Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 17. října 2023 22:33

Mrakoplas jsou to tyhle, ale objednala jsem je dneska, tak ještě nevím jak sednou. Myslím je tu před časem radila Gatita nebo Malenge

https://www.lindex.com/cz/p/8604781-2723-hneda-mansestrove-kalhoty-s-podsivkou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2023 22:37

žluťásek tie si vlastne pamatam ale nevyzera to byt strih pre starsieho :/ 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. října 2023 07:32

continuity já vím, že to tak s velikostma mají. Ale ve velikosti 80-86 asi počítají, že budou mimina ještě sedět v kočárku. Ne, že to dítě v tom chce lyžovat a hýbat se. 

Potrefenáhusa díky. Ponožky by právě musela mít hodně teplý a protiskluzový. A ty se jí pak různě hrnou, sundavá je. Rozčiluje jí, že se s nima nenarve do bot a pořád je musí sundavat a namdavat... Capáčky už nosit nechce. Oblíbila si ty gumový pantofle z Decathlonu, ale ty mi přijdou taky nic moc  A teda asi jsem ještě ráda, že mimino se před zimou vertikalizovalo a už víc chodí a neválí se po té podlaze pořád. Do světnice jsem koberec taky, i přes protesty muže, pořídila. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 08:38

MPLee já jsem s téma tikki sandalama spokojena moc, máme už asi paty, na ty venkovní aktivity u větších děti už mi přijdou trochu moc bare, ale porad je na stridacku hodně užije a teď je má v ty školce na přezuti (koupila jsem na bosorce i ten starší typ se silnejsi podrazkou, ale ty zouva) 

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 18. října 2023 08:45

MPLee Když píšeš Decathlon, nezvládla by tyto? Dávám je synovi jako přezůvky od doby, co chodí, u babiček a na návštěvách, kde mají studenou podlahu. Dobře se obouvají a zouvají, malá by se s nima určitě zvládla obsloužit sam podle své potřeby. Mají ještě podobnou verzi s pevnější podrážkou, ale tu jsme neměli, jen ji vídám na dětech na kroužcích. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. října 2023 08:56

Myrtila tyhle měla poslední rok u našich. A už je nechce. Ale zkusim jí přemluvit. Má je i syn, ale ten je zouvá jen tak z legrace  Ona teď chce "bačkory jako máte vy s tátou" jenže my nosímr klasický birkenstocky a crocsy. 

Gatita máme stejný program. Na kočárku mám pořád letní střechu, fusaky mám všechny na horách, stejně jako synovy bundy. A zrovna budeme 2 týdny v Praze. Ve skříni mám pořád v předních boxech kraťasy a krátá trika. A pro sebe nemám lautr nic, jak jsem přestala kojit. Ale nechci si nic kupovat, dokud nezhubnu. 

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 18. října 2023 09:07

MPLee máme ještě podedeny Camper backory, jsou krásný moc, ideál backor, ale doma je taky nechce nosit, už jsou to taky dost boty 

ale ty tikki by ji možná mohly zlákat na ruzovou a kočičku? 

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 18. října 2023 09:13

MPLee A birkeny ve velikostech pro batolata nedělají?
Jinak izolace trochu nic moc, ale když syn nic jiného nechce, dávám mu i slipstopy. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. října 2023 10:57

Myrtila birkeny mozna delaj, ale ona nosi BF a to teda fakt ani zdaleka nejsou. Kdyztak ji koupim ty decathloni pantofle, no. 

Offline notna
9311 příspěvků moje polička 18. října 2023 11:30

MPLee Dcera byla hodně drobná jako tvoje a já teda vzala na milost crocsy. Nožka v tom byla volně a doma se ji v tom chodilo dobře. Tim jak do nich vklouzla rychle nebo naopak rychle je z nohy skopla, docela je nosila. Narozdíl od jiných druhu prezuvek. Ty jak jednou vyzula, už je znovu neobula.  Ale nemáme schodiště, to bych neriskla.  

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 18. října 2023 11:35

MPLee ty penovy birkenstocky sice nejsou bf, ale prijdou mi prijatelne ohebny. Tonda je nosi v lete. Jen by asi maly byly siroky?

Offline Mohučanka
7342 příspěvků moje polička 18. října 2023 11:55
Reakce na dzizisketa:

Já mám pocit, že mne ty dětské hadry brzy zavalí. Obrazně i doslova.

​Jako zasmála jsem se, ale byl to zoufalý smích...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 12:18

Mohučanka jak jsme teď připravovali ty věci na mimino, tak jsem s hrůzou zjistila, že těch banánovek po dětech mám snad 30a to jsou jen hadry a boty. Když si připočtu ty ostatní věci...

Offline Suya
příspěvků moje polička 18. října 2023 12:33

Evaeva Tech kramu je strasne mocMne cekaji ve sklepe obri pytle plny miminich veci, samozrejme jeste roztrideny dost hala bala... Odsouvam to k nastupu na materskou, ale ten je za tyden

Offline žluťásek
8823 příspěvků moje polička 18. října 2023 12:38

Evaeva 30 bananovek??? Kde to skladujes

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 18. října 2023 12:41

Evaeva Ja ti rozumim, kdyz jsem ted tridila veci, tak jsem pak volala do klokanku, at si pro to prijedou dodavkou, ze by mi nekolik kontejneru nestacilo. A nejhorsi je, ze ten ubytek veci pomalu nejde videt .

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 12:43

Suya já v tom mám celkem pořádek, ale stejně jsem v teď nemohla najít ponožky. Ty banánovky jsou na to super, rovnou mám jednu doma a dávám tam vyřazené věci, dají se snadno popsat a vrstvit. No ale teď už to musím víc zredukovat a taky zjistit, jestli mám pro koho to schovávat.

A teda, myslela jsem, že jseš víc "pozadu" oproti mně. Ale je pravda, že moje mimino už dneska dostalo ultimátum.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 12:46

žluťásek máme pronajatou bývalou sušárnu za pár korun měsíčně. Ale kromě toho tam máme i všechny ty kočárky, postýlky, košík, autosedačku, vaničky a asi tisíc dalších krámů Ale už to budu pomalu lifrovat dál. Nicméně i do malého sklepa se mamce asi deset krabic po ségře v pohodě vešlo

Offline Catherinne
10772 příspěvků moje polička 18. října 2023 12:53

Evaeva ty si můžeš v té kočárkárně rovnou otevřít sekáč 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2023 12:58

Catherinne ty jo, to bych mohla