Potrefenáhusa a nemůže spát na břiše? Starší syn tak spal od té doby, co se uměl přetočit hodně dlouho, třeba do dvou a půl let. Oni v postýlce dost rotovali, nejen na břicho, ale i dokola hlavou sem a tam, to jim právě asi chybělo v kočárku.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva teď zrovna skoro na brise spi, ale ty spanky přes den jsou asi lehčí, budí se u toho a pláče
ja prave jsem zvědavá, jestli zvládneme chodit zase v patky do lesní školky, na jaře to šlo, proste byla v satku a spala, ted už je zvědavá a bude chtít lozit a to prostředí tam není úplně mimifriendly
Potrefenáhusa no na ten půl rok plazení a lezení v zimě na hřišti nevzpomínám moc ráda. Tak uvidíš, možná tě husička nebude tolik potřebovat a budeš mít možnost se věnovat i miminku.
Pinot Noir máš to náročné a chápem tvoju frustraciu. Držím palce do ďalších dní ![]()
Mali sme dnes prvé prvacke rodičovské a teda, 15 minút sme riesili, že namiesto mydla v mydelnicke by mohlo byť tekutej mydlo, ale buď v davkovaci na baterky alebo v pumpicke, že by sa mohli kúpiť jednotné podsedaky na stoličky ďalších 15 minút, atď. ![]()
Ale príjemne ma prekvapilo, že pokiaľ dieťa stihne v skole to, čo ma, tak nebude mať úlohu. Myslela som si, že úlohy budú vždy za každých okolností.
žluťásek majú celý týždeň adaptacny - hravy.
A do školy išiel L. s malým ruksakom, lebo mali mať len peračník (plus desiata), ale zajtra uz chce aktovku, lebo všetky deti mali ![]()
Kan
Hej ty rozená velkorysosti, nechtěla bys někdy být radši zticha? Jinak s tím nutkáním by ti jistě pomohl i psycholog na pojišťovnu.
Zdáš se nějaká nervózní, tak nějak vnitřně vzteklá, bych řekla, že toho odborníka na pokladnu potřebuješ víc.
Evaeva ono je to vyloženě pro rodiče s dětmi, není tam moc zábava jen pro děti, delaj se tam společný aktivity, takže by se mi moc hodilo, kdyby se tam mimino aspoň chvíli popelilo bez moji asistence
Kan taky bych byla radši, kdyby sis svoje hloupý a jedovaty plivani odbejvala ve vláknech, který nečtu, Marcela dtto, no, co nadělám....
Potrefenáhusa Mám docela výraznou ikonku, tak přeskakuj.
MarcelaN a od čeho tam jsou? A nejsou náhodou děti vlastně jejich "zákazníci" nebo tam snad jsou děti kvůli učitelkám?
tak samozřejmě že tam jsou kvůli dětí, nikdo netvrdí opak. Ale právě proto se musí věnovat všem dětem a ne část rána pouze jednomu či dvěma. Asi by se vám nikomu nelíbilo, že zrovna vaše dítě si rozbije hlavu, protože na něho nikdo neměl čas dávat pozor a učitelka se věnovala jinému dítěti. Vůbec se jim fakt nedivím.
MarcelaN první týden ve školce je naprosto normální, že odcházíš a tvoje dítě má v náručí učitelka. Těch dětí se tam nenahrne dvacet najednou, ale přichází průběžně a učitelky tam jsou ten první týden na ráno dvě, takže o bezprizorní děti ponechané svému osudu učitelkou nemusíš mít strach.
MarcelaN když tam nechá nějaké dítě brečet v koutku, tak se mi to taky líbit nebude. Líbilo by se mi, aby tam těch učitelek bylo víc a měly na děti čas, to především. Ale víš co, jsou tam dvě a zvládají se starat o ty brečící i o ostatní, to je práce každého učitele zohledňovat různorodé potřeby všech dětí a snažit se je naplnit. Ta práce je náročná a dobrých učitelek si vážím, ale to nic nemění na tom, že některé děti potřebují víc péče než jiné. A ano, tříleté děti většinou na tak velký kolektiv a dlouhé odloučení připravené nejsou a tu pomoc potřebují.
Je tam. Byli jsme tam první, takže učitelka si mohla sednout k němu a stavět vláčky, řekla jsem mu, že přijdu po svačině, ahoj, měj se a šla jsem. Už jsem doma, zatím nevolali. Vyzvednu ho, až budou po svačině venku, aby si užil to, co ho baví nejvíc - hřiště, ale na oběd už nepůjde, byl tam přece jen už před sedmou. Maminka s holčičkou nedorazila.
Držte nám palce! A moc děkuju! ![]()
Pinot Noir To je skvělé! Tak ať si tam rychle zvykne :o)
Potrefenáhusa aha, já myslela, že je to jako "přípravka", že se snaží ty děti zapojit samotné. Ale ono to půjde, záleží spíš na tvojí odolnosti
Mně to dítě ležící v zimě v blátě moc nevyhovovalo, přišlo mi, že mu bude zima, pak jsem ho zabahněného stékala do kočárku, capáčky se mu pořád zouvaly, žral na co přišel... Jestli ti můžu dát tip, tak se mi osvědčilo přes softshellový overal ty pogumované kalhoty, které jsem pak před kočárkem svlékla.
Pinot Noir to je super! Ono to půjde ![]()
Pinot Noirdržím palce i na nohou!
Evaeva já jsem fakt ráda, že mám děti narozené na jaře a z kočárku vylezly obě už chodící.
MarcelaN Mně teda zvedlo obočí to obvinění, že si to chce učitelka ulehčit. Tak jasně, lemra líná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY