Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 16:10

Evaeva naše děti v noci spej, resp.budí se hodnekrat na kojení, ale nemaj ty bdely okna a ani jedno nikdy nevstavalo před 7

(jako občas se to oboje stalo, ale nic pravidelnyho)

ja myslím, ze jako se vsim, je ten rozptyl toho, co je normální, proste obrovskej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 16:38

Potrefenáhusa no právě. Tam to snad vycházelo z nějaké statistiky, ale právě fakt nechápu, kde jí vzali.

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. října 2023 16:51

Evaeva vcera jsem je mela oba, jeden se dolecoval z toho tuberackeho kasle a druhy mel prazdniny. Zlobili oba, priserne. Doslova tu na sobe lezeli a pusobili si vzajemne utrpeni. Nebo ten mensi projevi o neco zajem a ten vetsi mu to hned sebere, do toho na nej fistulkou jeci a "vychovava" ho. Moc se mi s nima nechtelo ven, protoze jeden je porad dost usmrkany a ja taky dycham pusou, a na nejake vykony to nebylo. Ale nakonec jsme sli, protoze jinak by z toho byl nejspus vyjezd na detskou chirurgii, oni vubec nemaji rozum

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 16:55

Gatita no rozum jim taky chybí, ale tak nějak dohromady. Dneska si vyjadřovali lásku tak, že jeden druhého tahal za nohy a druhý ho u toho mlátil srulovaným papírem po hlavě

Ale víš co, já s nimi vždycky odpracovala max 3 hodiny. Teď tu mám sice mimino, ale taky muže. Počkej si na první jejich nemoc, až tu budu sama

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. října 2023 17:08

Nevite o nekom, kdo by uvital pozustatky me vybavy latkovych plen? Rada venuji, kdyz to nekdo vyuzije. Nasla jsem tu 5 svrchnich kalhotek v ruznych velikostech, pak dve kalhotkove a 8 ruznych vkladacich plen z frote nebo bambusu. Vetsina je psana 8-11 kg, jedny ty pul svrchni budou o neco vetsi. Podle me to ma dobrou uzitnou hodnotu. 

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 27. října 2023 17:35

Syn chce vyrábět sněžítka. Už jsem musela vydat skleničku od provensalskeho koření, teď jsem si uvařila pečenej čaj a dojedla zbytek marmelády na chlebu. Víc skleniček už tu ale nemám

Třpytky v ampuli jsem mu otevřela zubama. Nebyl to moc dobrej nápad

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 17:40

Gatita zrovna jsem si rikala, jak bych asi rvala pliny na naše dite před 30 lety? Je to strasnej wrestling i s kalhotkovyma, kdy mi u toho utíká, otáčí se a strašně ječí, klasicky lepicí jsem musela opustit asi pred dvěma mesicema. Splňuje přesně tu kategorii 8-11 kg , vůbec si to teď neumim představit 

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 27. října 2023 17:48

Potrefenáhusa no ja ty latkove pliny vzdala taky hned jak zaclo byt dite pohyblivejsi. A presla jsem pak rovnou na pampers pants. Ale u nas se lezlo hrozne pozde, takze to dlouho nebyl zadny problem.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 18:13

Gatita je to vtipny, normalne se mě drží pomalu 24/7, jakmile zmizim z dohledu, tak řve, nenechá se pochovat ani od moji mamy a jakmile ji sundam kalhoty, zdrhá jak namydlenej blesk 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 27. října 2023 18:17

žluťásek hm, a já mám dvě igelitky zavarovacek, co už asi odnesu do popelnice.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 19:07

Potrefenáhusa a to je ten důvod, proč jsem je přebalovala ve stoje, to se kupodivu nevzpouzeli Na tenhle wrestling už jsem neměla nervy. Na pants jsme přešli jen, co se uměli otočit na břicho.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 27. října 2023 19:10

Znám paní, co si z přebalování dvojčat vyrobila zánět šlach na ruce. Mě se to teda stalo jen na jedné, skončilo to operaci, ale u mě to přetížení bylo i z jiných věcí. 

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 27. října 2023 19:38

continuity to je spis z toho nošení, ne?

Evaeva tak stejně je pak musis oblict, navrch tu holku asi i důkladnějc umejt....já to teda dělám taky ve stoje, ale ona fakt zdrha, ne ze stojí a drží se 

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 27. října 2023 19:43
Reakce na žluťásek:

Syn chce vyrábět sněžítka. Už jsem musela vydat skleničku od provensalskeho koření, teď jsem si uvařila pečenej čaj a dojedla zbytek marmelády na chlebu. Víc skleniček už tu ale nemám

Třpytky v ampuli jsem mu otevřela zubama. Nebyl to moc dobrej nápad

​mě se včera dcera snažila přesvědčit, ať vyleju med, aby si mohla přelít "lávovou lampu" z družiny a donést jim skleničku zpátky. Když jsem argumentovala cenou medu, tak prý že babička nám dá nový.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 19:54

Potrefenáhusa já je sprchovala ve vaně, ale o té důkladnější hygieně u holek jsem zrovna nedávno přemýšlela, když jsem ho v noci čistila skoro ve tmě. Je fakt, že oni nezdrhali, akorát nesnášeli tu polohu na zádech. No už to máš jen rok a hurá na nočník

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 19:56

Tabea ježiš marjá, já bych vám mohla dát takových skleniček Každý rok jich spousta vyhodíme a pořád jich máme moc.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 27. října 2023 20:01

Potrefenáhusa

Je to kombinované, ona je právě vůbec nemohla přebalovat. To jsou takové šlachy na zápěstí, co běží po palcové hraně ruky. Zatížení tohoto je, když něco držíš jen v ruce. 

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 27. října 2023 20:45

Evaeva já to hážu do tašky na kolech spolu s plastovými a děti to nosí do kontejneru a ty plastový do obchodu a peníze si můžou nechat. Takže se tu nic neohřeje.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2023 20:48

Tabea no my přecejen někam musíme zavařit ty skromné výpěstky, děláme už teda jen marmelády, ale všech skleniček se zbavit nemůžeme. A ty od medu se vrací včelařům.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 27. října 2023 21:03

Gatita Ne, to jsem myslela práci z domu, když bude ale s dětmi doma tatínek. Jinak sama s nimi, to fakt ne, to jen tak stihnout to nejnutnější.