monis No a vzhledem k tomu, ze budu vstavat ve 4.45, bych byla rada, kdyby chodili spat pred pulnoci :-D.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tyjo, to zní skvěle s tou školkou, to se hned půjde v pondělí líp ![]()
Já jsem právě odpinkla objednávku za dva a půl litru v HM, ozkoušeli jsme kalhoty a potřebujem minimálně tak o 5 cm delší ![]()
Vari nemusí to tak být, u kluků spaní ve školce nemá na večerku vliv. Oni jsou z té školky mnohem unavenější
žluťásek taky mám rozdělaný košík ![]()
žluťásek Ja zkousela kalhoty dneska a taky musim udelat objednavku na HM, maji tam ted 20 % slevu! :-D chudak muj oliver twist nema ani teplaky na kazdej den v tejdnu :-D.
Evaeva Skolka nam hodi vidle do stavajiciho rezimu. Oni sice pres den nespi a usinaji do osml, jenze mrnavka tak v jednu vstava a je vzhuru tak do ctyr, coz pak dospava rano, dneska jsem ji tahala z postele v pul desaty, ona by jeste spala. Do skolky bude muset vstavat tak o pul sedmy max.
Vari třeba se pak přestane budit v noci, když to nebude moct rano dospat (teoreticky, no)
mne vzbudilo dneska ve 3 kvileni z vedlejšího pokoje, mimino spalo, tak jsem šla utesovat a uspavat housatko já, no někdy ve 4 se vzbudilo mimino ve vedlejším pokoji, tak se sel k housatku zase pokoušet muž, mimino nemohlo strašně dlouho zabrat....a když už to začalo vypadat nadejne, slyšela jsem na chodbě dětský kroky, prelezla tatinka, kteryho to vůbec nevzbudilo, takže jsem od 5 v kuchyni, dite vypilo dva hrnky kakaa a mluví a mluví a mluví (a já mu vůbec nerozumim)
myslim, ze usne přesně ve chvíli kdy se vzbudí mimino, snad aspoň stihnu dodělat tu objednávku v hm , rozdelanou ze včera a ze tam ještě něco zbylo
Ty sumy jsou docela masakr, leginy, rukavice, obyc tricka s dlouhym rukavem, pyzama, puncochace...a tisice litaj.
ja nakupuju na vinted rada, ale vyzobavat tam tyhle základní kusy po jednom moc nejde.
Potrefenáhusa to mi teď přesně drásá nervy! Na Vinted nakupuju nejvíc, ale teď potřebuju nějaký teplejší legíny a tepláky, ponožky, pyžama... A jsem z toho hrozně zpruzelá a nechce se mi to tam hledat.
Nevíte, jestli mají v tom hm nějaké zateplené kalhoty?
MPLee Potrefenáhusa my se hodne rozsoupli ted v lete u zubare (tam na to v souhrnu za tech par navstev padla peticiferna castka) a pri platbe krouzku, kde to nebylo o moc levnejsi. Takze teplaky jsem nakoupila obema detem v Sinsay á 89 Kč a zbytek nejak zrecyklujem, mladsi dite bude asi trochu za Zilvara.
Včera si väčšinu vyradeneho oblečenia vzala svagrina a zvyšok som dala susede pre vnuka. Ja nemám nervy na niekde núkať, než nejaké "značky ", čo viem, že pôjdu.
Gatita tiež pekne plánovanie.
Gatita no kroužky mě taky čekají a cidra to neni pěkná. Navíc vybavujemd chalupu... co jde tak taky dědí, i když pak syn chodí v sytě růžové (ano růžovou můžou nosit i kluci, ale mě se to nelíbí no). Jenže se vůbec nepotkali velikostma. Ale asi to nakonec budu lovit na tom vinted, až si vyšetřím nějaký volný večer..
Kluci se těší, do školy i do školky, budou oba mazáci, všechno znají a mají rádi. Jen se trošku bojím o malého, oba nej kamarádi ze školky mu odchází do školy a on tam teď ve 4,5 a půl bude téměř nejstarší, tak snad se nebude nudit a vymýšlet nějaké megablbosti, což je jeho přirozenost. Dnes hodláme naplnit penál a vyhrabat bačkory, jinak nic, kroužky nějaké vybereme ve škole, až uvidíme, co se letos nabízí, jsem možná srab, ale samotného se ho po centru ještě nechat courat bojím a platit někoho jen za odvod, když většina hlídaček chce zaplatit minimálně 3 hodiny, jinak ani nepřijdou (což i chápu), odmítám, to by se ten kroužek pěkně prodražil. Kluci si navíc teda už dost lezou na nervy, jak jsou spolu nostop, tak ty jejich hádky a bitky začínají být dost drsné. Takže u nás vyhlížím světlé zítřky, kdyby to pro mě neznamenato lítat celé dny jak hadr na holi a hlavně! to ranní vstávání, tak by návrat do institucí byl úplně dokonalý ![]()
všem přeju hladké začátky!
jo a bráchovi ve čtvrtek taky přistál mail, že školka se neotvírá, neb nestihli rekonstrukci (co čekat, když začali na přelomu července a srpna
).
MPLee naše mimino vypadá jak chlapeček, i když je celá v růžovým, furt se někdo opatrne ptá, jestli je to holka nebo kluk...no a já to zjistila až ted, ze jde ty děti oblikat i do oblečení i 3 čísla vetsiho a je to v pohode
Potrefenáhusa Pinot Noir už mlčim!
U nás je spíš problém, že sambo vstavá kvůli dojíždění kolem 5 a u něj přes 7 hodin spánku nejede vlak a chodí spát brzy. Takže když dítě odpadne v 10, tak nemáme žádný čas bez dětí...
Malenge doprovod na krouzky je tezke sehnat. Syna jsem zapsala na anglictinu v dobe, kdy jsem v praci a nemuzu vodit. Mela jsem predjednane s agenturou, ze najdou chuvu na doprovod do centra 2x tydne. No tak minuly tyden volala zoufala reditelka, ze nemuze nikoho sehnat, ze takovy dzob nikoho nezajima. Pritom je to pravidelne 6 hodin tydne, z toho 2 hodiny placeneho volna na kavu v case toho kurzu, a nebydlime ani zas tak strasne daleko, ze by byl problem ta cesta. Nakonec to vyresime sami, pro syna to bude i prijemnejsi, ale nebyt ochotnych prarodicu, tak to musim zrusit.
Vari nám taky školka do režimu hodí vidle. Žádné snídaně v půl deváté
Ve středu mladší vstával v 9.45, spal normálně od půl deváté. U něj se teda dost bojím, že vstávání v sedm nemůže bez poledního spánku dlouhodobě vydržet, nejlíp kdyby chodil večer dřív, ale asi ho nepřesvědčím, aby šel spát dřív než brácha. Aby nakonec spaní ve školce nebyla jediná možnost (doma určitě spát po obědě nepůjde).
Škôlky v našom meste robia rekonštrukcie za bežného provozu ![]()
Gatita no do sinsay se taky chystám. Musím to dneska projít, ale skoro se mi zdá, že po starším žádné tepláky nepřežily, má jich nějak málo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY