Gatita a hlavne bežná na chlapcenskom oblečení ![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity jeej diky, ze si ma v tom nenechala samu :)
Ja mam prave v kosiku na zalande 5 veci - vsetky pre mna! Matka roka ![]()
Gatita Lukasko ma kopec vecí, ktoré by mohol nosiť, ale točí dokola 5 tričiek, a ostatné chce mať v skrini, aj keď ich nechce nosiť ![]()
Mrakoplas Děkuju, budu to předkládat jako přípravu do školy:-D. Ted se jí ta řeč hodně zhoršila teda. Já jsem teda říkala několikrát už sambovi, že si myslím, zda nebude mít odklad, právě kvůli té jakési emoční nezralosti, ale dneska jsem dodala, že to vlastně nikdo nezjistí, protože ji nevyšetří:-D
Gatita Hele vona je prostě divná:-D
letfenixa to je i nas problem. A k tomu dostavam dost veci od kamaradky, ale jeji syn ma uplne jinou postavu a strihove preference, takze tu mam treba patery dziny, ktere synovi padaji, hromadu mikin, ktere se mu blbe oblekaji atd atd. takze tu mam mraky veci, ale dokola tocime asi dve.
Gatita jojo, to taky nechci, aby měli stejné. Ale právě u triček to tak jednoduché není, ty musí mít obrázek a ještě schválně nekupuju nic typu tlapková patrola, protože pak to chce i mladší, který má oblečení celkem dost po starším.
letfenixa teď jsem těch žlutých věcí někde viděla hodně, ale kde
Mně se líbí taková ta hořčičná a synovi i sluší, ale je fakt nepraktická, takže taková kupuju max trička
Karja k odkladu ti poví něco i ve školce. A když se pak v PPP ukáže jako nevyšetřitelná, tak to bude mít v kapse![]()
Mrakoplas to je nahodou racionalni pristup. Ja mela kosik plny hadru pro deti a nemyslim, ze oceni, ze budou mit mnohem lepsi veci na lyze nez jejich matka. Ja mam totiz kalhoty z vinted a 20 let starou bundu. Ale teda lyzovani neni moje hobby c.1.
Mrakoplas sezóna jesenných topánok byla letos krátká
přesto boty staršího syna po třech týdnech vypadají jak po dvou dětech.
Ale dakujem vam zeny za nakopnutie. Pozrela som na vinted a hned z fleku nasla bundu, ktoru nosil strasi minuly rok, len teda o cislo vacsiu :) Nie je to vizualne moj favorit (on ju zdedil) ale za 10 eur to neber ![]()
Inac je to hmko len s nejakou vodoodpudivou upravou a stacila mu aj na sankovacku.
Gatita no já mám taky bundu aspoň 15 let
tři roky kupuju novou. Letos jí neužiju, ale příští rok už fakt musím. Ale děti už mají doma i lyže, což ocenily hodně, dokonce si je i asi 50m nesly![]()
Gatita no ja mam v kosiku rifle ![]()
Karja no uvidis ako dopadne skolska zrelost. Synovi teda vysla dobre ale zaziadala som o individualne sedenie a tam sa uz niektore veci ukazali. Inak okrem tej zhorsenej pozornosti je emocionalna nezrelost druhy dovod, preco nesiel do skoly.
letfenixa já jsem koupila dneska zrovna ty zateplený mansestraky z lindexu, cihlový červený a maj myslím i takovy hodně tmavě žlutý až do hněda. Snad mu sednou, moc se mi líbí :)
Já jsem s potěšením zjistila, že synovi jsou ještě všechny bundy z loňska. Bohužel mu ale vyrostla hlava a nemá ani jednu čepici. Pytel vod brambor asi dostane ![]()
žluťásek prosim ta ktore to su? A su aj na uplneho slíža?
MPLee letos furt ještě v ponozkách, ale přidali jsme kvůli miminu starej koberec. Nosi do školky tikki sandaly, jestli to bude nutný, bude je mít i doma, ale přijde mi, ze se v nich lip kope a dupe na malý miminčí ručičky ...
Vy ma desite, ja som pred tyzdnom kupovala len jesenne topanky, zimnu vybavu nemam vobec nic!
![]()
Já se možná chystám zítra na nějaké podzimní věci pro tatary, zima je daleko ![]()
Já mám pocit, že mne ty dětské hadry brzy zavalí. Obrazně i doslova.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025