Sweet Potato nevím, já jich za celý život potkala pár ve všech kategoriích teda. Rozhodně bych neřekla, že je nějak populární.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa chleba s pomazánkou je u nás každý den, první den hned zostra tuňáková a včera z tresčích jater
Ale kdo nechce, dostane to pečivo suché. Mladší teda není jako starší, který ve školce jí i to, čeho se doma nedotkne. Už mi hlásil, že nejedl to a to, v jeden den to byla paprika a kaše, snědl akorát rybí řízek ![]()
Přijeli jsme z dovolené, která byla objektivně skvělá. Ale řeknu vám, ze příjezd z toho naklizeneho apartmánu sem fakt bolí. A to jsem měla při odjezdu na své poměry docela uklizeno...my máme úplně celej tenhle barák opatlanej ale úplně, i futra jakoby nahoře:D:D. Určitě to vidí i cizí lidi co sem nekdy přijdou, jen já byla slepá;-)
Karja A kde jste nakonec byli? V tom Rakousku? Každopádně je fajn, že jste si to užili,na nepořádek se vykašli.
Sweet Potato určitě dava, my jich tady v okolí máme na hřištích snad 5, sousedi hned vedle maj, sousedi naproti maj, spoluzacka má, housatka stejně stará sestrenice je Nela....napocitala bych jich snad nejmíň 10
brrr Ne, podnikli jsme tu první dovolenou v Jugoslávii. A byli jsme v Bašce na Krku, moc se nám tam všem líbilo, já bývám poměrně taková kritická a nemám co bych tomu místu vytkla...jedině snad že by se tam mohlo jet třeba 5 hodin:D. Na nepořádek kašlat musím, na to není prostor.
Evaeva chleba s pomazankou maj furt, ale ta Perla ....![]()
No ale možná jsou to zbytecny obavy, dneska se probudila se strašnou tekoucí nudli, a to před tou skolkou včera jen čekala venku ![]()
![]()
Potrefenáhusa co dávají do pomazánek nevím, ale chleba jen s margarínem nikdy nebyl.
Evaeva pisou banketka s perlou, kakao, ovoce
Potrefenáhusa s perlou? V dnešní době?![]()
tv v úterý paštikový krém...![]()
PotrefenáhusaSchválně jsem se podívala na svačinky za posledních 14 dní, a jako pomazánka asi ze všeho od kedlubny po tresčí játra a ještě mě zaujal na svačinu chleba ve vajíčku;-). To bych si docela dala.
Potrefenáhusa u nás to nedělají, ale dělají krtečkovu pomazánku, tak to klidně může být rozmíchaný margarín s marmeládou ![]()
Potrefenáhusa Syn včera kejchal, dneska popotahuje, moc doufám, ze z toho nic nebude (ale už přemejšlim, jak to příští týden udělám, chtěla jsem dopoledne chodit do práce).
Potrefenáhusa tak koukám, že příští týden odpoledne je tam chleba, máslo, paprika. Margarín teda asi nepoužívají. Kakao mívají ve čtvrtek, to bývá sladká svačina, teď bude loupák. To mi osobně přijde trochu zvláštní, dala bych v jeden den kakao a v druhý ten loupák.
U nás se začínalo rybí pomazánkou a syn teda vůbec pomazánky nejí (přestože je doma děláme), naštěstí dávaj i suchý pečivo, tak jí aspoň to a ovoce nebo zeleninu, která na tu svačinu je. Ale jinak maji jídelníček moc pěknej, klidně bych tam na jídlo chodila ![]()
Evaeva aaaaa ![]()
Ale nám ve školce delali strašně dobrou sýrovou pomazanku, takovej jak našlehanej taveňák (já trauma ze školního stravování nemám, i na základce varili dobře, jen jsme měli zlou druzinarku a nesmělo se u jídla mluvit, ani pít, tak na to nevzpomínám rada)
pilgrim starší mluví nosem už od středy. Zatím z toho nic není, ale taky jsem v napětí.
Jak to děláte (vy, co máte děti blízko po sobě zejména), když je starší dítě nemocné. Jde mladší do školky? A ochotně?
Potrefenáhusakoukala jsem do jídelníčku, co mají na svačiny u nás a je tam na příští týden šlehaná Madeta, pomazánka z avokáda, domácí pribiňák z biotvarohu,... Sakra, já tam asi půjdu, ať ty svačiny dají mně, když je Viktor nejí! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“