRKYSOV%C3%81

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 27. srpna 2023 12:05

eless 

Děkuji, zkusila jsem mu ty 28 co má a sedí furt stejně, nadmerek pořád stejný - taky jsem mu je pořizovala v květnu, doufám, že další číslo zase až na jaře.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2023 12:15

Pinot Noir ty mám taky v merku