žluťásek košeľa je hnusna a nikdy si ju neoblecie (Mal ju na besiedke v škôlke).
Že by si obliekol žlté nohavice !
Promiň, ale ![]()
žluťásek košeľa je hnusna a nikdy si ju neoblecie (Mal ju na besiedke v škôlke).
Že by si obliekol žlté nohavice !
Promiň, ale ![]()
monis v ND je to atraktivni, syn to v 7 letech vydrzel a moc se mu to libilo. Byl tam s 5letou kamaradkou, ta byla nadsena. Ale bude to kus od kusu.
monismě to přijde dost hraniční. Mladší myslím v 5.5 letech a bylo.to tak tak.
Jinak díky za připomenutí, úplně jsem na to zapomněla, ale proč?! všechny termíny víkendy a patky? Ach jo, mrzí mě to, ale to není pro nás.
continuity asi to nechám na příští rok. U nás připadá v úvahu jen Brno a Olomouc a tam je to klasický balet na dvě hodiny.
Gatita to mi přesně potvrzuješ můj průzkum, osobně mi to přijde jako super pohodlný přivýdělek pro nějakého studenta třeba, ale lidi nejsou a nechce se jim. jak říkám, letos jsem to vzdala a příští rok se už třeba odhodlám ho nechat chodit samotného tramvají, jen zastávky vychází úplně blbě, ať by jel na jednu či druhou, kroužek je přímo uprostřed a z obou stran dvě ne moc pěkné křižovatky
on by to zvládl, ale já na to ještě nemám.
Omg, z 0 na 500x denně A proč?!!! během 3 dnů
(kdy je asi tak začne zajímat odpověď? )
Potrefenáhusa a kdy se začnou ptát smysluplně?
Včera jsme šli na Letenské dožínky a říkám mu: hele, to je už tady, je tam šipka Dožínky vlevo. On: proč ty vidíš tu ceduli?
žluťásek takže mě to teď čeká minimalne 6 let v kuse?!![]()
Potrefenáhusa
ano, minimálně šest let v kuse. Ale teď už se dotazy ve stylu malého žluťásek kombinují se skutečně zajímavými dotazy (u nás teda na elektřinu, vesmír...). Ale tvl otázka Proč? na mojí informaci typu Dej pozor, ať nespadneš, jseš vysoko! mně nikdy nepřestane překvapovat. Ale musím říct, že mladší se Proč tolik neptá, asi mu stačí poslouchat bráchovi ![]()
Potrefenáhusa Nepropadej panice, u nás převažují smysluplné dotazy nad prostým proč.
Třeba kde má sluníčko maminku ![]()
Evaeva tak asi mu neni jasny, co by se stalo, kdyz je vysko, nedal by pozor a spadnul? ![]()
Kokoska neřekla bych
A to je x krát za den: Šipka ukazuje tudy, tak jdeme tudy. - A proč? Dneska má být hezky. - A proč? ![]()
Potrefenáhusa Nepropadej panice, u nás převažují smysluplné dotazy nad prostým proč.
Třeba kde má sluníčko maminku
nejlepší ![]()
Zítra nastupuje mladší do první třídy a já brečím už teď ![]()
Jimik nenech se uchlácholit. "Proč" přijde ![]()
Tabea Přesně, ono se to s nimi táhne pořád. "Proč musím přijít domů v osm a ne až v deset?", "Proč si mám uklidit ", "Proč to musím dělat já a ne brácha?".....
Proc je u nas na dennim poradku i na zdanlive zjevny prohlaseni. Je to zoufaly:D a presne, Potrefenáhusa nikoho nezajima odpoved!!!
nikoho nezajima odpoved!!!
Přesně! Já ze sebe někdy vymáčknu nevídané vědomosti, opravdu smysluplně odpovím a Ríša mi řekne: proč mi to říkáš, mě to nezajímá. ![]()
Evaeva přesně, někdy to fakt bolí. Je to očividně bystrej kluk, zajímá se o tolik věcí, zná toho o vesmíru, fyzice víc než já. A pak se mě zeptá na nějakou úplně stupidní věc potřetí za den a nemůžu uvěřit, že to je pořád to stejný dítě :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.