Jos eless MPLee to vyzera, ze ich budem musiet zacat prat na 40
. Cim vacsia teplota, tym vacsie tricko!
Edit. Ale leginy a mikiny sa nescvrkavaju, len tricka :D
Potrefenáhusa
No fuj! Hned jsem si vzpomněla, jak jsem říkala kamarádce, která stresovala, jak z dítěte vychovat dobrého člověka, že její hlavní úkol je, aby dítě přežilo dětství!
eless No ble, fakt. Na konto potaknů a červů jsem si vzpomněla včera při obědě, kdy mi kamarádka Thajka líčila, jak jsou v Bangkoku(!) běžně hadi (i jedovatí) nebo něco jako malí krokodýli...a že tam existuje i speciální služba na odchyt, když se ti jako objeví v bytě, dost vytížená!!! ![]()
Díky za účast, byli jsme oba u toho a viděli jsme to, do pusy si to dala během chaosu při odchodu do skolky, protože se kvůli tomu kricelo naposledy včera, ukazovala to tatinkovi, ze to tam má, ten na ni zakricel něco jako Okamžitě to vyplivni .... a ona to spolkla. Byla z toho sama dost překvapena. Naštěstí vůbec nebyla v nějaký dechový tísni.
vekem ditete se neuklidnujte, zacali jsme rentgenem a chirurgii tady na malým městě a doktor říkal, ze resil nedavno spolknutej prstýnek u dvanáctiletý a spolknutej kus plastový lžičky u šestnáctiletý!!!!! Taky různý retizky nebo otevřenou sponku
Takže to nikdy neskončí!
vsude, kam jsme vlezli, varovali před spolknutyma bateriema, to je prej strasny moc
Mrakoplas nam se takhle scvrkavaj věci z Marks a spencera, oni maj takovou krásnou bavlnu, silnejsi.
z lindexu máme všechno furt akorat, ale tricka nekupuju
MPLee ty rukavice jswm viděla v Libeznicich, ono to bejvalo myslím nějak propojené s doporucovanym chladkem,tak kdybyste někdy jeli kolem
Potrefenáhusa pane jo, to musel byt stres
. Hlidas mimino a stane se tohle. Hlavne ze uz to mate za sebou. I kdyz tveho muze jeste ceka noc na rozkladacim kresle, to jsou dost muka, ale je fajn, ze tam rodic muze byt.
jo, myslím, ze dneska tatínek odčini všechny svoje hříchy...mne vymetli s miminem tesne než šla na sal, je mi moc lito, ze tam s ni nemuzu bejt, prej mě moc volala ![]()
![]()
A nestihla jswm odpovědět dzizisketa , co hrajou za hru - je to Pin pon od djeco a přivedla mě na ni Jimik a u nás je teď hrozne moc oblíbená, takže penez nelituju ani trochu. Je to první hra, kde dite fakt pochopilo účel a smysl hry, mnohem lip než dojit s figurkou do cíle - hasici se snaží projet podle hodu na kostce kolonou aut driv, než shoří dům
myslim akorat pro 3lety děti, pak už bude možná až moc jednoduchá.
Potrefenáhusajojo baterky a pak taky magnety v počtu víc než jeden. Ale tyjo, do osmnácti je hlídat nemůžem![]()
Potrefenáhusa preboha! Este ze uz je vonku !
Potrefenáhusa No to je hrůza, jste hrdinové všichni, malá samozřejmě nejvíce. Nejhorší je, že člověk si to jako dovede představit ledacos, ale tak nějak já vždycky očekávám ty dobré konce u těch dětských opičáren, takže bych si byla myslela, že u takhle velkého dítěte už koruna projde zažívacím traktem celkem v pohodě.
Ach jo, tak snad už půjde hned ráno domů!
Karja ona normalne projde, prý se to jen sleduje, nějaký zadrhele, kde se muže zaseknout, tam jsou asi tři. V jícnu zaseklou ještě na malomeste neviděli, v motole to nekomentovali, tam už asi dětem tahali z krku leccos
no, teď jsem s nima mluvila, spali oba v kuse bez probuzení od půl 9 do 6, takže jsou oba doruzova, dite vesele žvatlalo, jsou po vizite a pusti je domu
prosim vás, myslite, ze si z toho to dite vezme nějaký poučení, nebo jsou to marný naděje?
Potrefenáhusa Vezme bych řekla, ale budeš to muset připominat:D
Potrefenáhusa no ty brďo ![]()
Deti su fakt rychle ako blesk v páchaní blbosti. Hlavne že už je dobre, uuuf
Potrefenáhusa myslím si totéž, co Karja - budeš to muset připomínat.
Potrefenáhusa Vezme, ale budeš to muset meldovat furt dokola. Já už mladýmu jen říkám: Ty máš ty špitály tak rád, viď. A melduju to furt, jelikož řídí jak debil, brzda/ plyn.
Potrefenáhusa no hele ségra v zhruba jejím věku vdechla mandli (doslova) a ponaučení si vzala, od té doby jedla mandle v klidu. Takže šance tu je.
Jak jste poznali, že se jí tam ta mince zadrhla?
Evaeva nepoznali, volali jsme pediatrovi, ta rekla, ze ji chce vidět a rtg
Potrefenáhusa aha. Mně by to totiž vůbec nenapadlo, že takhle malá mince může být problém. No teď už budu vědět.
Kan auto, to je další level strachu
No moje mladší v deseti sežralo piksli vitamínových bonbónů. Věděla, že to jsou léky a jak se s nima zachází, ne že ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.