Tabea děkuji moc.
Vše o těhotenství a dětech
Poradite mi nejake fakt uzke teplejsi leginy? Ja byla nadsena, jak male krasne sedi leginy z pepca, tak jsem tam koupila nekolik kusu teplejsich ve stejne velikosti... A ty jsou tak siroke v pase, ze ji pri chuzi padaji pod zadek. Potrebuje neco jako spodni vrstvu do skolky, aby se v nich neupekla ve tride, ale na ven si pres ne mohla pretahnout nepromokave kalhoty.
Zuzuli ty z lindexu a hm mají v pase takovou tu posunovací gumu. Řekla bych, že celkově jsou teda tak nějak standardně úzké, na klucích visí, ale nepadají i bez utažení gumy. Akorát je to celkem pálka, kupuju je akorát, když je nějaká akce.
Zuzuli my máme ty z hm, jsou pocesany a maj to utahovani
Zuzuli Doplnim Potrefenáhusa některé mají to utahování. Ale ted jsem objednala a ty letošní co jsem vybrala ji mají, ty lonské neměly. Šířka nohavice je tak střední, to bude mít volnější, ale to utahování vypadá dobře a určitě by to šlo ještě přidělat.
Zuzuli teď je tam maj jako "leginy ze silného zerzeje 2 kusy" za 469,- (kupovala jsem ve slevě za 379,-)
jeste jsem koupila "leginy s cesanym rubem" za 149,- (neumim z ty aplikace vložit odkazy) - ty maj mezi miminima a batolecima vecma do vel. 104 - teď je tu mám prvne pripraveny, až se dite vzbudí, má furt desnou rýmu, takže žádná skolka a vypadaj širší, ale taky maj tu zmensovaci gumu v pase - ty jsou ale trochu hadrovitejsi
Suya potvrzuji, že tyhle leginy sedí i těm úplně nejhubenějším. Ráda jsem je klukům dávala. Jen škoda, že mají ty dva švy na zadku, působí pak moc prádlově, od určitého věku už mi začaly připadat jen s tričkem nedůstojné.
Suya ty z Tchiba mi přijdou moc jako spodní prádlo, měla jsem je pro mimina, ale pak už mi to přišlo moc
Mně vyhovují i z Lidlu, ale v pase moc úzké nejsou.
Tady jsou ty Fare, co jsem Šárce vybrala.
Pinot Noir Jj, taky je mám rada, ale přesně, jsou to proste jak puncochace
Karja jo, je fakt, že holky mají tuhle možnost
Diky, mrknu do lindexu a h&m. Ty z tchiba jsou skvele, nosila je predchozi roky a mame je i ted, ale hur se ji oblekaji a prijde mi, ze cely den ve skolce by ji v nich bylo horko a taky je vzdycky dost rychle odrbe a ozmolkuji. A i ta velikost 98/104 se v pase vytahla, tak ji taky uz padaj Suya
zrovna jsem je vyrazovala, ze je ma kratke a leze ji z nich zadek, a musela jsem koupit vetsi velikost.
Ty, co jsem ted koupila v pepcu, byly obycejne hladke leginy, ale uvnitr pocesane.
Zuzuli já jsem na ně v pepcu koukala, akorát měli samé růžové:) Ty z lindexu jsou pevnější a trochu teplejší, ale na zimu mi do školky přišly akorát, srovnatelné s tepláky co do teplotního komfortu.
Zuzuli a jak to u vás ve školce funguje? Já to zatím ještě nevymyslela, počkám, co prinese špína a blato....myslela jsem, ze tam bude mít jedno oblečení dovnitř, který vyperu po par dnech a druhy naven...ale zatím zůstala v tom, v čem šla do tridy, i venku a prevlikla se až pak (a zakyda to obědem) - když jsem se ptala učitelky na nejakej navod, tak prý hlavně aby nesla v zaprasenym zpět do tridy. Ona se neprevlikne sama, ani si neřekne, takže je to na ucitelkach, ale doufala jsem, ze nebudu denně prat několik sad oblečení
jestli teda do ty školky ještě někdy půjde, i po tydnu má brutus rýmu, příští úterý jde konečně na logopedii, tak bych nerada, aby tam šla s nudli až na bradu nebo to, co hur, musela zrušit
Evaeva myslím, ze ty lindexovy tam maj i bez slev v nějaký zvýhodněný sadě typu 3za2, ale je to dost desna suma i tak
A pocesany leginy za 149,- jsou dnešním zjištěním spis teplaky i na našem ne úplně drobným diteti

dzizisketa já jsem si fare fakt oblíbila, přijdou mi na ploutvicku jako skvělý uzitny boty, jestli bude mít mimi podobnou nohu, tak první boty taky koupím fare, jen kdyby trochu popostrcili design na trochu soucasnejsi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025