Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 12:03

continuity kluci právě vydrželi max 30, 45 minut, pak spali do dalšího kojení a tak pořád dokola. Dvě hodiny vzhůru dali nejdřív v půl roce Tenhle zatím usíná jen na prsu, ale zase vydrží takhle dlouho vzhůru. Ale myslím, že na nějaké závěry je fakt brzo. Teď taky nikam nemusíme, uvidíme, jak s tím zahýbá, až budu muset být někde na čas.

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 27. října 2023 12:08

Evaeva 

Gratuluju jako úplně poslední! 

A ani nevim k čemu! Co to je? Další malej mizera nebo vzorná slečna?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 12:41

barbucha samozřejmě že klukA díky

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 27. října 2023 12:51

Evaeva 

No jo co se dá dělat stejně gratuluju že máte tu šichtu oba úspěšně za sebou! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. října 2023 13:41
Reakce na continuity:

dynda z toho, co píšeš mi jako jediná tvoje odpovědnost přijde zaplacení obědu. Do školy chodí dítko. Když mu chceš pomoct, tak bych zavedla pevný bod večerního programu, kde ti předvede aktovku a řekne, co tam má a proč. 

U nás teda první pololetí chodily emailem úkoly, aby se na to dalo dohlidnout a popravdě nevím, co by mělo v edupage pipat celý den. 

​To dítko, když ještě neumí číst, tak je zatím dost závislé na tom, co mu kde přečtu, že má udělat. Když jsem v půlce září nevěděla, že už mám přidat učebnici, tak to nemohl vědět ani on. 

Edupage když se rozjede, tak je to jak u Mohučanka - úkol z češtiny, příští týden výlet, vybíráme 150, úkol z matiky, trénujte vytleskávání slabik, posílám fotky, info pro ty, kdo chyběli ( tam se někdy záludně ukrývá informace, že třeba na výlet musíme vyrazit dřív, než začíná výuka), oprava zadání úkolu, noste kaštany.

Já synovu učitelku miluju. Směrem k dětem vystupuje skvěle, myslím, že třídu dobře zvládá, syn ji má rád, tak ten blázinec na edupage překousnu. Představuju si, že když má volnou chvíli, tak píše. Já to v práci taky tak dělám, jenže ty zprávy jdou skoro pokaždé někam jinam, tak na druhém konci není jedna uštvaná matka. 

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:37

Evaeva Tyjo, tak nám nespalo ani mimino se žloutenkou, o kterym jsme říkali, ze spi furt 

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:38
Reakce na Karja:

pilgrim No já jsem říkala, že my to máme ted jako takovou zkoušku, jak to bude vypadat s tou prací z domova, až budou třeba nemocné stonat s tatínkem doma a já "v kanclu".

​se musim priznat, ze si beru OCR...na starsiho syna ne, s tim jsem schopna pri home office neco odpracovat, ale s mladsim proste ne, to nedavam. Jsou mu porad jeste tri a nechape, proc sedim u pocitace. A jak je bezne dost samostatny a umi si hrat sam, tak v techto situacich zakonite prepina do rezimu nejvyssi potrebnosti. Takze zrovna tento tyden jsem mela 2 dny "volna", zbytek hlidala mamka, tak to aspon nemusel byt cely tyden.

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:45

Gatita Já měla tenhle týden home office jeden den s dítětem doma a hrozně jsem se modlila, ať mi hlavně nikdo nevolá a nepřijde žádnej akutní úkol. Naštěstí přišel až když dítě odpoledne spalo. Já ty home offici taky s dítětem doma nezvládám, příště si rovnou vezmu dovolenou, který mám ještě naštěstí dost díky tomu, že jsem se vrátila v půlce roku.

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:50

pilgrim ja na pristi detskou virozu taky planuju dovolenou, jeste tam mam par dni, tak to by na jednu dalsi nemoc mohlo taky vystacit

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 27. října 2023 14:51

žluťásek Dekuju za tip, duchove nam uz visi v obyvaku :-).

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:18

Já se přiznám, že jsem zpětně hrozně ráda, že jsem v létě odmítla nabídku vrátit se na častečný úvazek do práce. Po tom odmítnutí jsem si připadala jako hrozná kráva, protože malá má skoro 1,5 roku a dneska s dětma trochu pracuje skoro každá. Teď jsem týden doma s dvěma nemocnýma dětma a vzhledem k tomu, že rýma pokračuje zánětem středního ucha, tak to budou minimálně dva a bude to zase celá zima. Psychicky jsem už dost načatá a představa, že tu v mezičase a po večerech něco smolím na noťasu a mám závazky ještě vůči práci, tak vím jistě, že bych skončila na AD. Takže už se necítím blbě, vážně to není pro každého.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:26

monis no já se uprimne bojim konce RD, protože přesně mastit něco po nocích, to bude asi i tak potom dlouhá fáze 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:28

nemáte někdo zkušenost se sety od KiwiCo?  

A boty po milionté - vysoký nárt, široká noha. Začínájící chodec. Zkusila jsem koupit Bedy a špatný. DD stepy jdou, ale ideální nejsou. 

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:29

Potrefenáhusa Ja mam ted prvni ocr od vcerejska a doufam, ze je to do pondeli prejde. Sefova ma nastesti triletyho vnuka, takze to naprosto chape, ale i tak doufam, ze se to nebude dlouho opakovat, prace budu mit cim dal vic a nechce se mi drepet doma.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:42

MPLee možná zkus ty fare bare? Na naše dite maj fakt dokonalej tvar, některý jsou i docela hezky. Maj vyloženě radu pro první krůčky 

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 15:43

Vari třeba to bude jiný, až budou mladší ty 3, zatím je to takovej hardcore, ze si to představit fakt neumim

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 15:51

Potrefenáhusa na tom je nejvtipnější (nebo nejsmutnější), že já mám takovou knížku o dětském spánku, kde je jejich spánek popsán přesně tak, jak spal starší včetně rozložení během dne a toho množství. Přitom neznám žádné dítě, které by spalo víc. U mimina se teprve ukáže, dost jsem se bála po těch dvou, doufám, že se udrží aspoň ty noce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 15:53

monis já si myslím, že ono to tak jen vypadá, že každá pracuje. Taky je něco jiného uvázat se k určitému počtu hodin nebo zkusit nějaký projekt a, když to nepůjde, další nebrat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 16:00

Gatita u nás je fakt podstatný článek starší syn. Dneska je doma a je to mnohem lepší než včera. A to si spolu ani tolik nehrají, ale jak jeden něco vyndá, druhý taky a né, že se mladší pořád otravuje a nic kloudného nedělá.

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 27. října 2023 16:01

Evaeva no u mně by to právě bylo něco mezi čtvrt a půl úvazkem a ta práce by musela být hotová v rámci cca dvou dnů, takže jsem to vyhodnotila jako nereálné. Kdybych mohla třeba na dva půldny v týdnu fyzicky do kanceláře s tím, že děti někdo hlídá, tak to bych brala hned