Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:45

U nás se ještě neví, dnes byli ve školce s dětmi rodiče, a jen do 10. Srdceryvnosti nastanou až zítra. 

Online Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 10:50

Blonďák je zatím ve škole spokojen.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:02

dzizisketa Evaeva Jo, v tomhle se mi konecne zacinaji vyplacet dvojcata, nic takovyho tu nehrozi. Oni se sice dost casto ruzne dohadujou, ale jsou na sebe dost fixovany a staci, aby sel jen jeden z nich k lekari a uz je ten druhej v haji. Treba jim to pomuze i v ty skolce.

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:03

Pinot Noir Ja se budu opakovat, ale pamatuju si tu tvoji fotku z porodnice v co jsem mela dnes na sobe jeste na MP. Kdy z toho miminka vyrostl tak velkej krasnej kluk?

Offline JankaM
3139 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:06

Pinot Noir obdivuji, já včera po dlouhém proslovu a vysvětlování prosadila kalhoty místo tepláků a košili, ale musela být rozepnutá a pod ní tričko

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:10

Vari jo, i ty děti za sebou jsou fajn. Tenhle poslední rok byl v tomhle nejhorší, když měl mladší školku jen tři dny v týdnu, ty dny doma se dost nudil a nějak nevěděl, co se mnou. Mně teď mrzí, že do třídy nechodí spolu, mladšímu to plně došlo až včera, když koukal na ty dva vchody do školky(ale je na to zvyklý a mluvili jsem o tom od února, takže bude v pohodě). 

Online Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:14

Vari je to neuvěřitelné, sama nechápu. A často mu to říkám, vždyť ses nedávno narodil, jak to, že jsi najednou tak velký a šikovný chlap, takový fešák? A on pak všude povídá, já jsem tak šikovnej, skvělej a vůbec úžasnej, a tak mi to sluší!

Online Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:16

JankaM on se těšil na kravatu a košili, výjimečně ani necpal tesilky do ponožek! Zato Viktor si nenechal dáj ani visačku se jménem, ani nepozdravil učitelky, ani se nerozloučil...

Offline Vari
2232 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:16

Pinot Noir To je stejny u nas, ja jim to rikam taky a oni pak vsude opakujou, jak jsou krasni, chytri, sikovni a husty! :-D

Offline JankaM
3139 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:34

Já jsem vydala pokyn vzít prázdnou aktovku a nekontrolovala jsem to pak, takže synek zatímco paní ucitelka volala jednotlivé děti, tak vytáhnul album s pokemonama a chtěl ai ho s dalšíma dětma prohlížet

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 11:38

tolik dětí se tu už narodilo a teď jdou do školy

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:01

Fotky mi muž musí najskôr poslať, máme len 1 spoločnú,  Lukasko to zvládol, aj sa predstavil a podaroval bonbonieru.  Zajtra už ma ísť so šlabikarom,  tak som zvedavá.  Je ich v triede 25, z toho 14 dievčat, z toho polovica už dnes ukecanych, 1 ukrajinske dievčatko. 

Offline Kokoska
35189 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:09

Tak se zdá, že všechny děti to zdárně zvládly! U nás šla moje staší vnučka poprvé do velké školky, zatím jen na hodinu, ale zvládla to dobře. A manželova nejmladší do první třídy, takže velká událost! Ostatní děti už jsou mazáci a doma zůstává už jen ta naše malá Adélka, tu čeká školka za rok.

Tak doufám, že to všichni u nás i u vás budou zvládat i dál skvěle a kéž by bez nemocí! 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:10

U nás taky dobrý, dcera se trochu kroutila, že se bojí, takže jsem jí přiznala, že já se taky bojím nakonec jsem (tajně) plakala jen já

S paní učitelkou jsem spokojená, akorát nevím, jak zvládnu všechnu administrativu kolem obědů, družiny, čipů, vyzvedávání...já na to tak nejsem

Muž jede zítra ráno na teambuilding

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:22

Mohučanka keď sme išli domov, tak muž povedal, že je rad, že bude syn chodiť do mojej školy, že keby chodil do školy, čo máme pod oknami,  bolo by to logisticky náročnejšie. Verím tomu, že rodičia sú zahlteni pokynmi a informáciami,  pre mňa je to vlastne skoro všetko známe.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:36

letfenixa logisticky náročnější No jak pro koho, že.

Paní učitelka naštěstí bude za dva týdny dělat ještě jednu schůzku pro pomaleji chápající rodiče

Online Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:42

Mohučanka tu administrativu taky nezvládám, ještě že ve školce už jsme mazáci, Viki sice ne, ale já jo a z těch všech pravidel, časů, způsobů omluv, páteční školky v Pralese, ranních a odpoledních výskytů v jiných třídách už mi nejde hlava kolem jako když nastupoval R. Ve škole jsme taky s mužem napoprvé nepochopili, jak na kroužky v družině, a objednávání obědů určitě vždycky prošvihnu, ale tam je fajn, že ta jeho škola zatím čítá jedinou třídu o 20 žácích, takže tam se dá nějak domluvit, i když je člověk tele jako já.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:53

Pinot Noir no a po mně teď lezou obě děti a za hodinu vyrážíme na první kroužek (teď jsem kontrolovala, jestli začíná opravdu dnes a při té příležitosti jsem zjistila, že chtějí mít potvrzení od doktora o zdravotní způsobilosti, tak doufám, že nás nevyrazí ještě před začátkem ), tak já nevím, kdy sednu k počítači a začnu pátrat, jak se objednává oběd

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 12:56

U nás proběhly slzičky, ale plakal ještě jeden chlapeček. Když se paní učitelka ptala, kdo se těšil do školy, samozřejmě se nepřihlásil. Ale při vyzvednutí říkal, že se mu tam líbilo.

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 13:26

U nás sa obedy neobjednavaju,  je jedno jedlo, dieťa je prihlásené na celý mesiac, môže sa odhlásiť.