dzizisketa
příště si dá lepší pozor
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No deti maji vlastni skrinku, takze ucitelky ty zbytne veci davaji tam. Ale do satny a budovy se dostanu na cipovou kartu i sama. Samozrejme az bude horsi pocasi, bude toho obleceni uz vic. Ja se tahle blbe ptam, protoze porad ten provoz uzplne neznam. Treba dneska se ucitelka divila, ze nevim v kolik presne je obed, kdyz o tom nikdo neinformoval, nikde to neni a pristup do aplikace mi dali vcera navecer.
Jos na zahradě mají skříňky?
Když oblečení pro novorozence vypětí na 60 a ještě proženu sušičkou, musím to ještě žehlit?
Evaeva asi jak je komu libo, já dětského nežehlila nikdy nic
Evaeva ne v budove skolky. Ale to je tak 50m. Proste si vezmou jen boty, bundu, zadny batoh. Ale neni problem do satny zabehnout, zvonit nikde nemusim
Jos jasně, to máme taky, zahrada je hned za školkou. Když jsou venku, taky zvonit nemusím, jinak mají videozvonek.
JankaM já právě před tím v šestinedělí žehlila kvůli hygieně. Ale to jsem neměla sušičku a tři děti ![]()
Když oblečení pro novorozence vypětí na 60 a ještě proženu sušičkou, musím to ještě žehlit?
Nezehlila jsem, peru na 60 v dětském prášku a sušim na susaku.
Naša škôlka je otvorená pre každého, na dvere do pavilónu sa zvoní a je tam gula, ale pustia každého bez pytania, tie bzuciaky bežne obsluhuju deti. Bránka otvorená celodenne dokorán.
letfenixa v naší městské části se před pár lety utopilo dítě v rybníku poté, co odešlo ze školkové zahrady. Zamykání dveří, bran a branek si tu všechny tyhle institutuce teď důsledně hlídají.
Jo a taky místním Mariím,Maruškám a Mariánkám vše nejlepší k svátku!
U nas maji takovou sikovnou zapadku nahore na brance, zaklapne se to na vedlejsi pevnou cast plotu. Je to sikovny, deti tam nedosahnou, takze neutecou, a dospeli nemusi zvonit, kdyz jdou jen na zahradu. Do pavilonu je kodovany zvonek.
Pinot Noir to je moc hrozny :-((( u nás ještě neskončila ta rekonstrukce, prosla jsem dneska až do šatny kolem dělníků rezajicich lino, doufám, ze budou zamykat
dzizisketa
děkujeme.
V návaznosti na vedlejší vlákno se musim přiznat, že jsem si toho všimla ráno na idnes
ale vynahradila jsem to hudební knížkou a výletem do práce...
Kokoska západku máme taky, ale musí se zavírat ručně.
Mohučanka kdy mají synové svátek si nepamatuju
asi jsou s námi moc krátce ještě. Ale musím se podívat, ať dovalí něco do školky. A začínám chápat, proč já mám svátek na vánoce a ségra na mamky narozeniny ![]()
Evaeva já jsem to vyzehlila, ale spis aby to bylo hezky a nachystany...a pak to jen hazela do pračky poblity a na další zehleni už jsem neměla čas ani moral
Potrefenáhusa všechny vlastně ne, když jsem hledala pro Viktora DS nebo nějakou školičku (tu, co měl Ríša, už jsem nechtěla kvůli ceně a taky tu změnili linky autobusů tak, že už bychom tam jeli hrozně dlouho), tak jsem byla i v TÉ školce, je přejmenovaná a údajně ji provozuje někdo jiný, ale branka tehdy nebyla zamknutá a dveře do školky na obyčejnou kliku taky ne, hned za těmi dveřmi seděly děti na nočnících a ty hlídačky byly s ostatními dětmi v herně. Tak to jsem teda zavrhla okamžitě.
Pinot Noir ja tomu nerozumiem, že to tak stále je. Dvere z pavilónu sú príšerne ťažké, tak dieťa by trochu malo problém ich otvoriť, ale keď už nie sú v triede, tak môžu vyjsť rovno na cestu cez tu bránku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY