Evaeva nevím, jestli chápu zadání. Ale co ta ikeacka policka na kořenky? Bekvam

Evaeva nevím, jestli chápu zadání. Ale co ta ikeacka policka na kořenky? Bekvam

Mohučanka tak to je dobré. Mladší byl právě hrozný, ještě ve dvou letech jedl snad i štěrk na hřišti
Ale hubelino jsme měli a evidentně přežil
Dobré.jsou.do.toho.i.skleněnky.
žluťásek díky, to bych mohla zkusit, akorát to potřebuju postavit do toho billyho. Každopádně je to řešení za pár korun, tak to asi vyzkouším.
žluťásek mně by se líbilo něco takového, ale bude to navazovat na tu Billy knihovnu a sehnat něco se stejnou hloubkou bude asi těžké a hlubší bude vypadat blbě.

711990 v dětském to stojí 4x tolik
bude to teda větší, ale ta polička na kořenky vypadá, že stojí sama. Na zeď to přidělávat nechci.
Evaeva My to na korenicky máme, ale za mňa je to len na malé knižky a malých plyšakov.
Evaeva nějak mi to nepřijde moc prakticky, aby to stalo uvnitř v knihovně? To tam můžeš nějaký knížky jen tak opřít?
my máme z ty ikey takovej ten samostatnej vystavovaci regalek
Potrefenáhusa když je opřu, tak to budou za minutu na zemi, bych řekla. Ještě to promyslím, ale za těch 69 korun jsem ochotná to vyzkoušet
Nehoří to, takže to budu pár měsíců promýšlet![]()
Potrefenáhusa regálek je určitě lepší, ale hned vedle té knihovny právě moc nevím, to bude vypadat divně, si myslím
Evaeva podle mě potřebuješ nahoře prostor, aby to šlo vyndavat dobře. Když budou ty poličky jen stát v polici v knihovně billy, nebude to myslím fungovat.
žluťásek to máš asi pravdu.
Ještě pohledám a díky za ten odkaz.
Evaeva postavit dovnitr muzes organizer na poklicky. Knihovnu vedle s prostorem na hracky mame od kinderkraft Racoon. Prijde mi celkem melka. Hodne knihoven pro deti ma i treba oxybul.
MPLee díky, vybrala bych si, ale všechno je to hluboké. Ten Billy má jen 28 a ještě navíc výřez na podlahový sokl, takže potřebuju něco tak 24 až 26cm, což je fakt málo. Ale něco jsem našla v tom Kauflandu.
Evaeva oxybul má 15cm. Ale jsou celkem drahé. Teď teda mají akci 21%.
MPLee ty jsou ale k přidělání na zeď, jak jsem pochopila. To nechci. Snažila jsem se to projít celé, tak jestli jsem něco nepřehlédla teda.
Lukasko sa rozhodol, že chce byť kuchár. Takže stále chce variť a piecť. O jedeni pomlcime. Dnes sme teda upiekli skoricove osie hniezda, prvýkrát v živote.
Mohla bych prosím poprosit, někdo tu zmiňoval nějaký dětský hořčík pro děti trpící nočními děsy... A já nejsem schopná to najít. Manželka od synovce se chudák už pět let nevyspala. A dnes jsme se o tom bavily tak bych chtěla pomoci.
rysamona smidge
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.