No spíš je to horší. I kdyby to zůstalo na kusy stejně, tak jsou ty věci prostě větší a celé je to objemnější. Peru furt! Akorát třídění spodaru nechávám už na ně.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, muž se vždycky ptá, jestli to patří do sušičky a na jaký program. Ale místo na takový systém ti závidím, já to mám všechno v jednom koši, třídím v chodbě, kde pak leží ty hromady dostatečně velké pro pračku, dokud na ně nepřijde řada, což můžou být i tři dny třeba.
Evaeva ty rána jsou kriticky i u nás, v ideálním případě jde mimino v pyžamu z postele rovnou do kočáru, ale není kazdej den posvícení, taky doufám, ze bude vodit samostatne muž
JankaM já teda přiznávám, že na pořádek ve skříních mám ocd. Špinavé nádobí klidně budu mít v kuchyni pět hodin, horu nesloženého prádla v obýváku týden, ale jak jde o vnitřky skříní nejradši bych měla i hrnky v zástupu ![]()
No k tomu pořádku... nemůžu najít pytel s hračkami pro batole - zatloukačka, geoboard, velké puzzle a tak. Na jaře jsem z něho už pár věcí vytahovala, ale teď se někam propadl.
continuity
já je nechávám skládat i ponožky a ručníky. Syn rád věší prádlo, ale to stejně musím vždycky přeskládat.
Karja v hm majú všelijaké tie kostlivecke oblečenia
Lamicka no věší všichni, ale podle mých představ to teda není. Hlavně já na dva sušáky, co máme, pověsím tři pračky a oni ani dvě. ![]()
Ručníky neposkládá tak, aby se vešli do skříně, ani můj muž.
Potrefenáhusa moje poslední mimino vstávalo kolikrát v půl deváté ještě loni
Muž je v tomhle zlatý, u staršího se rovnou nabídl, že bude vodit on a teď v tom pokračují i s mladším. Sám chtěl, abych s nimi chodila co nejkratší dobu, aby si malý rovnou zvykl na něj.
Potrefenáhusa já to mám s prádlem stejně, skříně v patře a pračku v prádelně na úrovni sklepa, jako bezdětný mi to tak nepřišlo, ale teď je to pruda, měla jsem si nechat při rekonstrukci udělat nějakej shoz :-)).
Pinot Noir Děti zapatlaný od jídla ale taky závidím, i když to je u nás proti tomu, co máš ty, úplně zlatý.
Zina naše dítě teď s jidlem vysira doma tak ukrutně, zatímco si ve školce chodí přidat, ze ji tu banketku s perlou skoro až preju!!!!
Potrefenáhusa tak to náš mladej vysírá jak doma, tak ve školce
nedosahuhe teda kvalit dalších zde přítomných, ale doufala jsem, že aspoň v té školce se podaří nějaká pestrost.
Evaeva U nás přišla nějaká ta předpuberta a ráno bylo tak děsný, že mi sambo řekl, ať SI to zařídím jak chci, ale že on už je ráno nevypravuje. No úterý, středa je mám já a pak asi budu doufat, ať do čtvrtka přijdou k rozumu, všichni.
Upiekli sme si pizzu. Lukasko si ozdobil svoju polovicu, tj salama, 1 minidielik cherry rajčiny, 1 dielik sampinona a trochu pizze. Pri pečení celý čas pozeral do truby. Dal si navrch aj trochu tatarky.
Takže ohryzol suchý okraj, kúsok salamy bez ničoho a potom už len cesto. Že mu nechuti ten roztopeny syr.
Ale musím ho pochváliť, že chce skúšať nové veci. Napr rôzne prichute jogurtov.
Karja no to doufej! Tohle by mně štvalo. Tak ať si to zařídí on, ať třeba nemusí do školky, tím vypravování odpadne;)
Mladší taky ráno různě vymýšlí, nechce tyhle boty, bundu nechce vůbec,... dneska poprvé brečel, že nechce do školky. Ale před barákem už byl v pohodě. Odpoledne zase nechtěl na kroužek. Nicméně na to jsem měla neochvějný argument, že brácha chce, takže pospíšit si musí stejně. Vždycky je za tím něco jiného, ráno je rozespalý, odpoledne nedomazlený,... Ale chce to pevné nervy. Jsem zvědavá, jak to půjde s miminem ![]()
Evaeva No, nejhorší ale je, že já se mu vůbec nedivim:-D.
Karja chápu! Ale sami tam asi nedojdou![]()
Evaeva No, já jim to furt vysvětluju, že se budou vypravovat samy a já jim jen vyčistim zuby a učešu, ale nechápou to!
Evaeva slipy a trenky dám na sebe a do košíku![]()
A nádobí klidně počká nikoliv hodiny, ale i dny ![]()
Karja no nás taky teď někdy chtel opustit tatínek myslím v ty zoo v dolní pěně, housatko tam mělo nejakej zacyklenej zasek kvůli nabízenýmu jídlu, mimino řvalo standardně jako vzdycky a muž se hrozne divil, ze já od nich ale chci jít taky pryč a nechat je tam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025