Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:19

Pinot Noir jsou fakt zly na nas!!!

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:21
Reakce na Pinot Noir:

​proč mi to říkáš, mě to nezajímá

Online Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:26

Pinot Noir

žluťásek to dela naše Kde je tata? - tata sel blabla - A tata????

Offline Zuzuli
3879 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:27

U nas ted mame fazi "ach jo", "dobre" nebo "no tak jo", pronasene znudenym pubertalnim tonem. Na kazdy muj pokyn, typu bez si, prosim, obout boty. Uz chybi jen oci v sloup. A dneska jsem se dozvedela "nechci na nakup, nakup je trapny, ty jsi trapna, chci do herny"

Nutno dodat, ze ted poslednich par dni ma meltdown kazdou chvili, porad se vsim problem, hodne place, kriku... A dneska se i pocurala, i kdyz od odplenkovani nemela jedinou nehodu. Takze doufam, ze zitra ten nastup do skolky nejak dame. Neco se v te male hlavicce deje. Snad zitra jeji obavy zmizi a bude tam chodit rada. Ale jsem ted fakt strasne rada za rozhodnuti jit do prace az od rijna. 

Online Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:28

711990 no já už si kolikrat rikala, ze se ta materska láska vyvinula, aby byli fakt chráněný

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 18:57

Zuzuli to mi připomíná scénku z koupaliště, kdy se babička asi tříletou vnučku, která si hrála v brouzdališti, snažila namotivovat na návštěvu hřistě. Ta po proslovu babičky řekla (s výrazem jsi úplně blbá) "nikam nejdu už mně tady s ničím neobtěžujte." Všichni kolem jsme úplně odpadli, ale když mi podobně držkovala starší na dovolené, tak mi do smíchu nebylo

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 19:03

A ještě se děsím, co si zítra vyslechnou učitelky za historky z prázdnin, protože teď si tu starší evidentně vzpomněla na poslední dovolenou a trousí tu moudra, že "to není prdel píchnout autíčko cestou na dovolenou"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 19:09
Online letfenixa
10964 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 19:25

L. je dnes úplne protivny, už teda privolil, že do školy pôjde,  tak asi má byť človek vďačný aj za málo.

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 19:53

Mějte s nimi soucit.

Já si svůj první den ve školce i ve škole pamatuju jako by to bylo včera.  Obzvlášť ta školka byla zlá, fakt si pamatuju jak jsem byla vynervovana, ale zatnula jsem zuby a nebrecela, i když se mi strašně chtělo. Zvláštní jak si to člověk pamatuje. 

Online letfenixa
10964 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:03

Kora ja si pamätám len 1.deň v škole. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:27

Kora to muselo být silné, když si to pamatuješ. Ale věřím, že někde to v člověku zůstane, i když si to třeba přímo nepamatuje. Já si ze školky nepamatuju skoro nic (chodila jsem jen do 4 let).

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:40

Evaeva pamatuju si i jméno učitelky,  která si mě od mámy převzala a jak vypadala. Jak.jsem.se v šatně prevlekala a pak s ní šla po schodech do třídy a bála se, že si nenajdu kamarády.  Že školky si pamatuju podstatne vic než třeba z prvního stupně ve škole.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:41

Kora Já si první den ve školce taky pamatuju. Moje tehdejší kamarádka X vyhodila Y z houpacího křesílka, abych si tam mohla sednout.

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:51

Kora já si taky pamatuju, 1.den školky i školy. Ve školce se mě Lenka M. zeptala, jestli půjdu po O a já se rozbrečela, protože jsem nevěděla co to znamená

A ve škole na mě táta čekal první den před školou, seděli s malou ségrou na schodech venku a četli si knížku

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:51

brrr takovou kamarádku X bych byla potřebovala

Offline Kora
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 20:58

žluťásek

Já když si tak promitam ty vzpomínky tak pro mě byla školka celkem stres. Taky jsem často ráno simulovala chorobu,  abych mohla k babičce a ne do školky. 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 21:07

Kora Ona to byla moje vzdálená sestřenice, takže jsme se už znaly a do školky šla o pár měsíců dřív a byla starý mazák.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2023 21:25

Já si ze školky nepamatuju nic a z prvních tří tříd ZŠ pár útržků. Až od 4. třídy mám vzpomínek víc. To je zajímavé, že vy si toho pamatujete tolik.

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 21:39

Zuzuli to bylo moudre rozhodnuti jit az od rijna. Ja si navysila uvazek od zari. uz v ten moment jsem si rikala, ze rijen by byl chytrejsi volba, ale tak snad to vsichni zvladnem. 

Malenge to je skvele, ze se kluci tesi. U nas nevim. Mladsi rika, ze se tesi, ale kdo vi, jestli to vubec pochopil. Starsi se do skoly pry tesi. To jsem moc rada, ale doufam, ze si daji treba 14 dni nejake opakovani, protoze my jsme dost zvlcili. Nejak jsem syna neprimela, aby si neco precetl, a ukol cislo dva, spocivajici v psani prazdninoveho deniku, byla hoooodne kolektivni prace a vic nervu nez psani