GatitaTak takhle určitě stresuju ségru, že ji říkám, že kluk musí na gympl. Je chytrej ale především má poměrně dost kázeňský problemy:D, poznámky, napomenutí....no jako druhý stupeň základky si v jeho případě nechci představovat,myslím, že více studijní prostředí a méně raubířů by mu prospělo:D. Ale už jí teda nic neřeknu:-D
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir dekuji ti moc! Hrozne se mi po tvem prispevku ulevilo
. Jsem sama prekvapena, jak me to pokazde rozhodi (opakuje se to pri kazdem setkani). Jsem totiz nadsena z toho, ze synova dochazka jede samospadem a mam jen ramcovou predstavu, co se tam deje. I ta ucitelka se mi libi, ze vede deti k samostatnosti, i kdyz na "ukor" toho, ze jim nedava nijak slozite ukoly nebo tak. Samozrejme dokupuju pastelky, zkouknu ukoly a vim, kde asi tak v ucivu jsou. Ale co presne tam delaji, netusim. Po setkani s dotycnou ale vzdycky vystresovane ciham, az syn donese v ramci nejakeho ukolu domu pracovni sesity a hledam, jestli taky trenuji to porozumeni textu, protoze to je prece v testech na 8G a jejich ucitelka uz je na to pripravuje
. Nevim no, asi se podvedome bojim, abych mu to nejak svoji lenosti nepohnojila, i kdyz ted zadne ambice nemame? Zaroven jsem ale presvedcena, ze deti by si mely k nekterym vecem dospet samy.
Pinot Noir to je na nejlepší cestě to holčičce znechutit:(
Gatita jo, to jsi pojmenovala přesně, ten strach, že já pohnojím něco, co stačilo ohlídat, trochu se snažit, ten mi taky vždycky naskočí.
Gatita asi nemůžeš chtít, aby dítě v páté třídě k touze jít na gympl dospělo samo, tady je podle mě na místě ho k tomu popostrčit. Ale až potom, co budeš mít pocit, že je to pro něj správná cesta, což nevím, jestli poznáš v druhé třídě. Já teda pochybuju. Na to, abyste pak případně natrénovali na přijímačky, pátá třída určitě stačí. Naopak mi přijde dost kontraproduktivní ty děti vystavovat takovému tlaku, pak se ti na těch přijímačkách akorát sesypou a skončí s pocitem, že zklamaly rodiče.
My máme za sebou několikátý rozhovor na téma Já nechci nikdy umřít. Už nějak nevím, co říkat. Mužův děda nedávno zemřel ve spánku a mladší si to evidentně neumí přebrat a večer to vždycky vyplave.
Já jsem aktuálně ráda, že se mu ve škole líbí a chodí tam rád, víc od první třídy nepožaduju :)
Presne!
Evaeva ach jo ![]()
Evaeva taky nevím, co na to říct, protože JÁ taky nechci umřít a chce se mi vždycky brečet, když to Ríša začne řešit ![]()
Pinot Noir já to zvládám v klidu, ale už jsem vyzkoušela asi všechno, co mně napadlo a efekt nic moc. Nakonec teda usne, tak snad to nějak zpracuje. O rodiče se nebojí ani jeden
On je teda o dost vnímavější než bych dřív řekla, asi nás po porodu čekají zajímavé časy.
Evaeva vnimam to podobne. Vis co, povazuju za uspech, ze syn chodi do skoly rad, zvykl si na ten rezim, nebreci u ukolu a ma tam kamarady.moji nejvetsi ambici aktualne je, aby se konecne naucil zavazovat tkanicky, abych nemusela donekonecna shanet tenisky na suchace. Tak me pak vzdycky rozhodi, kdyz to ma nekdo jinak.
Gatita no jasně, však je ve druhé třídě
Někteří rodiče jsou fakt magoři.
Evaeva nez bude starej, treba nekdo neco vymysli, aby lidi nemuseli umrit. Ja vim, ze je to blbost, ale treba by ho to uklidnilo?
Kokoska to jsem mu říkala, že doktoři umí léčit čím dál víc věcí, ale on se asi fakt bojí, že umře teď během toho spaní
Evaeva chudinka malej!
Mohučanka Neboj, třeba děti o prázdniny u babičky nepřijdou, někoho to prostě s malými dětmi nebaví. A věři mi, že vztah si můžou vybudovat i později. Možná má díky věku tu výhodu, že to už na rozdíl od tebe ví!
Ale jinak tě lituju, já to měla podobně, máma pohlídala kdykoli jsem požádala, ale nikdy to nenabídla a často se mě vyptávala "co mám" ten doktor vs kadeřník je přesný!!
A taky občasné hlídání prezentovala "pořád je u nás". Ale když jsem si pořídila slečnu na hlídání, tak se urazila.
Gatita Já ti strašně rozumím, mám to úplně stejně! Tady v Japonsku to teda vygradovalo do šílených rozměrů, řeší se na kterou univerzitu dítě půjde (celý svět je otevřený), co by teda mělo studovat za předměty, podle jaké metody se vyučuje, jak dopadlo srovnání IB maturit a jakéhosi srovnávacího testu mezi školami (který dělají všechny třídy) je běžné téma.
Pinot Noir Dcera měla taky takovou spolužačku, rodiče na mě nikdy moc ambiciozně nepůsobili, ale pořád doma vypracovávala nějaké úkoly navíc, přitom to byla třídní premiantka....ale víš co, učitelé to poznají. Pamatuju, jak mi třídní mojí dcery v páté třídě říkala, že je nejlepší ze třídy a že se tam dost děti bude hlásit na gympl, ale že jako jediná na to opravdu má. Já jsem se nad tím tak pozastavila (protože mi přišlo, že jsou tam i lepší děti) a jako příklad jsem uvedla nějakou holčičku, o které dcera vždycky mluvila jako o třídní hvězdě. A ta učitelka se tak na mě podívala a říká "znáte její rodiče? Kdybyste je znala, taky byste raději nosila samé jedničky...".
Lukasko sa celkom skamaratil s dievčatkom, s ktorým sedí. Zabudol teda, ako sa volá... ![]()
letfenixatakový detail ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje