Potrefenáhusa :-D Jo, tak společně na výlety už nejezdíme dávno, přesně kvůli těmto situacím:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja
jo, vono v jednom se to řeší fakt snad i líp
Karja no nás taky teď někdy chtel opustit tatínek myslím v ty zoo v dolní pěně, housatko tam mělo nejakej zacyklenej zasek kvůli nabízenýmu jídlu, mimino řvalo standardně jako vzdycky a muž se hrozne divil, ze já od nich ale chci jít taky pryč a nechat je tam
![]()
Potrefenáhusa já tyhle situace umím řešit líp (už jsem holt zvyklá), ale to fakt neznamená, že bych taky nejradši neodkráčela středem ![]()
JankaM dny to nevydrží muž ![]()
Muzu si postezovat? Dnes rano. Skolka odjela v 7 na vylet. Marne jsme tam v 8.00 zvonili, o vylete jsem nic netusila
Jsme hrozni chaotici a zpusob informovani ve skolce tomu moc nepomaha. Dite, ktere cele rano knouralo, ze do skolky ne, se pred skolkou rozbrecelo, ze do skolky jo, domu ne. Ted tu paralyzovane ziram do PC a dite uz se nudi. Do toho volali ze skoly, ze starsiho boli bricho. Rano jsem na nej kricela, protoze sel jen v tricku a nechtel se vratit pro mikinu ani bundu, a my pospichali kvuli te skolce (zbytecne). Myslim, ze to ma psychosomaticke. To je den toto!
Gatita toho staršího si nevycitej, klidně to může být nemoc. Mladší od včerejška bolí hlava, nezabraly dva prášky a nakonec se večer poblila.
Gatita Určitě to není ze křičení, vždyť na ně křičíme furt, má se oblíkat! Neboj zítra bude nový den a lepší;-)
continuity nemoc bych mu neprala, on nenavidi zvraceni. A mam dojem, ze jedna takova viroza, resp. strach z ni, mu obcas pusobi i tyto trable.
Normálně si na mě zasedl FB a neustále mi nabízí nějaké obrázky a videa sofistikovaných obědových a svačinových krabiček. Asi to nějak tuší, že už jsem klesla fakt hluboko a dávám do tý blbý svačinový krabičky i věci jako svatební koláčky, abych zvýšila šanci, že dítě něco na tu svačinu sní, a chce mě to pořádně pogrilovat. Takže ráno do něj dostaneme pár lžic kaše, pak nesní svačinu a pak dloubne do oběda, takže když ho v poledne vyzvedávám, tak se dobejvá do tý svačinový krabičky. K tomu se trošku vytáhnul, takže je ještě hubenější než byl a visí na něm legíny i slimky, pevně doufám, že se s poklesem teplot rozjí aspoň tak, jak na tom byl před létem.
Zina ja som kúpila sofistikovanu krabicku od Klarstein, aby ladila s flaskou, vopred schválenú šéfkom, aby som sa dozvedela, ze najlepšia je obyčajná nedelena reklamná ![]()
Zina jo, to je naschvál, takový druh mučeníčka. ![]()
Mně IG a FB taky pořád tlačí videa děcek sedících v miminích židličkách, která způsobně luxují talíře plné krevet, sushi a avokád, nebo mimin, které dokážou doslova vdechnout celou zmrzlinu. ![]()
Dřív se mi chtělo plakat, ale už jsem okoralá.
Pinot Noir je to mucenicko! Kazdemu davkuji dle jeho cerneho svedomi. Ja mam zas FB plny nejake anglictiny pro snad jeste nenarozene deti a zdraveho vyvoje deti. Do toho dnes dva telefonaty ze skoly, ze syn je nejak v nepohode. A ze casto rano byva prepadly, ale ze to ve skole "rozchodi", a jestli se nedeje neco doma... Dnesni rano bylo na nic, i stres byl, ale jinak bych rekla, ze je u nas vse ok, a deti mi prijdou spis hodne naspeedovane nez prepadle, ale stejne.
Pinot Noir veď vieš, keby si pripravovala pestrú domácu stravu, tak by ti deti hneď jedli !![]()
Gatita Je, tak to mě fakt mrzí. Ale tak ty jsi říkala, že nikdy nebyl uplně ranní ptáče a že býval vždy takový jakoby "náladový" nebo že má svoji povahu, kdy se mu do věcí moc nechce. Určitě je takový podrážděný a nechce se mu, že se po nim něco ráno chce nebo jako ta povinnost mu vadí....co myslíš? No z domu si to nenosí na 100procent, to bych spíš popřemýšlela o nějakém tom povahovém rysu nebo jestli si něco neudělal s nějakým kamarádem tam (a nebo může tesknit po mamince, vždyt není nijak velkej;-)).
letfenixa ja jim docela varim, snazim se objednavat "lepsi" maso a vajicka odnekud z farmy. Kdyz udelam poctivy bio vyvar nebo omacku, tak si daji tak tri sousta. Kdyz nestiham a koupim v Albertu hotovou rajskou plnou stabilizatoru a emulgatoru, tak se tu o to div nepoperou.
letfenixa Já mám nemocné děti, protože je neoblíkám!
Jakoby to chceš slyšet, děti jsou nastydlé, tebe to mrzí kvůli nim, ted stres, kdo hlídat jak s prací a do toho, že za to můžeš ty, že to není překvapivý, když choděj nahý....Tak určitě.
Karja "veď vidím, že nemá tielko!"
A to mu nezapravene trci.
A chodí špinavý po jedle, aby bolo vidno, že ho krmime.
Já dostala drbačku na ergoterapii, že strašně kreslí a maluje (pravda) a ze to je moje úloha zprostředkovat mu radost z malování. Aby maloval hezky postavy, ale taky květiny a stromy. A že když bude chtít být třeba inženýr, tak bude potřebovat dobře kreslit. Tak jo, no... ![]()
Místo seriálů bude koukat na Boba Rosse.
Gatita už som písala, že jediná surová zelenina, ktorú zje, je v kebabe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025