Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10827 příspěvků moje polička 27. října 2023 09:07

Karja vieš čo, ja som bola vcera od 5 do 17 preč a vedela som, že L. budem chýbať. A čo myslíš, do 5 minút, čo som prišla, už bol protivny. 

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 27. října 2023 09:09

Karja Já se sambem úplně soucítím, jak se do toho nechal lapit. Už se mi to taky párkrát stalo. Naposled minulý pondělí  

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. října 2023 09:33

Tabea Já jsem se jednou taky takhle poučila, slíbila jsem jim, že pro ně dojdu po obědě, budou asi necelé dvě hodiny se mnou na HO, a hodinu počkají s babičkou. Hrozný to bylo, nešlo to. Takže už se nenechávám. Navíc mají ted hodně lékařských prohlídek, tak je bereme po obědě, když jdou tam, což může zlepšit, že se k tomu lékaři budou těšit. Tak uvidíme, zda se dnes poučil muž;-). 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 27. října 2023 09:56

Potrefenáhusa hahha, mě muž každou chvilku donese mimino se slovy: on se sle oblíknout nedá! On v jednom přebalit nejde! Nebo tak něco... 

A k Housátku - pamatuju si na labradora, který byl 3x během 14 dnů na operaci, protože spodní prádlo a ponožky. Držím palce, ať Housátko není tak urputné a poučí se lépe  

Offline monis
1608 příspěvků moje polička 27. října 2023 09:57

Potrefenáhusa u nás je to s oblíkáním mladší stejný, buďto se válí na zemi nebo jí držím propnutou do luku a snažím se jí narvat do bundy a do kočáru. Do toho starší držkuje, že černý legíny jsou bebilní,  bunda je hnusná, protože není růžová a ona chce jít ven na konci října v tylových šatech, protože máme období princezna. Když se konečne vypravíme, tak jsem zralá na panáka. Se slzou v oku vzpomínám na dobu, než začala chodit do školky, kde začala chytat tyhle móresy včetně kluci nebrečí a modrá je pro kluky

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 27. října 2023 10:08

711990 Karja Evaeva Díky za reakce. Teď už má zas jen 37, takže by nás odevšad vyhodili, tak snad to odpoledne zase nevyletí.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 27. října 2023 10:16

Karja ono je to dost podobny i u nasich. Mensiho vnuka (5r) kdyz popadne rapl, nenadela se s nim nic, beha po byte a je mu jedno, ze je v ceste mala segra, obout boty je na pul hodiny a vztekly řev, ze si chtel zapnout zip sam, kdyz predtim trucoval, ze se neoblece a nezapne. Druhy den je to zlaty dite, nepoznala bych ho. Mala ted zacina taky vzdorovat, jejich mama z nich je obcas na prasky. Tuhle jsem je mela oba plus jejich triletou sestrenici v minizoo a nakonec jsem nejvic hlidala dvouletou Adelu a ty dva nechala chvilema osudu s vedomim, ze kolem rybnicka je elektricky ohradnik. Adela tam na hristi uzmula erarni odrazedlo a vzdycky se ji nekde zapichlo predni kolo, takze sla hlavou pres riditka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 10:21

Zina takhle mu to může lítat i u normální virózy, kluci jsou kolikrát přes den úplně bez teploty a večer kolem té páté zase horečka. Jestli nemá horečku celý den (bez prášků), tak bych to osobně považovala za bežný průběh.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 10:35

u nás už je na prášky muž, není zvyklý s nimi být celý týden v normálním provozu. Měl je na krku celý víkend, vodí ráno do školky, odpoledne vyzvedává, mladší je od úterý doma. Dneska už máme za sebou několik vzteklých scén staršího, prostě normální den. Akorátže on vypadá, že v noci k miminu vstává on

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. října 2023 10:44

Evaeva Jéjeje, tak i na něj už došlo:-D To se těší do kanclíku:-D. Hlavně at se máte dobře vy s miminem a klukama, táta to asi přežije;-)

Offline eM
1733 příspěvků moje polička 27. října 2023 10:45

Evaeva Jako poslední gratulant v řadě se přidávám a přeju, ať je vám všem s novým mimi dobře na světě. :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 11:04

Karja to víš, že jo, představoval si, že děti budou ve školce. Taky už utekl na jeden neodkladný meeting a příští týden musí minimálně na jeden celý denAle mimimo spí zatím do devíti (kdy ho budím), takže jsme klukům ráno pustili pohádku a ještě spali.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 11:05

eM díky 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:17

Evaeva ty máš fakt medvědy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 11:21

žluťásek nevím, jestli se dá z jednoho týdne soudit, ale vypadá to tak

Akorát tohle je nějaký jiný druh spí od osmi cca, budím ho v těch devět (samozřejmě se vzbudí na kojení), ale pak vydrží neuvěřitelně dlouho vzhůru, klidně dvě hodiny, to od kluků neznám a pak to zase zalomí klidně na šest hodin, i když ho po třech hodinách vzbudím na kojení. Ale je tu s námi teprv krátce, myslím, že po šestinedělí bude jasněji.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:31

Evaeva tak to je neuveritelný spáč. Dve hodiny byly moje děti vzhůru už od narození, akorát těch šest hodin pak nenastalo.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:48

Evaeva Hahaha, mně tuhle sambo říkal, že musí zůstat v práci, že má hodně práce. Tak jsem mu řekla "tak nekecej, já znám tvojí práci, nemáš jí hodně a můžeš ji udělat i z domu, prostě řekni rovnou, že se ti nechce být doma a nemusíš kecat".

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:53

Mám tu pro všechny malý prudiče jednoduchej low cost tip na strašidelnou výzdobu. (náš prudič je znovu nemocnej, to je taky dost strašidelný) 

Hlava je zmačkanej kapesník, kterej se zabalí do druhýho kapesníku. Utáhnout nití, pokreslit fixama.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 27. října 2023 11:59

žluťásek 

Jeeee!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 12:00

žluťásek super