tv kolem bilboardu na Vší kliniku jsem párkrát jela![]()
Vše o těhotenství a dětech
tv Aj aj aj. Tak holt napatlat Paranit nebo něco, zabalit, udusit, vyčesat a zopakovat podle návodu. Vši jsou vopruz, ale zas to není sedm ran egypských, to zvládneš.
tv tak si daj farbu. to ich zlikviduje tak ako aj paranit. ![]()
Co to sakra je??
Tak o tom jsem jeste neslysela.
Sweet Potato Ja vim, ze to zvladnu, ale je to proste humus.
Janulik03 Nebarvim se. Ze bych teda zacla?![]()
![]()
tv ja bych koupila neco ve zverimexu![]()
tv no tak ten paranit teda. A neboj, fakt zmiznu po jednom použití a pokial nenasiesli vajíčka, tak uplne v ohode. Pokial by aj vajíčka už boli, tak to postupne vyčešieš, tie budu mrtve tiež. Dcera nosla pravidlene zo školky a to mala vlasy po pás. Vždy sme to krásne dali preč aj bez strihania.
Mutziputzi myslíš, ja som to o tej farbe iba počula, tak že by sa tv obetovala? A dala nám potom spätnú väzbu?![]()
viktorka_od splavu akože klietku? A krmivo? ![]()
Zábal: olivový olej + tea tree olej dát na několik hodin na hlavu, po týdnu zopakovat.
sampon proti blecham:P (pac ty zkazky jak se toho lidi nemuzou zbavit jsou teda desivy, cena za to ze se neustale zakazuje pouzivat ucinna antiparazitika![]()
Janulik03 Kamarádka má světlý vlasy a barví se na tmavo, takže musí často a říkala, že než si připustila, že by mohla mít vši, když se furt drbe, což si člověk připouští nerad, barvila se aspoň 3x a vším bylo fajn![]()
viktorka_od splavu asi nikoli bezdůvodně že![]()
Mutziputzi fuha, no , začína ma svrbieť hlava.![]()
Barva vůbec nefunguje, ani henna, taky jsem vši objevila pár dní po barvení... Dítě je tak zpravidla jednou do roka dotáhne ze školy... ![]()
Zato ten olivovej olej s tea tree je zabije vždy, ověřeno už 4x... ![]()
tv Jdou i na barvené vlasy. Nabarvit obsazenou hlavu jsem nezkoušela, domácí patlání barvy neriskuju a jít s obydlenou hlavou ke kadeřnici fakt taky ne.
luciole dobre vedieť
tv zaberá aj žehliť si vlasy
Malemu asi idu zuby
nechce jest, mrnci, zuzle si ruky, muza odmieta akceptovat ako ukludnujuci prvok, neda sa nikde polozit a ako bonus spi len v nosici a chvalabohu ako tak par hodin v noci. Fakt momentalne nevladzem
. Nastastie od stvrtku uz nemam robotu na nejaky tyzden, lebo teraz fungujem na max. 3-4 hodinach spanku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí