continuity Já bych se asi řídila přáním synka, my teda taky několikrát řešili špatně opravené písemky, ale bylo to vždycky kolem konzultaček, tak se to vykomunikovalo s paní učitelkou ve třídě. Náš synek teda nikdy nechtěl nic řešit a vždycky nám tvrdil, že to zvládne sám, takže jsme nabídli pomoc, nastínili nějaké možné řešení a nechali na něm. No a teda říkat o učitelce, že je blbá jsme mu zakázali, prostě používal slovo zvláštní, no. Ať vám to rozhodnutí dobře dopadne.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixaprotože je taková hodně bojazliva v komunikaci před třídou. Dělá to pořád, i něco umí, třeba se přihlásí, ale tak, že ji ten učitel vůbec nevidí.
Pracujeme s tím, ale jsou i takové děti.
Garfie to je taky dobrý.
Přeji garfíkovi, ať si to rychle sedne.
Pinot Noir Evaeva Mám stejnej příběh. Styděla jsem se říct, že nevidím na tabuli a nosila čtyřky. Pak jsem se teda styděla nosit brejle, ale známky už byly dobrý ![]()
Pinot Noir dioptrie má asi 1/4 nebo půlky. No na brýle to úplně není, ač se je chystám pořídit po příští kontrole. Ona si spíš stěžovala, to neumí rozluštit.
Jinak díky všem za reakce, nějak si to proberu.
Ten problém s luštěním může být způsobený špatně změřenými "cylindry" (vlastní zkušenost). Šla bych k optometristovi na přezkoušení.
continuity já začínala s brýlemi 1/4 a 1/5, právě jsem si stěžovala, že ve škole hůř vidím, seděla jsem v druhé lavici, ale cítila jsem, že se musím na čtení na tabuli hodně soustředit. Cylindr nemám.
Mohučanka souhlas, porad mi davali ruzny dioptrie a pritom jsem potrebovala spravny cylindr. continuity dioptrie mam zdanlive zanedbatelny, trictvrte a zadnou, ale ten cylindr dela velkej rozdil.
5,5 let a ve školce slzy jako hrachy a držení se za nohu, fakt jako silný emoce "nejdu, prostě tam nejdu"....Dnoma to stejné malamala pláč jako blázen, že nechce být doma s babičkou. Podotýkám, že končim ve 3, a pak máme super program...Jako co dělám špatně, sakra?
Karja moc dobrý program ![]()
Podle mě nic, prostě to tak mají. Zvlášť když jedna vidí, že druhá nemusí (a opačně). U syna loni jeden předškolák dělal scény, že ho tam nosili prakticky násilím. Vidina kamarádek taky nepomůže?
Evaeva No, jako taky moc ne, má tam plnou školku kamarádek... Jo taky si říkám, že je to se mnou určitě moc dobrý:-D Že jsme jako šly do školky spolu v klidu, povídaly si...tak možná prostě jí to bylo líto...
Karja někdo dává hůř ten okamžik předání. U nás byl ještě osvědčený trik namalovat sobě i synovi srdíčko na ruku. Ale pozor, něčím, co omylem nesmyje
Ale na mladšího to vůbec nefungovalo.
Máme ve školce nového klučíka, se školkou komunikuje otec, který ho má v ty všední dny v péči. Ale to je taková sranda. On používá normálně v těch omluvenkách množný číslo, jakože "máme kašel" nebo pro něj používá zdrobnělou přezdívku místo jména. Velá ta zpráva je prostě taková vtipná jakože ne omluvenka, ale takový slet myšlenek o stavu toho klučíka, a jak by to asi měli udělat, a až pak na závěr napíše, že ho tedy na tři dny omlouvá.... Vždycky mě potěší když pípne ta zpráva a vidim tam jejich jméno, vím že se pousměju!
Evaeva No zkusila to na mě, tatínkovi to nedělá. Já jsem samozřejmě vytáhla povinnost předškolní docházky, což je prostě pro mě letos ten nejvíc povolanej argument, ale v prostorách školky jsem moc o paní z úřadu nechtěla mluvit!
Včera jsem vzala děti holky 9,9 a synka 7 let do Action, kde si každý koupil samolepky, fixy a tak asi ta 100 Kč (ze svých peněz) a celou cestu na kole zpátky jsem poslouchala jak to bylo super, že jsem nejlepší maminka ![]()
Takhle se to dělá, doporučuju ![]()
Karja syn má za sebou velké prozření, když v úterý nechtěl ve školce spát a já mu říkám, že ale brácha je nemocný, takže budeme celé odpoledne doma. No nenechal si to vymluvit a pak když hučel kdy už přijde táta, tak jsem na to hned poukázala, že do teď mohl krásně běhat ve školce po zahradě. No hned další den, že by tam teda spal ![]()
ale v pondělí, když se ukázalo, že brácha bude doma, tak taky do školky nechtěl. My mu to nijak nevymlouváme, ale prostě se jde, táta jde do práce, brácha je nemocný,...
JankaM jo návštěva action je populární i u nás a to třeba ani nic nekoupíme
Chodí okolo hraček a to bych chtěl a to taky a já jim říkám, že si to můžou přát k narozeninám a oni to do příště zapomenou.
Syn si tam naposledy vybral takového lepivého pavouka za 25 korun. Tři dny ho všude nosil, večer dával spát do "postýlky"... no dost jsem koukala, přitom taková blbost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje