Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 19:17

Evaeva my sme zo školy upalovali k pediatricke po výmenný lístok na endokrinologiu,  potom domov na obed, potom zubárka o 14 (posledný hnusný kaz opraveny) a potom voľným krokom cez ihrisko a zmrzlinu domov. A teraz večer sme museli odviezť dedka naspäť na dialyzu, lebo si tam nechal všetky doklady

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 19:18

JankaM vyměnil ho za Pokémona, to je jasný

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 19:20

A teraz si sám urobil na zajtra desiatu, tak dúfam, že mu to ostane na dlho

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 19:34

Kokoska 

No opičárny... Většinu rodičů v té škole asi takové komunitní věci baví, proto to dělají, a účast určitě povinná není.

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 19:59

To malý dite má teď nějaký superprudici období, snaží se teď porad postavit u mne, takže mě tahá, kouse mě do tricka a ještě u toho strašně řve, když náhodou neřve, přijde housatko a nasadí ji na hlavu nočník, odstrci omylem židli nebo ji šlapne na prsty....

strasne ji vadí oblikani, přes hlavu a ruce jsou úplně pekelný oblikat, takže nosi všechno volnější nebo zavinovaci...k čištění zubu se odhodlavam vzdycky tak těch 12 hodin....

Už se fakt nemuzu dočkat, až tohle nešťastný řvací období přejde. V kočáru nestastna, v houpatku nestastna, v jídelním lehatku nestastna, na zemi nestastna....možná, až se rozbehne? 

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:08

Slonik je to ale rozkosnej (většinou)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:15

Potrefenáhusa a už se nějak pohybuje? Synovec byl takhle nespokojený víc jak rok, ve dne v noci, snad to u vás bude kratší.

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:22

Evaeva jo, plazi se už nějakou dobu a teď začíná lézt, stavi se už u všeho, máme v domě 20 schodů, včera vylezla dvakrát, ale na řevu to zatím neubralo 

Offline letfenixa
10964 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:34

Potrefenáhusa bože, tá je baculata

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:41

letfenixa a chce se furt nosit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:41

Potrefenáhusa no u nás pomohla až chůze, ale začalo to právě se samostatným pohybem a nebyla to až taková hrůza. Byli spokojení, pokud jsem seděla vedle nich Třeba má teď jen takové období, jak se učí novým věcem. (Přijde mi, že teď dělá velké pokroky, z toho co píšeš.)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:44

U nas prvni den ve skole krasny, ucitele i reditelka to udelali hodne slavnostni, deti si to urcite budou pamatovat Akorat jsme pak pospichali s mladsi dcerou na fyzioterapii, tak uz jsem ke konci byla nervozni abychom to stihli, kdyz ten proud informaci ode vsech nemel konce... 

Zato odpoledne bylo s detma pekelne, mala byla nevyspala, ale po obede spat odmitala, celou dobu holky delaly bordel, ruzne pistely, kvicely, hadaly se. Ani pobyt venku to nespravil, mala odmitala chodit, kricela a pocurala se... tak snad zitra bude lepe a zvladneme i tu zmrzlinu

Offline Kokoska
35189 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:48
Reakce na Potrefenáhusa:

​No to tedy je! A jsou si s housatkem dost podobne, se mi zda.

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:01

Kokoska jsou si podobný dost, rozmerama jsou identicky, jen zatímco housatko má tmavy vlasy a hnedy oči, tahle zatím vypadá jako narezla blondýna a oči zatím nevime, vypadaj zelený

Evaeva jo, taky mi nejradši prelejza nohy a stavi se u mne, jenže to teď nejde 24/7 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:03

Potrefenáhusa oni si vedle mě hráli, případně se odplazili někam rakvit nebo něco ničit. Ale běda, jak jsem se zvedla. Dost jsem z toho rostla.

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:03

Potrefenáhusa sloník je mega rozkošnej

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:07

Potrefenáhusa ten vyraz

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:08

Potrefenáhusa jak ze slabikare

Offline Karja
44948 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:08
Reakce na Potrefenáhusa:

​Jo, to voni uměj! A ty co řvou, tak nejvíc:-D. Neboj to přejde, jak se rozběhne, trochu rozpohybuje, začne víc poznávat další věci, tak se to zharmonizuje;-). Já jsem si zrovna tuhle říkala, kolik se doma stihne věci a jak je to v pohodě, když jako to dítě už nechce nosit:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:08

No ja som zajtra chcela vypravit deti do skolky, od soboty bez teploty, len mali zachripnuty hlas a obcas kaslali, dnes uz skoro vobec. A vecer starsi zas 39? . Co to je za divny moribundus?