Evaeva a ja som to zjavne prespala!
Je verejne pohlavie?
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas dlouho to nebylo jisté, ale bude to kluk. Takže jména už nám došly ![]()
Jeee můžu začít nové kolo jmen? Co třeba Roman?
Ja jeste doporucuju Storchenwiege, je polovazaci teda, ale pod oblecenim nic netrci
Mrakoplas
otras
dzizisketa jasně, že můžeš. Mně se líbí Radek a Darek, ale to nejde k příjmení. Jinak je aktuálně ve hře například Samuel, Matyáš, Matouš, Mikuláš, ale ohledně jednoho z nich nepanuje shoda![]()
Evaeva Alebo Damian
Ja jeste doporucuju Storchenwiege, je polovazaci teda, ale pod oblecenim nic netrci
ja som sa najprv prelakla, ze je to prispevok navazujuci na dzizisketu k menam pre dieta ![]()
Mrakoplas aj ja, veľmi netradične ![]()
Mrakoplas
jo, to by bylo originální
Evaeva jeej to bude trojka! Mne chlapcenske mena dosli uz pri prvom, tri by som uz fakt nedala ![]()
Mrakoplas no právě, my taky měli problém už poprvé
Jooooo Radek jo! Miluju jakoukoliv variaci, co jde na Radka zkrátit, i v ženské verzi. Akorát moje teta je Radmila, bratranec Radek a druhý se sice jmenuje Martin, ale má dceru Radku, to už je na jednu rodinu přeradkováno.
A před měsícem jsme na hřišti potkali malého Darka, je to krásné jméno a myslím, že univerzálně slušivé.
Evaeva já muzu moc doporučit polovazaci fidellu, zrovna ji mám na sobě. Ale na ty malý mimina mi i tak ty první 2-3 mesice přišel lepší satek, aby se v tom nekvrdlaly
Evaeva A co Benjamin, když bude nejmladší :)
Evaeva ja tlacim toho Vincenta!
eMBen by se mi líbil, ale shodli jsme se, že by to měl být buď Benjamin nebo Benedikt a to nechceme. Ale zrovna jsem o tom dneska uvažovala a asi ho zkusím vrátit do hry.
dzizisketa akorát že my máme příjmení na K a muž je Marek, takže má osobní zkušenost s tím, jak je to pitomé. Jinak by to byla jasná volba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY