Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 17. října 2023 20:24

Evaeva ty z Lidlu jsou tenký a ty z haemka taky, ty lindexovy byly prave teplakovity, s počesem 

tatinek nám prave vyčíslil naši spotřebu plynu podle minulých let na takovou sumu, ze teda vyjde levnejc to merino z vinted 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 20:28

Potrefenáhusa jojo, nám tady stačí tenké. Ještě mně napadá Tesco, tam mají takové praktické věci, ale to tam nemáš, viď? 

Já si právě myslím, že v listopadu už v nízkých celoročkách bude chladno, oni mají vyloženě jen kožené pod kotník, žádné zateplení, nic a za těch 14 dní už jim nohy asi nevyrostou. Ale vzhledem k tomu, že už přesluhujutak to do listopadu stíhám.

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 17. října 2023 20:31

Evaeva Občas tam taky koukám, ale zatím jsem neuspěla. I vloni před zimou jsem to zkoušela a zrovna tam nic vyhovujícího nebylo. Asi bych to musela sledovat pravidelněji. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. října 2023 20:31

Já zrovna ráno brala taky bundy na Zalando lounge na lyže. Jsem zvědavá, jestli aspoň nějaká bude dobrá. U nás je problém hlavně s velikostí, protože madam se pořád celkem v klidu oblíkne do bundy od bráchy. Velikosti 74. Jinak nosí 92, ale třeba od Reimy 92 mít nemůže. A v těch pidi velikostech ty funkčnější modely moc nedělají. Ještě musim nějak vyřešit kalhoty. S koupí chalupy a přesunem na hory letos to zimní fakt využijeme. Snad. Ještě teda vkládám naděje do místní zimní burzy. Kde jinde by měli lidi prodávat funkční věci než na horách... 
Karja já naopak už skoro nenakupuju od nikoho jiného než od Polek na Vinted. Tvoje zkušenost mě mrzí. Klidně bych to reklamovala i teď. 

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 17. října 2023 20:40

Evaeva tesco tu je vedle ve městě, ale tak zoufalý, ze tam nejezdime ani pro jídlo, oblečení tam maj trochu a ještě jsem tam nikdy nic neviděla 

boty má taky nezatepleny, sice kotnikovy, ale jsou nizsi než obvykle 

tak držím palce, ať neobjednavas z porodnice během nějaký nenadálý fuhavice :-)) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 20:41

Myrtila jo, na poprvé většinou neuspěju, pokud chci něco opravdu konkrétního. Výhoda je, že ti tam zůstávají ty zadané filtry a vyhledávání, takže pak to zkontroluješ na dva kliky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 20:44

Potrefenáhusa jeden boty má (snad) z loňska, tak ten druhý by asi musel ve sněhulích Ale to v Praze snad ještě nehrozí.

To Tesco musí být to velké, jinak to nemá cenu. A jen na mimina, ty větší děti mají pořádný výběr snad jen v Edenu a na Zličíně

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 17. října 2023 20:45

Evaeva No ale vzpomenout si na to, to je ta potíž

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 20:47

Myrtila já to dělám u uspávání, to mám času dost

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:07

Karja s doktorkou a sestrickou se netrap, myslim, ze jsou na obdobne excesy zvykle. A mamce bych pri nejblizsi prilezitosti prodala ten uspech na zavodech - vsak jsi na ne dceru pripravila, ne?

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:20

Evaeva mne se kolikrat osvedcilo nechavat ty nakupy na posledni chvili. Kolikrat se i ukazalo, ze tu sezonu dame jeste s vecma z lonska, nebo jsem v pulce sezony kupovala sedici velikost  z nejakeho bazaru, melo to vyhodu, ze ta vec aspon presne odpovidala aktualnim potrebam a ze to slo sehnat snadno, na tech bazarech je toho snad vic nez v normalnich obchodech. 

O vikendu asi budu muset probrat veci, uklidit letni, nachystat zimni, pohledat rukavice... A najit nejaky system, prala bych si mit tve kominky a uklizeno ve skrini. Mame v tom hrozny chaos, skrine narvane vecma, ale v realu klukum sedi treba jen ctvery boxerky a dvoje kalhoty! zbytek tam jen prekazi a pusobi nam stres kazde rano.boxerky se mi dneska podarilo dokoupit, sedi jim snad jen ty z C&A, ovsem tam zas maji rok co rok stejne vzory, taky neni prakticke mit pro oba to same a porovnavat pri kazdem skladani pradla velikosti.

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:25

Takže, pokiaľ majú nohavice správnu farbu (alias žltá a jej odtiene), tak si nositelne aj iné ako leginy

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:26

letfenixa zluta je takova prakticka barva

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:30

Potrefenáhusa prosim te, co nosi housatko doma jako backory? Nebo jen teple ponozky? Premyslim co se starsi. Zacina prituhovat a capacky odmita. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2023 21:33

Gatita no já kupuju větší minimálně co dva roky, abych to mohla posunout, pokud to nezničí dřív. A máš pravdu, ve skříních mám uklizeno a to třídění mně baví. Bohužel to není moc vidět, bylo by možná lepší, kdybych ráda myla kuchyňské skříňky Spodky jim taky kupuju v ca, ale poslední dobou mám pocit, že tam nic nemají, kolikrát mám problém sehnat velikost, přitom v tomhle případě na obrázcích nezáleží.

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:37

MPLeeTy severské velmi kosti to mají všechno posunuté minimálně o číslo, resp. se bere, že dítě z toho ve velikosti 92 už vyrůstá. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:38

Vy ma desite, ja som pred tyzdnom kupovala len jesenne topanky, zimnu vybavu nemam vobec nic!

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:39

Evaeva nam taky na obrazcich nezalezi, ale nechci, aby meli kluci stejne a ja musela premyslet, ktere jsou koho.

A skrine mam jako ukol pristiho vikendu, porad akorat neco hledame. No a o stavu zbytku domacnosti ani nemluvim. Musim se rozhoupat nekoho na ten uklid najit. 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:41

Mrakoplasjá taky ne. Jakože vůbec nic. Loni byla zima, že prežili v podzimních věcech a letos to nevypada lépe. koupím jim zatím akorát boty. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2023 21:41

Karja tiez to poznam (vratane matky, presne to by mi povedala). Ale logopedku aj psychologicku zvlada dobre, neberie ich ako lekarky (co ani nie su) a najma vie, ze tam sa chodi rozpravat a to on rad .

Tak snad aj velkamala zvladne tu logopediu v pohode.