Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:38

monis wtf tak teda kameru tam uz trochu vidim, ale nedavaj mi smysl ty zbyly postavy...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:41

711990 podle mě je to cvičení a filmaři na poli. Ale taky nechápu, proč nemají nějaké normální obrázky, vždyť by stačila jakákoliv dětská knížka.

Offline monis
1607 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:41

711990 no to je přece štáb a herci, nevidíš paní režisérku s deskami v popředí?jako pro pětileté dítě fakt bizár...

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:48

monis zasadne mi tam ale chybi klapka!

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:55

MP Meri Čislo 6 určil přesně, socikoví frontoví bojovníci Akorát teda nevím, na co ta fronta stojí. Banány nebo kubánský pomeranče asi.

Offline Aranel
6404 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 13:56

MP Meri To jsou fakt hnusný obrázky!! 10 nevim vůbec, 4 je asi Negrelliho viadukt??, 6 je fronta u řezníka, to má pětiletý dítě poznat?!

Mně rodiče mandle nechali (chodila jsem do školky až poslední rok), ale právě neumím moc nosem dejchat a není to ideální. Tak bych si to nechala v úvaze.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:05

711990 7 je "přece cvičení" jak oznámila sestra s patřičným despektem k synově návrhu

Zásek jsme měli i u 8, to řekl, že pán kope něco na zahradě, což podle mě mohla naprosto v pořádku akceptovat, místo toho ho začala navádět - co jsou tyhle čáry - asi zábradlí - no skoro, je to plot, tak co děla ten pán - (syn zoufalej pohled na mě) no kope zahrádku? ... nakonec ho propustila, on teda vybecz toho byl úplně jalovej, kohouta si nemohl vzpomenout, rodinu řekl "nějaký lidi" ... no

Doktorce bylo tak 30, ta nad tema vysledkama naštěstí mavla rukou, řekla ze na 6 ji děti běžně říkaj "fronta na nástup do letadla" a podobně, tak je asi zvykla

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:11

A dobrý teda bylo i měření zraku, s jedním okem zakrytym měl rukou ukazovat sestře podle pravého sloupce "kam míří hrabičky". To vůbec nebyl schopnej pobrat zadání, nejdriv řešil jak si zakryt to oko, pak nechapave koukal na mě, když mu sestra ukazovala na ty znaky, pak ukázal asi 4, z toho trefil 1, no dostali jsme zadanku na oční, ale možná ji hodim do kanálu, jako fakt ta situace tam, to byste museli vidět, hop šup, vysvětlila mu to jednou větou, do toho knouralo mimino ... nebo mám na pětiletý dítě proste holt nějaký nižší nároky, asi

Online Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:16

MP Merino ty vole, pardon, ty obrázky!

Už slyším Ríšu - Slenderman, Cartoon Car, ten houslista to je Batman se samopalem, lidi jsou Samary z Kruhu, kamera je jasnej House Head, na posledním jsou zombíci. Siren Heada by domaloval. 

To je neuvěřitelný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:21

MP Meri synovi oči takhle (mimo jiné) kontrolují na očním a v pokynech mají, že to máš natrénovat doma, tak to asi fakt nemusí pochopit z jedné věty. To dítě je z toho celého dost vyjukané, několik různých úkolů, které v životě nedělalo, většinou ještě v režimu honem, šup, šup, ještě cítí to očekávání,...

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:25

MP Meri Evaeva No a proč se nedělají stále ty obrázky? Mně ty hrabičky přijdou těžké, pamatuji se, že mi to asi jako šestileté nebo pětileté taky dělali.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:46

Mohučanka Náhodou máte toho blízko docela dost. Můžeš zkusit chodit plavat do Fénixu (Lavoda), je tam i cvičení pro matky s dětmi, atletika pro batolata je na Vysočanské (atletikaclovicek), nebo sokol Vysočany a cvičení pro matky s dětmi, ve středu dopoledne Ráj poníků U elektry, v Harfě je ta Monkeys gym pro batolata. V parku Podkovářská klubík Edu Bubo Klub. A určitě je toho i víc, tohle je co jsme vyzkoušeli na vlastní kůži .

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:49
Reakce na MP Meri:

Trochu mi to pripomnelo nás na tříletý prohlidce ... doktorka rika "mám tady nějaký JEDNODUCHÝ obrázky" a vytasila kolečko....srdíčko ... domeček....nic z toho naše dite neumělo rict, takže máme v prukazce napsáno Nespolupracuje , i když se dite nechalo naprosto ukázkově zmerit, zvážit, položit na lehatko, poslechnout....

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:57
Reakce na Evaeva:

I když ty zimní dopoledne s jedním dítětem byly teda extrémní opruz

​u nás teda furt platí jedno dite=žádný dite, ty chvíle společný zábavy koncej pokazdy stejně, velkým řevem a zakratko

Online Myrtila
5130 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 14:59

MP Meri Už nás tu kolik? patnáct? dospělých lidí, co mají dost času si ty obrázky prohlédnout, diskutuje, co to asi je, já bych byla po takové porohlídce asi dál v klidu

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 15:09

MP Meri a to mel ukazovat jak? dostal ty hrabe do ruky? Nebo po nem chteli rikat smery??? Tondu takhle kontrolovali na ocnim na jare, docela sem se zdesila, ale ty hrabe dostal normalne do ruky a nastavoval je podle toho, co videl. Jen jsme se na zacatku nepohodly s doktorkou, ze mu to strkala do pravy ruky a on to potreboval mit v levy...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 15:28

MP Meri Pro dospělého mi ty obrázky přijdou jednoduché, pro malý dítě zbytečně moc složité. Já doprovázela babi taky na nějakou takovou obrázkovou poznávačku, ona teda měla už pokročilou demenci a tam byl na obrázku papež Jan Pavel II a ona řekla naprosto bezelstně : jé Mikuláš. :D

Offline Potrefenáhusa
38391 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 15:36

U nás už to dost nabralo grády 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 15:40

Mohučanka Messy play je kousek od Karláku. Malá má na to teď bych řekla ideální věk. Někde kousek od toho teď mají smyslovou hernu Mámy v rejži... Na Andělu je Little gym, v Harfě Monkeys gym. Na fb jsem teď viděla reklamu na Seigey kids nebo tak nějak, vypadalo to dobře. Na proseku je Hudební Knoflík, ale tam jsme nikdy nedošli. Super plavání je v Ďáblicích v rehaklubu. 

Jinak teda máme za sebou první odstavovou noc - a já jsem se vyspala jako poslední měsíc ne. Malý se vzbudil 2x, vypil mlíko a spal. Žádný sápání se po mě a fyzické ataky. Dovolená. Jen teda jít ráno na kruháč s nalitými prsy nebyl uplně bezva nápad.. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. zaří 2023 15:42

Potrefenáhusa  naše mimino včera udělalo během odpoledně několikrát 3-4 samostatný kroky v prostoru