Pinot Noir komunita!
no to by mě, starého asociála zabilo. Já s bídou odseděla třídní schůzky na ZŠ.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Ty jo a co vezmeš na ten piknik? Jako za lahvinku?:-D
Karja
já myslela na sebe, jak jsem to četla
Karja no já v té době budu uspávat Viktora vyřízenýho ze školky, tak vůbec nevím, jestli dorazím. No já tam prostě mezi ně fakt nemám šanci zapadnout. ![]()
Pinot Noir No já tě úplně lituju jak to čtu, no hlavně jim neříkej nic o sobě, musíš začít a skončit tím, že jsi účetní. Úplně to vidím, jak tam přijdeš, oni se tě zeptají, co si myslíš o konceptu výuky podle metody xyz, ty tam otevřeš piknik košík s třema flaškama:-D
Karja ty ze mě děláš ale hroznýho alkoholika ![]()
Karja proč by musela Pinot říkat, že je účetní? Snad stačí Ríšova maminka, ne? Zaplať přírodo, že takovéhle opičárny nebyly, když moje děti chodily do školy!
Pinot Noir a jak to Viktor dneska zvládl?
Pinot Noir Mňa by bavilo na alternatívnej škole učiť, ale už by ma nebavilo tráviť kopec času mimo školu s rodičmi.
Kokoska dnes to bylo s rodiči, takže to šlo, peklo nastane zítra. Do třídy nechtěl, nalákala jsem ho na kloubovou tramvaj, aby aspoň nakouknul, a když uviděl ty poklady tam, tak už teda šel. Vyzkoušel spoustu hraček, snad si zítra na něco z toho vzpomene a bude to chtít znovu. Ale nic ze školkových rituálů, jako jít se pozdravit s učitelkou, jít si umýt ruce, rozloučit se, to neproběhlo. Jmenovku nesnesl, ale myslím, že zrovna jeho si učitelky pamatovaly dřív, než nastoupil. ![]()
U něj nevíš, on je v opozici z principu, když projeví o něco zájem, tak takového autistického typu, jako že hodinu pouští auto po dráze, nebo furt dokola jezdí na jediné klouzačce, než nějakou očividnou radost. Je to s ním...těžké, no.
Pinot Noir tyhle rituály první den nezvládá hodně dětí, vždyť si vem, jak dlouho to někomu trvá třeba i u prarodičů než se rozkouká. Hlavně, že tam vešel![]()
Pinot Noir Kokoska Já si z te komunity dělám legraci, pokud bude většina jako ta známá;-). Ale nebudu, netýká se mě to. Ale ta škola zní hrozně fajn, držím palce ať se to tak vede dál;-)
Pinot Noir máš to těžké, já vím. Ani si neumím představit, jak asi moc. Tak držím palce, ať to Viktor aspoň trochu pobere, pro něj to taky musí být stres. Musí tam být už v příštích dnech celé dopoledne?
Dneska jsem potkávala spousty dětí, malé i velké, a všechny takové ještě veselé a opálené z prázdnin, moc se mi to líbilo.
Kokoska Lukasko nechcel v žiadnom prípade niesť do školy nič, ale keď videl, že všetky deti mali kvietky, tak bol rád, že som tie bonboniery zobrala.
My jsme měli tak pěkný den. Po školce jsme kromě hřiště zvládli i akrobatické představení v parku, kavárnu a pouť. Děti šťastné, jeden přes druhého chrlili svoje zážitky na muže. Vůbec to není špatný koncept, dopoledne tři hodiny pracovat a pak strávit odpoledne venku s dětmi![]()
Ale teda malá sídlištní pouť a atrakce za 70 až 100 korun, před třemi lety stály 50. Od zruinování rodinného rozpočtu nás zachránilo jen to, že jsem měla akorát 500.
letfenixa někdy je to těžký :)
Kokoska děkuju. Asi bych ho mohla vzít dřív, ale o to ani nejde, spíš se bojím, že se mi vůbec nepodaří ho tam zanechat. Jakmile tam zůstane, už to bude v pohodě a do půl jedné je zvyklý ve školce normálně bývat.
My jsme si to dneska moc užili, paní učitelka i družinářka působí velice sympaticky a mile. Paní učitelka si klade za cíl aby děti hlavně měly školu rády, prej se nemáme stresovat kvůli nějakému pozdnímu příchodu, hlavně ať jsou děti v klidu. To je mi velice sympatické!! ![]()
Zatímco rodiče zůstali ve třídách na informační schůzku, pro děti byl v aule objednaný kouzelník, absolutně skvělá organizace.
Proběhla cukrárna, oběd na přání, celé odpoledne na hřišti s kamarády ze školky. Myslím, že jsme to zahájili moc pěkně :)
Jo a ty pastelky za pětikilo koupila omylem i paní učitelka z třídního fondu, takže máme dvoje ![]()
Tak škola ještě ani pořádně nezačala a my nemáme penál, ztratil se v 2+1, prolezla jsem všechno a nic![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY