Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:33

Evaeva jo, hadů a pavouků máme několik. Ale oni si s nimi opravdu hrají. Viktor podle videa, kde Blippi peče v pekárně pečivo, motá z těch hadů housky.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:46

Karja mne přijde, ze čím víc se o ty děti člověk stará a věnuje se jim, tím je to paradoxně horsi, když se někdy zadaří a mimino spi v dobe, kdy je vzhůru starší, tak si hrajem jenom spolu a snazim se ji hodně v těch hrách vyhovět a místo, aby se ta potřeba trochu nasytila, tak se tím spis rozdmýchává chuť v ty exkluzivite pokračovat dal

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:51

Potrefenáhusa přesně, to je můj systém: na zajímavý program jsou instituce, doma má být nuda, protože matka pracuje, vaří, nebo se realizuje na zahradě!

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:54

Pinot Noir to já jsem s nima rada, ale fakt podas prst a chtej uchramstnout ruku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 09:57

Potrefenáhusa pokud to ukončí probuzení ségry, tak se jí ani nedivím. Nemají to ti starší lehký noAle bez sourozence by byla každý den do čtyř ve školce (což ale neví)

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:03

Evaeva to jo  já vůbec nevim, jak to budem dělat 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:03

Pinot Noir Já jsem včera říkala doma, že musíme zavést nějaký jiný systém (rozuměj oba dva ztrhaný, půl 9 večer a všude bordel).A muž mi říká, "mužeš si za to sama, já jsem s nimi chtěl být na zahradě, ty sis je vzala ven" tak jsem říkala, že bych si ty děti chtěla užít, nejen sedět u počítače a nebo stát u dřezu... Takže jako asi máš pravdu!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:05
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa přesně, to je můj systém: na zajímavý program jsou instituce, doma má být nuda, protože matka pracuje, vaří, nebo se realizuje na zahradě!

​Já se minule u terapeutky rozplyvala, jak mám obě ty děti hodný, ze se tak zvládnou víceméně většiny dne popelit kolem mě a já si tak nějak dělám po kouskách svoje a oni po mně často nic nechtěj ... a ona tak suše poznamenala, ze možná vědí, že od maminky toho moc čekat nemůžou. No, zabolelo, ale kus pravdy na tom asi bude

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:06

MP Meri Ty vole, to je drsný! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:06

Karja jo, kluci taky po každém zajímavém dnu čekají další. Ale holt to musí dělat radost i mě, když to nezvládám nebo se mi nechce, tak smůla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:08

MP Meri to je teda drsná terapeutka! Ale má asi pravdu, když jsou děti se mnou, zabaví se sami doma i na hřišti. Jakmile přijde muž, oba na něm visí (dost často doslova).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:10

Potrefenáhusa no pořídíte si ještě třetí jako já

Ani mi nemluv, mám z toho strach už teď, i když mám ještě několik let čas. A příští rok nás čeká škola, z toho mám taky obavu.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:19

Evaeva prvního půl roku po narozeni mimina mě to fakt hodně mrzelo, ze už třetí dite mít nebudem, teď mi to přijde už akorat, jak jsme, do školky chodí pani se trema chlapečkama, prostřední je s naší v nejmladším oddělení atyjo.... na ty tři děti potřebuje mít člověk podle mě velkou podporu okolí, nejakej support prarodičů/dalších pribuznejch a to já proste nemám 

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:21

Evaeva ale bejt mi o 10 let min, tak chvíli počkám a jdu do toho 

Offline Pinot Noir
29514 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:21

Evaeva přesně, to bylo o prázdninách - já že jim vždycky dva, tři dny udělám hezkej program a oni mě pak nechají den pracovat... To určitě, vždycky divení, to jako dnes nikam nepojedeme, to nebudeme NIC dělat? A já: JÁ dnes budu dělat, vy si budete hrát doma a necháte mě vydělat na další zábavy. No ale nefungovalo to vůbec. . Strašně rychle je člověk rozmlsá. 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:26

Potrefenáhusa Přesně to si s tím třetím říkáme taky, že buď máš support okolí a nebo říkáme že to jsou ty lidi, co už mají hotový životy:-D (jakože mají třeba bydlení stálé, práci stálou, vzdělání), prostě už dělají jen o té rodině:D. 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:27

Pinot Noir Já můžu takhle fungovat s tou starší, ta je asi štastná, že může být s náma, i kdyby mi měla sedět u počítače u nohou. Ale ta malá, to je taková opruzačka, tu neodložím ani k televizi a to jí mají fakt hodně nedostupnou oproti jiným dětem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:30

Potrefenáhusa a nebo nenáročný děti jako mám já. (Na support si teda nemůžu stěžovat, ale taky to nejsou tři odpoledne týdně, ale spíš jedno za 14 dní)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:32

Karja Je drsná, ale to mám na ni ráda Ona mi vždycky říká - ja nejsem vaše kamarádka, abych vám to odkejvala a myslela si svoje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2023 10:34

Pinot Noir oni si za chvilku tu zábavu najdou, paradoxně kolikrát něco naplánuju a pak ani nevyrazíme, protože si hrají. Ale ráno vždycky padne dotaz, co budeme dělat zajímavýho a když slyší, že půjdeme akorát na hřišti, tak hučí. Pak je nemůžu dostat ani na hřiště ani z něj