Evaeva my sme zo školy upalovali k pediatricke po výmenný lístok na endokrinologiu, potom domov na obed, potom zubárka o 14 (posledný hnusný kaz opraveny) a potom voľným krokom cez ihrisko a zmrzlinu domov. A teraz večer sme museli odviezť dedka naspäť na dialyzu, lebo si tam nechal všetky doklady ![]()
Vše o těhotenství a dětech
JankaM vyměnil ho za Pokémona, to je jasný ![]()
A teraz si sám urobil na zajtra desiatu, tak dúfam, že mu to ostane na dlho ![]()
No opičárny... Většinu rodičů v té škole asi takové komunitní věci baví, proto to dělají, a účast určitě povinná není.
To malý dite má teď nějaký superprudici období, snaží se teď porad postavit u mne, takže mě tahá, kouse mě do tricka a ještě u toho strašně řve, když náhodou neřve, přijde housatko a nasadí ji na hlavu nočník, odstrci omylem židli nebo ji šlapne na prsty....
strasne ji vadí oblikani, přes hlavu a ruce jsou úplně pekelný oblikat, takže nosi všechno volnější nebo zavinovaci...k čištění zubu se odhodlavam vzdycky tak těch 12 hodin....
Už se fakt nemuzu dočkat, až tohle nešťastný řvací období přejde. V kočáru nestastna, v houpatku nestastna, v jídelním lehatku nestastna, na zemi nestastna....možná, až se rozbehne?
Slonik je to ale rozkosnej (většinou) ![]()
Potrefenáhusa a už se nějak pohybuje? Synovec byl takhle nespokojený víc jak rok, ve dne v noci, snad to u vás bude kratší.
Evaeva jo, plazi se už nějakou dobu a teď začíná lézt, stavi se už u všeho, máme v domě 20 schodů, včera vylezla dvakrát, ale na řevu to zatím neubralo
Potrefenáhusa bože, tá je baculata ![]()
letfenixa a chce se furt nosit
Potrefenáhusa no u nás pomohla až chůze, ale začalo to právě se samostatným pohybem a nebyla to až taková hrůza. Byli spokojení, pokud jsem seděla vedle nich
Třeba má teď jen takové období, jak se učí novým věcem. (Přijde mi, že teď dělá velké pokroky, z toho co píšeš.)
U nas prvni den ve skole krasny, ucitele i reditelka to udelali hodne slavnostni, deti si to urcite budou pamatovat
Akorat jsme pak pospichali s mladsi dcerou na fyzioterapii, tak uz jsem ke konci byla nervozni abychom to stihli, kdyz ten proud informaci ode vsech nemel konce...
Zato odpoledne bylo s detma pekelne, mala byla nevyspala, ale po obede spat odmitala, celou dobu holky delaly bordel, ruzne pistely, kvicely, hadaly se. Ani pobyt venku to nespravil, mala odmitala chodit, kricela a pocurala se... tak snad zitra bude lepe a zvladneme i tu zmrzlinu ![]()
Potrefenáhusa oni si vedle mě hráli, případně se odplazili někam rakvit nebo něco ničit. Ale běda, jak jsem se zvedla. Dost jsem z toho rostla.
Potrefenáhusa sloník je mega rozkošnej ![]()
Potrefenáhusa ten vyraz ![]()
Potrefenáhusa jak ze slabikare![]()
Jo, to voni uměj! A ty co řvou, tak nejvíc:-D. Neboj to přejde, jak se rozběhne, trochu rozpohybuje, začne víc poznávat další věci, tak se to zharmonizuje;-). Já jsem si zrovna tuhle říkala, kolik se doma stihne věci a jak je to v pohodě, když jako to dítě už nechce nosit:-D
No ja som zajtra chcela vypravit deti do skolky, od soboty bez teploty, len mali zachripnuty hlas a obcas kaslali, dnes uz skoro vobec. A vecer starsi zas 39?
. Co to je za divny moribundus?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY