Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35189 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 21:46

Ja si z prvniho skolniho dne pamatuju sametovy saticky, ktery jsem nemela rada. A pak z dalsi doby, ze jsem nechtela vstavat za tmy a navlikat si puncochace.

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 21:53

Všetkým prvacikom zajtra želám PRAVOU a čo najmenej sĺz

Offline Karja
44947 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:15

letfenixaJá se k tobě přidávám, všem přeju vykročení pravou nohou! 

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:24

Gatita myslím, že dobrým znamením je, že říkají, že se těší, určitě to dopadne fajn. U nás se těšení přetavilo do pofňukávání a pak slzy jak hrachy, na otázku děje se něco, trápí tě něco: já nevííííííím. Takže asi nervy. Moje nervy pocuchal menší, který se nutně potřeboval jako do kukaně zabalit do zimní deky, což jsem netušila (uspával muž), takže když jsem ho po kontrole, jestli spí, slyšela těžce dýchat v pyžamu, které bylo úplně durch, udělalo se mi lehce nevolno. Teď naštěstí spí NA té dece a už je v pohodě. Větší usnul konečně před chvílí, vstávání v 6 bude lahůdka.

všem přeji zítra úspěšné vykročení tou správnou nohou a co nejméně stresu!

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:53

Školkáčkům i školáčkům zítra krásný první den a kéž se jim líbí a daří po celý rok

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 03. zaří 2023 22:55
Reakce na dzizisketa:

Jak se furt říká, že teď je pomalu levnější dovolená v zahraničí než u nás, a že služby jsou všude jinde lepší stopro, napadlo mne příští rok zkusit nějaké italské jezero, Gardu nebo Como nebo něco takového, s dětma to tam určitě problém nebude, ale nemáte někdo zkušenosti s pobytem tam někde se psem?

​Já se omlouvám za velmi opožděnou odpověď, před třemi hodinami jsme se vrátili ze skoro třítýdenní dovolené na Gardu jezdíme dlouho, vyzkoušeli jsme různé typy ubytování a nikdy jsme nebyli zklamáni. Apartmány s vlastním vařením byly přes booking nebo airb'n'b. Byli jsme v různě velkých skupinkách, i se psy, nikdy nebyl problém. Oni vždycky píšou, zda tam psi smějí nebo ne, takže jsme vybírali podle toho, jel-li pes či psi. Kvalita ubytování byla vždycky dost dobrá a v posledních letech jsem majitele vždy ještě kontaktovala kvůli dětské postýlce, což též nebyl problém.

Pokud se roční doby týká, byli jsme tam v březnu, dubnu, červenci, září, říjnu a listopadu a přes den na sluníčku bylo na tričko i v těch "zimních" měsících. Večer to pak ovšem bylo na kulicha a péřovku. V létě tam může být dost vedro, před deseti dny bylo podle předpovědi na Gardě kolem 35 až 37 stupňů (nebyli jsme tam, ale hledali jsme, kam utéct, když Dolomity vyplavily deště).

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 06:33

Přeju školkáčkům i školákům radostný start a ať se jim daří celý rok. Rodičům přeju, ať jsou děti v pohodě, vysmátý a nenosí moribundy.

Offline Catherinne
10895 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 07:40

Všem školáčkům i školákům přeji hezký den a žádné slzičky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:18

Tiez drzim palce všetkým detom aj rodicom :) u nas bol vcera plac, ze do skoly nejde :(  Ale rychlo ho to preslo, kedze ostali doma chori, ja musim pracovat a oni cely den pozerat telku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:45

Tak jaká byla vaše rána?

U nás bez jediného zaváhání. Mladší má skvělou učitelku, akorát chodí mezi ty nejmenší prťata, to je pro něj trochu krok zpět. Dnes brečelo jen pár dětí, tak snad to bude v pohodě. Ještě uvidíme, jestli vydrží až do oběda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:46

Mrakoplas koukám, že si to umí zařídit

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:50

Evaeva Tak moji vlitli do tridy s nadsenym vykrikem jeee, fujauto a jeee, hracky, ani se moc nerozloucili, oznamili mi, ze tam budou spat a ja prestala existovat.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:57

Evaeva My to dnes taky zvládli bez slziček, ale vyzvedávám po obědě, spaní zatím není ani ve výhledu. Ještě jsem musela zamávat do okna a poslat pusu ❤️

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:57

Vari super! U nás ráno mezi dětmi probíhala diskuze o tom, kdo si bere pyžamo. Nikdo. Ale starší se tvářil, že by tam letos občas i po obědě zůstal. Jsem zvědavá, do kdy mu to vydrží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 08:58

Jimik já taky po obědě. U nás není v rámci toho adaptačního týdne ani možnost spaní. Mně to teda nevadí, ale do porodu bych oba dva ráda sladila.

Offline Zuzuli
3879 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:42

U nas rano bylo fnukani, ze do skolky nechce. Pak jsme se dohodly, ze to spolu pujdeme zkusit a urcite to zvladneme. Tak vyrazila, i kdyz jsem ji musela nest. Ale kdyz pak pred skolkou videla ostatni deti, co tam sly, zacala se tesit. Do tridy teda odesla se zavahanim, dvakrat se za mnou vratila, ale pak snad dobry. Dneska tam je jen na hodinu, tak uvidim, jestli vubec bude chtit domu

Ale me to teda dojalo a slza ukapla

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 09:54

Všem prvňákům, školkovým i školním, přeji dobrý start a musím říct, že já si pamatuju jak první den ve školce, tak ve škole (to byla obzvlášť povedená historka) a vůbec si ze školky pamatuju překvapivě hodně, minimálně tři učitelky podle jména, taky jak jsme si hrávali na zahradě, úplně konkrétní věci, nebo jak jsme si povídali na lehátkách, kde jsme spali a učitelka nás rozesazovala. :-) A jak mi kamarádka říkala, že ona spát nemusí, protože její maminka tam dělá kuchařku a já jí záviděla (ale spát musela) a taky že jedna holčička měla alergii a nosila si vlastní svačinu a jednou měla nádhernou hrušku (dodnes ji vidím, byla obrovská!  a krásně žlutá) a my měli rohlík namazaný nahoře a já kvůli tomu plakala. 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:07

U nas bylo veselo, protoze starsi dite melo na 8 hodin rano ockovani, jeste jsem sestru upozornovala ze fakt v tech 8 je nejzazsi termin, protoze do pul 9 musime byt ve skolce na druhe strane mesta. Ze s tim pocita. Tudiz do cekarny z ulice jsme se slavnostne dostaly v 8:20, to uz mi sla para z usi, kdyz jsem sla o pul 9 pozadat sestru, jestli by to neslo teda preobjednat, tak mi oznamila ze prece pockame...dr byla byla neprijemna jak osina v zadeli, mela reci ze jsem ockovani presouvala kdyz byla starsi nachlazena, tak at se nedivim ze cekam, a ze by ji nemela pul hodiny jeste pustit z cekarny. To uz jsem poznamenala, ze kdybychom byli v 8 na rade, jak nas sestra objednala, tak tam milerada tu pulhodinu posedim, ale takhle teda ne. Uaaaaaa. Ve skolce jsme byli v 9 jak na koni. Akorat na svacinu:D Starsi vplula do tridy jako kralovna, mala upustila par slzicek ale spravil to hrnecek s kravickou

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:11

Tady je akorát jedno batole naštvané, že mu chybí parťák na hraní a kraviny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:37

dzizisketa soucítím, tohle u nás bylo taky a bylo naročné i pro matku.