Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:13

Potrefenáhusa jo, já je kupuju 3za2 a ještě s 20% slevou, což je částka, kterou jsem ještě ochotná akceptovat, vždyť to jsou tepláky. Je pravda, že vydrží pěkné, kolena neprodřené,... Což ale neznamená, že je třeba nepokydají temperama:)

U nás ve školce nesmí mít do třídy to samé, co na ven. Takže teď střídají dvoje tepláky, ale řekla bych, že spíš náhodně:) Prostě jim řeknou, že převléct, tak se převlečou, do toho teď ještě měli kraťasy. Trička teda nepřevlékají. V zimě je to právě jednodušší s legínami, mají je do třídy a přes ně pak natáhnou softchelky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:16

Potrefenáhusa teď na mě vyskočily aylla tiksi, prý mají podobný tvar jako babybare (taky ploutvička). Prý je to novinka. Zimní se mi nelíbí, ale na jaře je asi zkusím, ty babybare nemají okop z gumy a starší už je má po 14 dnech zase ojeté na palci.

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 09. října 2023 13:23

Evaeva já prave čekala, ze učitelka vydá nejakej podobnej pokyn, ale rekla jen, ze pak nechodej ve věcech zvenku dovnitř. Softshellky jsem teď nakoupila na fleru, ještě premejslim, jak do nich bude cpát ty saty a tuniky

já asi zatím zustanu krom fare u koelu, s tema jsem spokojena taky moc 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:47

Potrefenáhusa staršímu jsou právě ty koel úzké, jinak jsem s nimi nejspokojenější.

Šatovky dá přes softshellky

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:50

Je videt, ze tchibo leginy mam koupeny do zasoby a jeste je mlade nemelo na sobe, tak to jsem zvedava, jestli ho v tom vyslu

Potrefenáhusa To by me taky zajimalo, jak neprat denne dvoje teplaky - jedeme tentyz system, prijde v cistem, jde v tom ven, pak se prevlekne do jinych a ty zrasi cestou domuJako nekdy to jde opucovat a pouzit zas, ale spis ne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:54

Suya to nejde přesně kolikrát to jsou dvoje tepláky a ještě dvě trička krát dva. Ale ty tepláky do třídy jim někdy vydrží i třeba dva tři dny.

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. října 2023 13:58

Evaeva Jsem tusilaNo ale ted uz to snad bude furt na softshellky, tudiz problem se odklada na jaroEdit: tricka zakydany od obeda jsou druha vec... Na to se mi v zime osvedcilo merino tilko a obyc trika pres

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:00

Evaeva Tak náhodou, u nás ve školce trvají na tom, aby se děti převlékly už když jdou ven, takže venkovní tepláky opravdu občas vydrží i celý týden! :o)

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:01

Potrefenáhusa Ja som dávala tenké leginy a na to softshelky. Ktoré si navliekal na vychádzku. 

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:07

DruI u nás taky, učitelky to hlídají, venkovní tepláky/softshelky nechávám ve školce několik dní, i celý týden, jenom odpoledne zkontroluju, jestli je to ještě ok. A kluci jsou čistotní,  takže ty věci do třídy bych jim mohla taky dávat několik dní, ale dám jim to max dvakrát, ať nejsme za šmudly . Ale objektivně je to oblečení opravdu čisté. Viktorovo, který jí jen suchary a barvám se vyhýbá obloukem, teda obzvlášť.  

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:08

Suya merino tilko mám v plánu taky. A taky pečlivě sledovat, kdy budou mít rajskou a vyčlenit na to speciální tričko

Evaeva a čemu říkáš šatovka? Mne to zní jako z nějaký knížky od Šmahelovy  nebo takový ty propinaci silonovy saty, co nosej starý pani na vesnicích. Naše dite má obyc saty z trickoviny s krátkým nebo dlouhym rukavem, kratším, ale delším než tričko, rikam tunika 

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:12

Potrefenáhusa ja dceri davala leginy a na to tylovou sukni, kdyz sli ven, tak si sundala sukni a vzala si softshellky. Dobre se ji pamatovalo, ze sukne je dovnitr, softshelky ven. Ale mela nekolik sad, prala jsem porad. 

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:14

Pinot Noir letfenixa no doufám, ze až bude počasí takhle zjevny, jako dneska, tak ji v tom ven nepustí 

Offline Karja
43938 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:15

Potrefenáhusa LamickaNo jako malamala to nechápe jako a tak to po ní učitelky ani nechtějí, tu nechají na písku, v čem je ve třídě. Ta chápe, jen že natáhne něco navíc, když je zima, ale převlékání vůbec:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 14:22

Potrefenáhusa pod šatovku se nosí tričko, ale to je jedno. Chtěla jsem říct, že ty kalhoty prostě natáhne přes legíny pod tu sukni/šaty. Vídám takhle holčičky furt, softshel komplet a z pod toho kouká sukýnka

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:22

Potrefenáhusa No tričkové šaty se pod softshellky celkem vejdou. A alespoň ty softshellky potom z dítěte nepadají :o)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2023 14:26

DruI u nás na tom taky trvají, ale jednak se tam klukům občas nakupí víc tepláků (dokud bylo ráno sucho, tak chodili rovnou v těch určených do třídy), pak tam měli ještě kraťasy a taky si nemyslím, že to učitelky hlavně u těch větších dětí úplně (u)hlídají. A celkem dobře si umím představit, jak si syn zuje bačkory, chvíli okouní a pak, když se jde do šatny, tak se zase obuje a jde se přezout Mimochodem se jim teď povedlo, že dvě holčičky vyrazily v bačkůrkách (v předškolácích)

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:29

Lukasko sa nikdy neprezliekal,  normálne prišiel do šatne, vyzliekol softshelky,  na vychádzku a cestu domov ich naviekol a každý deň mal čisté. 

Online Zuzuli
3654 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:34

Evaeva mam dvoje sedy s lesnimi zviratky ve 104 a jedny tyrkysove s jednorozcem ve 110,kdyby si chtela

Potrefenáhusa zatim mela leginy, ve kterych tam rano dosla (ehm... Nechala se donest, mame to nastesti jen kousek), v tech byla ve tride. A na ven pak teplaky, do nich se prevleka vzdycky, kdyz jdou dopoledne ven. Ty jenom odpoledne zkouknu a nechavam je tam klidne dva tri dny, nez je nesu domu vyprat. Na zahradu odpoledne po spani uz se pak neprevlekaji, to jsem ji vyzvedavala v tech leginach. Mam v planu s hnusnym pocasim zrusit teplaky na ven a vymenit je za nepromokave kalhoty, co si je prave jen pretahne pres leginy.

Dostava tricko a leginy, saty radeji ne. Neumi si sama obleknout puncochy, leginy na ni vetsinou dost visi, tak to se saty uplne dohromady nejde. A dokud bylo teplo a chodila jen v tech satech, tak si je tam parkrat vymachala v zachode (maji zachody dost siroke a musi se pevne drzet obema rukama prkynka, aby nespadla dpvnitr). Jednou i rikala, ze ji zachod pri splachovani umyl sukynku

Online Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:41

Zuzuli to musím ještě vyzkoušet, záchody vůbec netusim 

jinak jsem fakt naštvaná. (Na nikoho, nemůžou za to, ale bublá to ve mne fest), starší dite prave odmítlo spát po 20 minutach moji marný snahy ho uspat, od rána tu na stridacku brecej, rakvej se, tečou jim nudle jedny přes druhou, k tomu varim jídla, který nikdo neji, hory prádla, bordel všude.....blbě mi je už ctvrtej den 

at už jde do školky!!!!