Potrefenáhusa v tom hm mi přijde, že buď mají trika mizerné kvality a ty lepší už zase stojí dost. Na trička mi nejlepší poměr cena výkon přijde ca a tesco, ale to se musí spíš naživo.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva porizuju prakticky jen veci z Pepca a pak "lepsi". Kalhoty i tricky mi prijdou nej z Lindexu nebo z Tchiba, nebo M&S, ale je to boj, protoze je vsechno okamzite spinave. Takze doma proste to Pepco no. Akorat Lindex teplaky (z te silne teplakoviny) vydrzi vazne hodne a kupuju jen zelene hnede apod
.
Evaeva poslední várka triček z HM byla vážně hrozná a taky je tam už nechci kupovat. Triko jednou natáhne a výstřih má do půlky hrudníku. Přitom ještě o velikost menší byly v pohodě, silnější pevná bavlna.
Teď mám vyhlidnuty na zalandu Next a čekám, jestli je trochu nezlevní. Ve škole by je snad už nemusel tolik ničit jak ve školce :)
žluťásektrička jsou na tom ve škole podstatně hůř než ve školce hlavně rukávy. Každou výtvarku přišly domu s flekem a plus odřené od lavice.
Pokud mu jsou na tričku krátke rukávy a jinak je ok, klidně je nech, je to nejlepší. ![]()
Potrefenáhusa já na vinted kupuju už jen pro sebe, pro děti výjimečně, protože s tou dopravou a ochranou se to po jedné věci nevyplatí. Málokdy se stane, že má někdo víc věcí, co potřebuji. I když nedávno se zadařilo a jedna pani měla troje po sobě jdoucí velikosti gumáků Bergstein, tak to jsem brala okamžitě.
Jinak potvrzuji, že HM buďto tragický nebo drahý. Já už ty trička pro starší šiju sama, protože bych byla ráda, aby to zdědila i mladší, ale to není řešení pro každého...
Na obyč černé legíny je fajn M&S.
Od kolika let jste chodili s dětmi na Louskáčka? Starší bude mít na Vánoce 4,5, ale vzhledem k tomu, že to má dvě hodiny, tak to bude myslím ještě brzy...
continuity na fľaky z výtvarnej je dobra zasterka, a odrene to mohlo byť od starých lavíc, to som zažila ako novopecena učiteľka, dala som si ušiť niekoľko nových vecí a všetky sa mi zničili v ucebni pôvodne fyzikalnej, kde bola normálne kmenova trieda, s pôvodným vybavením z roku 1960.
Teraz už máme všade nový nábytok, tak sa mi to tak nenici.
Potrefenáhusa presne taká istá je tá, kde pracuje moja teta. A momentálne ju rekonštruujú.
continuity krátké rukávy znamenají i krátké v trupu, v tom ho fakt chodit nenechám. Lavice mají nové, to snad nějak trhat nebude. Na vytvarku mají mít převlečení, tak snad to nějak půjde.
Evaeva K naopak chce jednobarevné bez obrázků, takže to mají v caa? Super
loni mu mamka koupila nějaké v kiku a to byl teda příšerný hadr, ještě o několik levelů horší než to hm :( do školky je teda nosil, ale vždycky byly použitelné jen jedno dopoledne, pak už byly vytahane a i čisté musely do pračky, aby zas trochu ztuhly :-))
Tak už to začalo- zajtra nikam nejdem, nikomu nič nedám, nič si neobleciem ![]()
Všetky nohavice, čo som kúpila do školy, sú: moc tmavé, moc staré, moc fuj ![]()
Od kolika let jste chodili s dětmi na Louskáčka? Starší bude mít na Vánoce 4,5, ale vzhledem k tomu, že to má dvě hodiny, tak to bude myslím ještě brzy...
Od těch 4,5 - 5. A vydržela bez probblémů, nadšená. Ale je to potencionální baletka, docházela do baletního kroužku. A je tam přestávka ![]()
letfenixa já jsem mu včera řekla, že jestli si nevyzkouší kalhoty a nové košile, taky se může stát, že půjde v softshellkách a tričku, protože mu nic jiného nebude. Že ještě máme čas dojít o víkendu něco koupit. V sekundě měl košili na sobě a libezne mě prosil, jestli mu ji vyžehlím :-))
Já se nikam do obchodu nedostanu, musím to objednat, nejlíp v jednom e-shopu.
Mám rada next, ale na tom zalandu je to dražší než v kamenným obchode v Praze. Pro mimina lindex, ale toho máme zasobu po starší.
tesco ve vedlejším městě nemá nic, jinak je to tady všude 30 km okolo pepco, kik nebo max kaufland- já tady s tema obchodama mám prave taky uolne blbou zkušenost
vinted mi vyhovuje, ale na to je potřeba čas, navrch spis na speciality typu merino nebo zimní kombineza, hledat tam jednobarevny trika v dobrým stavu je maximální vopruz
žluťásek košeľa je hnusna a nikdy si ju neoblecie (Mal ju na besiedke v škôlke).
Že by si obliekol žlté nohavice !
letfenixa můj košile miluje, nosí je často. A velmi kupodivu, úplně nejlepší máme dvě z primarku. Ale z druhý ruky, teď tam žádný hezký neměli.
Žlutý kalhoty by tu slavily úspěch. Teď má jedny modrý, jedny červený a jedny takový malinový, nový jsem objednala samý tmavě modrý a béžový. Barevný neměli :(
žluťásek buď CA, ale já kupuju s obrázky nebo zkus to Tesco, tam mívají takové ty základní sady po 3 třeba, ty jsou jednobarevné. No nic, jdu dělat oběd a kouknout taky na ty trika a tepláky ve skříni ![]()
žluťásek a nebo si podělíme sadu, vy bez obrázků, my s obrázky ![]()
monis my byli loni na Chorea bohemica, mladší měl 3 a jakž takž ty dvě hodiny vydržel, starší chodil od dvou let a v pohodě. Čistě balet by asi nevydrželi ani jeden, ale tak kluky to nebere.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY