Potrefenáhusa já šátek mám a mně osobně je pohodlnější než nosítko. Ale jednak chci, aby to šlo rychle nasadit a pak mi přijde, že jim v tom moc nedržela hlava a to budu potřebovat, ruce budu potřebovat volné a občas se třeba i předklonit. Kouknu na tu fidellu.
Vše o těhotenství a dětech
@Evaeva A co Radovan nebo Radoslav?
711990 za Vincenta se taky přimlouvám. Ještě se mi líbí Eduard.
Evaeva koukni ještě na Bondolino, ségra ho používala už na novorozence a byla moc spokojená. Bederní pás je na silný suchý zip, ramenní popruhy jsou polstrované a spodní část je pak vázací. Nasazeno za chviličku a dá se pěkně dotáhnout, jak tam nejsou žádné přezky.
vanilka vanilková to nám vůbec nejde k těm předchozím jménům
Evaeva mne se vzdycky libilo Adam, ale zas ten svatek 24.12. A taky Denis, ale toho mi vsichni zavrhli. Tak ted mame ve dvou generacich napadite 4x Jan ![]()
Evaeva zrovna polovazaci kojeneckou fidellu jsem vcera vyprala, ze dam na prodej. Pokud bys chtela, zapujcim na vyzkouseni
Když v šátku v klasickém kříži s kapsou uvnitř roztahnes ten popruh, co vede z ramene pod zadek přes zádíčka, tak to podrží hlavičku i v předklonu. Jako na obrázku, jen víc utažené ![]()

Evaeva Co Vilém? To má kámoš a líbí se mi to;-).
Jsme na dovolené a nějaký německý mluvící pan, co má deku za námi pozval moje děti na zmrzlinu. Vypadáme jako socky nebo jsme prostě sympatický? Jako je fakt, že z kiosku jsme si nic nepřinesli, nemáme slunečník a ani deku, poněvadž skrz ty dětský krámy jsme to už neunesl a na svačinu jsme vybalili bilej jogurt:D
Karja německy mluvící pán
.... Jste sympatický, to je jasný!
bublifuk Tak připadal mi jako Rakušák, ale co já vím:D. Nic ze svého životopisu neprobíral:D
Karja nene o to vůbec nejde odkud vlastně je, jenom to spojení u mě vyvolává různé asociace.
Jednou nám od cizí výpravy poslali dezert a spolucestující to komentoval, že jsme na ně čučeli moc hladově
(a měl pravdu). Dobří lidé jsou všude.
dzizisketa mi to tehdy asi tolik utáhnout nešlo, což je asi otázka cviku. Ale stejně budu potřebovat nosítko, kam ho jednoduše strčím třeba na pár minut, až půjdu do patra do školky a tak.
Kokoska víš co, já jsem Eva, takže svátek by mi nevadil, ale ta kombinace mi přijde zvláštní Navíc Adamů je teď hrozně moc, Adam je nový Jan ![]()
mnum zatím nemám toho kojence, ale asi bych tvé nabídky využila.
EvaevaAdama strašně prosazovala moje maminka, ale muž to vetoval, teď máme Alvina a ten nemá v kalendáři svátek vůbec, tak to máme průběžně na talíři, že tomu dítěti ani svátek nedopřejeme :o)
(Nechcete dát taky Alvina? Pak by jich v čechách bylo alespoň dvacet ;o)
U kluka hlasuju vždy pro Martina. ![]()
![]()
![]()
Evaeva jeee, kluk! V každé správné pohádce mají být tři princové (odpovídám vsem drzounum na hlasku, co třetí pokus na holčičku). K těm vašich jménům by se mi hodil asi nejvíc Eduard nebo i Benjamin, jen tam mám strašne nuceni říkat Bendžemin a od jedné matky jsem za to dostala sprda ![]()
A co Prokop? To je můj brácha. Nebo Albert? Bernard?Osobně bych ve jméně zachovala písmeno r, když už ho mají oba starší, přijde mi, že to pak k sobě ladí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY