Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 15:09

monis me pobavilo ze ji fotograf strcil do vyberu ofiko fotek:D

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 15:59
Reakce na bublifuk:

Evaeva a co teprve malá kožená taštička na straveku

měla jsem modrý kozeny srdíčko na patent

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:00

Zuzuli to je zoufaly

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:09

No a u nás poslali jeden e-mail, ze se otevření o tyden posouvá a druhy e-mail jen rodičům nove přijatých děti, ze infoschuzka se taky posouvá. První e-mail mi dosel, ale druhej poslali jen tatinkovi, kterej si ho nepřečetl, takže jsme tam v pátek stepovali sami a zbytecne. Na webu v aktualitách posledni info ze srpna minulyho roku.....

Offline Zuzuli
3879 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:11

Evaeva schuzky jsou pristi tyden. Ale i tak nechapu, proc kdyz poslou seznam obleceni, tam proste nemuzou napsat, ze maji mit deti i vlastni rucnik a kdo chce kartacek na zuby. Ruce si tam myli uz dneska a zitra pujdou na zahradu na pisek, rucnik tam ma zatim jen par deti. Ty, co uz maj starsi sourozence ve stejne skolce. Ucitelky maj ted co delat, aby nam predaly placici deti, natoz nejake instrukce. Akorat jsem se dneska dozvedela, ze deti muzou mit s sebou plysaka, aby se jim nestyskalo. Tyhle seznamy snad nemusi tajit na schuzky, tohle muzou mit v nejakem pdf roky a jen to vzdycky poslat novackum. 

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:53

@My dostali seznam predminulej tejden, schuzka rodicu byla vcera. Skolka ma svoji aplikaci a veskery info je i v ni, kazdej den po obede tam nahravaji fotky, co deti cely dopoledne delaly.

Jsem zvedava, jestli na dvojcata prijde krize, az se jim to okouka a dojde jim, ze uz je to nafurt. Vcera jsem je vyzvedla hned po spani a dvacet minut jsme je s ucitelkama presvedcovaly, ze uz je cas jit domu, ze prijdou zase druhej den. Dneska jsem prisla o pul hodiny pozdeji, vyzvedla si je na skolkovym hristi a uz to bylo v pohode.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:08

Zuzuli souhlasím, nicméně mně to nepřekvapuje Mně třeba chyběl nějaký časový plán kroužků pro předškoláky, každý rok jsou stejně a hodilo by se mi to vědět už v červnu a ne v září.

U nás je seznam součást vnitřního řádu nebo čeho, ale tam je jen náhradní oblečení, ručníky mají školkové a kartáčky nemáme. Ale aktivně jsem synovi koupila pastelky a nůžky a on je nakonec v těch nejmladších a potřebovat je bude nejdřív v lednu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:09

Vari ty krize bohužel mají skoro všechny děti, klidně až v lednu třeba:( Ale dvojčata zatím vypadají, že na školku čekala už dlouho

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:12

rasaNori co se jí asi zrovna honilo hlavou....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:13

Vari o aplikaci nebo lepší internetových stránkách si můžu nechat leda tak zdát, v tomhle směru naše školka není moc progresivní. Aktuální fotky prý nedoporučil právník, takže máme vždycky akorát výběr třeba deseti za každý měsíc. Tohle bylo moc fajn v té DS nebo na táboře, večer jsem se koukla, co dělali a jak se u toho tvářily moje děti a hned bylo jasné, jestli jsou spokojení nebo tam trpí.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:15

Vase historky ze školek jen dokresluje dění na škole kam chodí dcera. Je to ZŠ, koukám na stránky co potřebují za sešity. Dceři dám úkol ať se zeptá zda kupovat či ne. Včera dorazí s informací že kupovat. Vyrážíme do papírnictví kde jsem nechala 8stovek. Dnes došla s tím že ten seznam byl z minulého roku a paní učitelka chce úplně jiné sešity a ostatní potřeby. Seznam nových potřeb dorazil na bakaláře o půl páté a na zítra je mají mít. Škola mi pěkně leze krkem.

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:16

Zuzuli to zní jak hra, kde musíš posbírat indicie, porovnat je a najít výsledek. Pokut neotvírají letos prvně (js vím, neotvírají), tak by to měli mít líp ošéfovaný. Stačí jednou napsat seznam a pak ho rovnou posílat přijatým v příloze uvítacího dopisu....

Offline Tabea
8303 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:19

rysamona to je paráda!  To bych se musela držet, abych je nekontaktovala...

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:23

Ty webovky školek jsou úplně zoufalý, nechápu že ten seznam věcí nemůže trvale viset v nějaký záložce Co bude vaše dítě potřebovat

Syn ve škole dnes hrál pohybovou hru, byli se podívat, kde jsou záchody a snědli svačinu. Neteř taky v první třídě, ale jiné škole, už dnes měla vyučování, dostala dvě samolepky za nějaký splněný aktivity a už dostali domácí úkol. Druhej den první třídy, tam se s tim nemažou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:23
Reakce na Tabea:

Zuzuli Stačí jednou napsat seznam a pak ho rovnou posílat přijatým v příloze uvítacího dopisu....

​To zní jako by snad školka používala email U nás se téměř všechno řeší osobně nebo přes dveře do třídy

Offline Zuzuli
3879 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:28

Vari zavidim. Cekala jsem, ze to u nas bude stejne, ale nakonec jsem se mylila. U nas je ten nastup mnohem horsi, nez jsem cekala. Vcera jsem si ji po hodine vyzvedla placici. Doma se me drzi jako kliste, skoro jak nova faze separacky. Dneska byl strasny plac pri predavani do skolky, odmitala se me pustit, utikala za mbou, nakonec ji tam drzela v naruci ucitelka, abych mohla zmizet. Plac jsem slysela az na ulici a pry skoro cele dve hodiny stala u dveri, zapojila se az ke konci. Snad se to brzo nejak srovna

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:32

Zuzuli čekám něco podobnyho

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:33

Zuzuli oujee, to je mi teda moc líto. Čekala jsem, že tam suverénně napochoduje a zítra ti řekne, že tam chce spát a máš přijít později, aby si stihla pohrát :(

Offline Vari
2233 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:35

Zuzuli Soucitim, s nama tam taky chodi jedna beruska, kterou jsem jeste nevidela jinak nez plakat, i na tech fotkach je porad mimo s plysackem v ruce. Dneska odpoledne ji ucitelka taky drzela v naruci a chovala.

Offline Pinot Noir
30062 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 17:36

Tak Viktor školku nezvládl, nepodařilo se mi odejít a nechat ho tam. Ještě jedna holčička na tom byla stejně, takže jsme tam mohly zůstat do svačiny, aby aspoň okoukali, jak to zhruba ve školce chodí. Bohužel ho tam nechtějí nechat řvoucího, já bych byla pro drobné násilí, jako to praktikují v soukromé školce - prostě dítěti zabránit, aby vyběhlo za matkou, nechat ji odejít, jeho nechat chvíli brečet. Tady to nelze. Škoda, u těch soukromých zařízení to fungovalo, pláč byl max třikrát a pak už to bylo dobré. S ním bohužel po dobrém, vysvětlováním, domlouváním nikdo nic nezmůže.

Zítra tam jdeme na sedm, abychom tam byli první. Ale bude to stejné, on se nebojí dětí, chce si jen prosadit svou. Achjo, doprčic, já chci mít normální dítě! 

Pardon, muselo to ven. Rozdejchám to, jako vždycky.