MPLee
je asi o 6 tydnu starší než naše?!!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa ma presne 11m
na hlave ma aktualne asi 4 modriny a odreniny. Vypada jak tyrany.
Potrefenáhusa já si pamatuju akorát, že nejdřív bylo nejlepší se zbavit mimina, to bylo okolo roku a pak už bylo lepší mít oba, tak od roku a 3/4. Vlastně je teda když se zbavím mladšího, tak se starším to jde. To je asi problém těch mladších sourozenců, že zdrojem zábavy jsou pro ně ti starší. Mladší si neumí hrát sám, ale ještě loni si neuměl hrát ani se mnou. A mám ho pořád za zadkem.
Karja on dostane do ruky ty hrábě a pak ukazuje prstem
možná je to víc vypovídající než obrázky? Hlavně teda každý doktor snad pozná, jestli to dítě ukazuje blbě, že nevidí nebo že to nechápe.
Potrefenáhusa jinak u nás ty zábavy vždycky končily a pořád končí akorát hrozným bordelem, přestavěný nábytek, v tom deky, domeček, krabice dupla,...Ale letos jsem párkrát zpozorovala normální společnou hru s hračkama, ale taky nesoulad v těch společných hrách s nábytkem, staršího už to tolik nebere.
Evaeva bordel mi neva, ale starší ji furt rakví
to sedi!
já jsem v klidu, starší to trvalo od obcházení k samostatný chůzi přes 8 měsíců, ale tahle teda se postavila na nohy o 3 mesice driv
Potrefenáhusa mně bordel taky nevadí, ale muž to nese hůř. Vždycky jsem mu říkala, jak si spolu krásně hrají a pak byl jednou u toho a prý tomu říkáš krásně hrají
Tak nic po mně nechtějí, tak jasně.
To rakvení já tolik neznám, akorát takové neúmyslné, když sotva stál a starší mu vytrhl něco z ruky a on to neustál. Já jsem se těch vzájemných sporů a bitek dost bála, dobře si pamatuju, jak jsme se pořád dohadovaly se ségrou, a pořád nevycházím z úžasu, že se to moc neděje.
Hahaha ty hrabičky mi prý taky dali, a taky jsem to nechápala, protože už jsem uměla číst, takže jsem říkala E a M a nemohla jsem pochopit, co jako ty další dva směry
takže hrabičky odebrány a zkoušelo se normálně na písmenech.
A dělá se ještě takovej ten motýlek na šilhání? To jsem taky už coby malé dítě odhalila, jaké jsou správné odpovědi. ![]()
MP Meri tie obrázky su iny bizar
. Schvalne to dam vecer detom, co identifikuju.
No na tříleté prohlídce se Rosťa v půlce kontroly očí taky zasekl, doktorka doporučila přijít znovu za půl roku, já jsem se s ním chtěla stavit ve Vodičkově na PlusOptix... A než jsem se rozhoupala, pro zájemce objednali vyšetření PlusOptixem do školky. Někdy se ta moje vyhnívací strategie vyplatí.
Prosím o radu. Rosťa vytřídil zbytečná autíčka (i tak jich tu zůstala asi miliarda), není jich úplně málo a rozhodně nejsou na vyhození, nevzali by je v nějaké nemocnici na dětské oddělení? Nenesli jste už někdo něco někam?
Aranel motýlka na šilhání si nevybavuju, syn šilhá a dělají mu pokaždé asi 4 vyšetření. Ale on teda šilhá, ale na vidění to vliv nemá.
Evaeva u nás je to strasny a doufám, ze z toho dostane rozum driv, než mimino prizabije.
Jimik tak je vidět, že už jsem z těch dětí úplně zpitomělá, protože do Človíčka chodí starší dcera už třetím rokem
o plavání ve Fénixu jsem nevěděla, díky! A ta monkeys gym na Harfě stojí za to?
Já jsem měla na mysli pochozí vzdálenost, protože vím, že Evaeva dojde pěšky všude
mimochodem dcera dnes přešla z oválku na ovál (Sparty) a první věc, co se od kluků na oválu naučila, bylo "Slavie do hnoje" ![]()
MP Meri no mandle bych asi taky nechala vyndat, pak možná nebude ani nutná ta logopedie. Můžeš ještě zkusit jiné ORL, ale pokud dítě půl zimy neslyší, asi bych to řešila.
Co se týče oči, považovala bych to za nevysetrene dite a zašla do ty Vodičkovy, je to chvilku a tam si s tím poradí. Blbý je, že když se tupozrakost zanedbá, tak pozdeji už není pomoci a bude ho to omezovat celý život.
Tiež sme dnes boli u doktorky- endokrinologia. Tak nejaký ten rastovy faktor (neviem presne ako to pomenovala) ma na dolnej hranici, je odoslany do špecializovanej ambulancie. ![]()
Mne včera večer začalo byť strašne zle, hlava aj brucho, a bol to vyložene stres, že čo sa dozvieme. Pozitívne je, že stitna žľaza je v poriadku, aj minerály a krvný obraz, atď.
Absolútne super milá pani doktorka, a išli sme dnu presne na čas objednania.
Takže ďalšie vysetrenie a uvidí sa.
Jaj, a podľa RTG zápästia je rastom mínus 2 až 2,5 roka.
Potrefenáhusa ony jsou prostě na jiné úrovni, to si spolu moc nevyhrají, u nás to byla ignorace, u vás holt ne. Za rok to bude úplně jiné. Akorát to přežít, že jo![]()
continuity já bych dodala, že plus optix u syna šilhání neodhalil, zřejmě proto, že to nebyla vada vidění a nemá to pořád.
Mohučanka jo, my máme hodně strategickou polohu, i to plavání mám pět minut pěšky
Ale třeba mamka ze stejné městské části už by musela busem, pokud to nechce pojmout jako procházku. Ale je fakt, že to naše DDM má hodně dobrou nabídku, v podstatě nevím, co vybrat dřív, syn se právě vrátil z robotiky.
No ty sprostý slova
celé léto byl klid a stačily tři dny ve školce a je to zase samá prdel a hovno (i u mladšího, ten je to zřejmě bude u nich ve třídě učit), jsem zvědavá, kdy přijde něco horšího.
Dcera chodí na atletiku? To jste jí dobře vybrali ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje