Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:24

Kan 

Jasně že mne štvou ty tvoje neustálé rýpance, na tom není nic divného nesnášet někoho, kdo ti svými řečmi účelově neustále ubližuje. Proto sem přece chodíš, tvé kecy jsou jen kopance do každého, kdo si sem přijde s něčím ulevit, teď vůči Pinot to bylo extra hrubé, protože kdo není naprosto tupé neempatické poleno ví, že s Vikym to má takhle těžké dennodenně.

Zřejmě tady fungujeme jako nějaká tvá terapeutická skupina, ale nejsme povinny to snášet. Chováš se zlomyslně a hrubě.

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:27

Kan to dite se musi NAUCIT navstevovat kolektiv a zapojit se do nej a ne kazde je tak uvedomele, ze zvladne odlouceni od rodice bez slzicek. Pozadavek predavat v satne klidne nebrecici dite mi proste prijde nerealny a pokud by to ucitelky opravdu striktne vyzadovaly, pak ano, mam pocit, ze si to chteji usnadnit. A jak bys chtela zjistit, jestli dite skolku zvladne nebo ne, nez ze tam nejakou dobu bude chodit, treba i s plactivym loucenim rano?

Offline viktorka_od splavu
49474 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:28

Pinot Noir drzim palce

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:28

Pinot Noir to je dobra zprava, hura! A co Risa, jake jsou jeho prvni dojmy? 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:42

dzizisketa Uklidni se a neporušuj pravidla.

Offline Len
2681 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:42

Pinot Noir To jsou moc dobré zprávy! Držím palce i nadále, ono to určitě půjde

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:48

dzizisketa napsalas to úplně přesně

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:51

Pinot Noir mám z toho radost, tak držím palce

dzizisketa souhlas

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:55

Pinot Noir to jsou skvělý zprávy

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:57

Kan Není to jednoduché uklidnit dítě, které je rozhozené z nového uspořádání světa. Junior nastupoval do dětské skupiny, do prostor které znal, protože jsme tam od jeho roku a půl společně chodili jednou týdně na klubíček, díky tomu znal i ty tety, které ho v DS hlídají, těšil se tam, po příchodu si začal hrát, ale ten moment kdy jsem odcházela ze scény měl rozměr antické tragédie. A kdyby tam nebyla učitelka, která ho začala utěšovat v náručí, tak bych asi nikdy neodešla. Pomalu se to lepšilo a dneska už jsme si dali pusu, zamávali si a šel si hrát. Musel se prostě naučit fungovat v nové situaci. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 08:59

Pinot Noir Držím všechny palce a mám radost s Tebou. 

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:03

Evaeva Jj, koncept svrchní tenký nepromokavy vrstvy funguje i u starších děti, je to v listnatým lese a je tam fakt blato vicemene celoročně. 
oni tam mají dvě maringotky do elka, namesticko mezi nimi je dřevěné s lavicemi a zakryté plachtou, tak doufám, ze při troše stesti se bude mimino placatit tam. Je to ve svahu, tak doufám, ze se nepujde hned někam zrakvit (haha), na tom nejhorším místě maj zabranu 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:06

continuity jo, to jaro je výhodnější i skrz tu docházku, ty sotva tříleté do státní školky dávat nechci. Já si jarní děti přála, ale příroda má evidentně jiný názor Staršímu jsem existenci hřiště zatajila dokud nechodil (lézt začal až v listopadu), ale s mladším to nešlo.

Offline notna
9544 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:07

Mně je přístup školky Pinotů sympatický a veřila bych jim. Asi jim to funguje, když to tak dělají. Sama nejsem příznivcem odtrhávání plačícího dítěte nebo útěku od něj. Ale chápu, že to tak někdo udělat musí nebo chce. Jen mě překvapilo, jakou podporu tahle metoda tady má. Podle toho, jak se tu o dětech píše běžně, bych si tipla opak.

Pinot Noir Más to extremně náročné. Moc držím palce, ať to Viktor brzy zvládne. Jestli zvládl kolektiv v předchozí školce, snad i teď. A tvoji naštvanost chápu. Taky jsem občas byla vytočená neuvěřitelně, když u nás nešly běžné věci hladce. 

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:10

notna protoze treba ja kdybych byla cekala, az v satne dite prestane brecet, pusti se me a odkraci klidné a tiché s ucitelkou do tridy, mohla jsem to rovnou odpiskat. A takovych nas tu je zrejme vic.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:10

Potrefenáhusa tak jí hlavně nauč slézat pozadu Ale tak ono všechno jde, když se chce. Spíš uvidíš, jak se ti bude chtít.

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:13

Evaeva jo, my máme v domě schody, slejzani pozadu je nutný k preziti

tak já o tu školku fakt stojim aspoň takhle, dokonce jsem kvůli tomu zacala řídit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:16

notna já od brečících dětí odcházela, ale ne tajně. Vždycky rozloučit a prchnout. Ono to není úplně o odtrhávání z náruče, to bych třeba neodpustila. Ale hlavně záleží, jak to to dítě prožívá potom. Pokud si odbude to smutnění rychle, je to akorát vypořádání se s tím loučením a stresem z něj. Horší je, když je tam v křeči celé dopoledne. Ale to zaprvé musíš zkusit, dopředu to nevíš a zkušené učitelky by to měli poznat a třeba po týdnu říct, jestli to spěje ke zdárnému konci nebo se tam dítě zbytečně trápí. A někdo tam bohužel to dítě musí nechat i tak.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:19

Potrefenáhusasuper! Máte automat? Já teď na chalupě jezdila s novým autem a s automatem a parkovací kamerou a senzory všude okolo se možná odvážím i do Prahy. (Tak za dva roky )

Offline Potrefenáhusa
39062 příspěvků moje polička 06. zaří 2023 09:21

Evaeva máme!!!!!!!