Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 26. října 2023 12:33

žluťásek ty stabilo s výřezama jsou super i jako tužky. Prodávají se ve dvou tloušťkách. Karja 

Já doporucuju staedler noris Jumbo a super Jumbo. Super barvy, vůbec se nelámou. 
Maped jsem jednou koupila tužky a přišlo mi, že nic nevydrží, tuha byla uvnitř polámaná. 

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 26. října 2023 12:33

Dcera byla buď rozumná, nebo naopak nenápaditá, ale nikdy nic do pusy nestrkala, nejedla písek, kamení apod. Ale když jí bylo cca 5, slupla na popud kamaráda můj Euthyrox na štítnou žlázu. Mám tyto léky bězně na nočním stolku. No, tak kamaráda napadlo, že se budou léčit a každý z nich si jeden dal. Nejlepší bylo, že chlapečkovi bylo už 10 a myseli jsem, že on na dceru dohlíží. No, tak to prý naopak pětiletá dcera jemu ten nápad docela rozmlouvala. On ji pak udolal na argument, jestli nechce být zdravá, že léky léčí

Potrefenáhusa Držím palce, aby husička byl z těch dětí, které se poučí. Znám z okolí, že ne všechny se poučí. Ti byli stálými hosty na ORL s předměty v nose. Ale časem z toho chlapeček taky vyrostl

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 26. října 2023 12:42

Karja já můžu doporučit Stabilo trio, bez zářezů. U všech jiných značek je po čase tuha uvnitř polámaná a nejdou už pořádně ostrouhat. Tyhle Ríša vypíše do konce. Akorát rychle ubývají, černou má Ríša do září už třetí, červenou taky jednu spotřeboval celou, je v půlce druhé. A to jen ve škole, na doma má jiné sady. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:10

Pinot Noir Ty jsem nakonec objednala, děkuji všem respondentům!

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:31

Já teď koupila tyhle trojhranné pastelky, je to jakoby jen tuha s dutinou uvnitř, takže se nemusejí ořezávat, přijde mi to jako dobrý vynález.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:33

Potrefenáhusa jezisi!!  Jste hrdinove vsichni a drzim palce, at je to posledni spolknuta podivnost. 

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:33

Jo a při mém vaření si Šárka nejdřív strčila do pusy svítící střapec z Rosťovy propisky a než jsem naházela do hrnce co bylo třeba a přišla jí to z pusy vylovit, už tam nebyla baterka Naštěstí jsem ji vyhrábla zpod gauče, ale na těch pár okamžiků mě horko polilo.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:43

dzizisketa a jak kreslí? Protože já koupili kdysi takový ty jakokdyby kyticky od djeco a ty vůbec nepíšou, neudělám s nima čáru ani já, natož dite, tak mám k neorezavacim pastelkam trochu nedůvěru 

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:44

dzizisketa ta baterka mi přijde na volání rzzs

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 26. října 2023 13:49

Jo a ještě máme rádi tyhle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. října 2023 13:54

Pinot Noir á ty jsem měla já jako malá. Teď máme spoustu různých takových tužek, voskovek, gelových voskovek,... Docela jim závidím, tolik možností Ale mladší skoro vůbec nekreslí 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:13

Pro malý děti jsou boží takove ty hedvábné voskovky. Originální drahé dělá Jarmelo, ale občas je mají i v Lidlu a Action. Ty dcera miluje hodně. A klasika Stabilo woody - teď je u nás vyprodávali v Tescu za zlomek ceny. 

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:28

MPLee Stabilo woody jsou na kresleni fajn, ale deti byly od nich vzdycky hrozne upatlany, po par pokusech jsem je musela vyhodit.

Offline Myrtila
5231 příspěvků moje polička 26. října 2023 14:34

Potrefenáhusa Kdyžtak úplně skvělý voskovky pro nejmenší, co hezky kreslí, jsou tyhle trojúhelníky. Tady mají zrovna nějakou velkou a drahou sadu, ale prodávají se myslím i 6 nebo 10 ks asi za stovku. Už je máme přes 2 roky a pořád je používáme. 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 26. října 2023 15:05

Vari jezismarjaaa, takový škody. Až někdo budete chtít vyhazovat stabilo woody 3v1, já si je prosimvás vezmu do knihovny. Klidně i menší zbytky, používám je moc ráda. 

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 26. října 2023 15:25

PotrefenáhusaFuj, to musel být hroznej zážitek! Jsem ráda, že už je zažehnáno.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 26. října 2023 16:43

Takže teď odpoledne žrala Šárka pětikorunu a propiskou počmárala televizi

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 26. října 2023 17:50

Dite prave přišlo ukázat tatovi, ze má v puse kamen... 

a tatinek nekřičel
tak aspoň nekdo se poučil 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. října 2023 18:21

Potrefenáhusa No nazdar, čekají vás zajímavé časy.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 26. října 2023 18:42

Jimik zkouší ty reakce, no