Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1614 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 11:20

Kokoskazasunuté v rozkladacím mechanismu gauče, na kterém spíme u našich. Máma je našla, když za rok dělala vánoční úklidbyly to první kožené capáčky, takže se tam vešly.

Online Kokoska
35189 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 11:28

monis šikovná holčička

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 11:43

monis Kolik jí je? Od sestřenice syn zase házel klíče do kanálu, vydrželo mu to asi do pěti let a jo moje od auta tam taky hodil.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:10

Kan čerstvě 4

Online Kokoska
35189 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:26

monis to uz by mohla rict, kam to schovala. Moje dcera nejak v tom veku naopak mela prehled, kam jsme co dali my, vetsinou kdyz jsem hledala klice, ona vedela.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:45

žluťásek tak dneska jsem se dozvěděla, že čipy na oběd bude mít u sebe paní družinářka. Uf. V batohu jsem objevila karabinku, tak na ní zkusíme připnout ten klíček od zámečku ke skříňce. Druhý bude mít pan školník...

Jinak už jsem se popasovala se systémem Bakaláři a se systémem Strava, a dokonce jsem zaplatila i za obědy za září. Zbývají ty nákupy výtvarných potřeb, desek na pismenka a drogistického zboží. Dneska jsem čekala na dceru a přišel nějaký tatínek chlapečka též z 1.A, tak jsme se dali do řeči a on tak zoufale: A už máte všechny pomůcky?

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:52

JankaM Garfie bratov spoluziak na vyske stratil svoj index asi 10 minut po tom co ho dostal rovno na mieste si vybavil novy a pohlady ktore vyfasoval vraj tiez stali za to

Online Kokoska
35189 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:52

Mohučanka ja mam čip na vyzvedavani ditete z druziny. A jednou nefungoval, byla tam cedule zvoňte na oddeleni vaseho ditete. Musela jsem volat snachu, protoze jsem nevedela, ktere to je. Jsou to zakerny veci v ty skole!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:16

Kokoska tohle je kus od kusu, moje děti nenajdou ani to, na co zrovna koukají. Ale mladší ví třeba jak se kdo ve školce jmenuje, starší ani to

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:21

eless ak tam boli na studijnom take privetive ako u nas, tak si to viem zivo predstavit 

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:28
Reakce na Evaeva:

Kokoska tohle je kus od kusu, moje děti nenajdou ani to, na co zrovna koukají. Ale mladší ví třeba jak se kdo ve školce jmenuje, starší ani to

​můj syn nenajde ani to, na čem stojí. A když jsem se ptala, jak se jmenuje nový dítě ve třídě, tak se divil, jak to má jako vědět....

Online Kokoska
35189 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:33

Evaeva ja vim, syn byl taky spis nevidouci a nevedouci. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:40

Tabea

Skoro by byl člověk rád, že si vůbec všimnul nového dítěte. Už jsem psala, jak syn oslovoval nejlepšího kamaráda z tábora i po týdnu KámoZa to, co si povídají učitelky při odpočívání, ví přesně.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:43

Evaeva a co teprve malá kožená taštička na straveku

Online Zuzuli
3879 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:46

Já pořád postrádám nějaky seznam věcí od naší školky. Zatím poslali jen popis vhodného oblečení a obuvi. Že máme mít vlastní ručník jsem se dozvěděla tak, že jiná maminka, co už jedno dítě v té školce má, si s sebou ten ručník přinesla a pověsila ho do umývárny na háček se značkou potomka. Pak dcera říkala, že paní učitelka říkala, že mají mít kartáček na zuby. Jak moc vážně mám brát tříleté dítě? Raději s sebou ten kartáček zítra vezmu...

A dopoledne jsem bojovala s trvalým příkazem na stravné a školné. Mám jeden papír ze školky, kde je napsáno, že děti platí stravné 60kč/den a má se to platit na účet trvalým příkazem, toť vše. V emailu ze školky je školné 630 a stravné 1144  a platťe na účet s variabilním symbolem a jménem dítěte, opět bez dalšího infa, jaké třeba to číslo účtu je... Pak mám papírek, co nám dali včera do ruky, tam je konečně ten konkrátní variabilní symbol, ale zase nic víc. Na webu školky je napsáno, že informace k platbě stravného a školného jsou na nástěnkách u třid... nástěnky jsou prázdné No tak snad to číslo, co jsem nějak vyšťourala na jejich webu je to správné a školku a jídlo zaplatíme

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:54

bublifuk to neznám

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:56

Zuzuli nemáte nějaké třídní schůzky? U nás tyhle informace říkají tam. Nové děti platí stravu až v září, jinak se platí dopředu (aspoň u nás). S kartáčkem, ručníkem,... bych počkala taky až po těch schůzkách.

Offline letfenixa
10965 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:03

Nasi prváci dostali taku tu farebnu snurku na krk s malou karabinkou na zápise,  takze som ju odložila na bezpečné miesto, aby som ju do 4.9. asi 10-x zufalo hľadala.  Ten istý cip je do jedálne aj na vstup do školy.  Včera v jedálni fungoval,  dnes ráno pri vstupe nie, v jedálni áno, pri odchode áno. Je to zaujímavé, aký je vyberavy

A výtvarná ide vo svojich šľapajách.  Najskôr zmena rozvrhu a keď sme tam teraz prišli, našla som na nastenke,  že sú v ucebni č.20, čo je trieda, kde to bolo celý čas.  Postupne prišli ďalšie deti, čakáme, čakáme, už mala byť hodina 10 minút, vyucujuca nikde, tak sme ju išli hladat, tak bola s ešte ďalšími deťmi na úplne inom poschodí a bola veľmi prekvapená, že sme nevedeli, že hodina je inde

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:50

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:57

rasaNori to je hezka fotka, taky máme pár profi momentek dítěte ze závodu, ale z Drasala..