continuity no, je to maso, ty děti "vychovat", taky mě bolí leccos, ještě my máme docela tezkotonazni
starsi teď porad rika, ze je miminko, má malý nozicky, neumí chodit...má přes 17 kilo, moje miminko ![]()
continuity no, je to maso, ty děti "vychovat", taky mě bolí leccos, ještě my máme docela tezkotonazni
starsi teď porad rika, ze je miminko, má malý nozicky, neumí chodit...má přes 17 kilo, moje miminko ![]()
Potrefenáhusa vcera ked sme sa s mladsim jasili na gauci a ja som ho drzala akoze vo väzení, na rukach ako babatko, tak mi prislo smutno za tym, ze uz si ich takto nepochovam. V hojdacom kresle na rukach, ked sa ku mne s tou bezhranicnou laskou a doverou tulili a som ich uspavala alebo tisila pri chorobe a spievala pri tom ![]()
Potrefenáhusa mně vždycky nejvíc trápily záda, taková ta celková zhroucenost, ale u prvního mně bolely i ty šlachy, nějakou dobu jsem nosila takovou ortézu na zápěstí. No ale tohle těhotenství mi nějak dalo zabrat, vstupovala jsem do něj v nejhorší kondičce, poslední měsíc už nebyl nic moc a teď teda s hrůzou zjišťuju škody. Po návratu z porodnice jsem šla k pediatrovi, dohromady tak 1,5 km po rovině. Po cestě tam mi došla síla, zpátky jsem musela dost zpomalit a normálně mně potom bolely břišní svaly![]()
Potrefenáhusa Tohle jsou presne okamziky, kdy jsem vdecna za moje dvanactikilova miminka, aspon je furt unesu :-D.
Vari jo, doktor z ORL se ustaraně ptal, poté, co konstatoval, že by bylo nejlepší píchnout obě uši, a zároveň viděl, jaké peklo Viktor vyvádí, když mu do uší jen kouká, jestli zvládnu ho udržet. Tak jsem říkala, má 13 kilo, když musím, udržím ho. A taky, že jo, vlastně úplně hravě. Nějaké nepatrné výhody to má.
Mrakoplas no, já furt rikam, ze ty mimina jsou nej ![]()
Evaeva to jsem si po těch porodech taky vzdycky rikala, ze by měl bejt člověk v co nejlepší kondici na tu peci o novorozence a přitom je spis pěkne v hajzlu. Já měla v prvním těhotenství velkej problém s brnenim rukou, když jsem se bála, ze to mimino ani neudrzim, až se narodí, teď podruhy to kupodivu bylo nějak lepší.
Vari Pinot Noir teď mi těch 17 kilo (vazili ji predevcirem v tom motole) rajtovalo čtvrt hodiny po zádech jako na koni v rámci postelovyho blbnutí a myslím, ze se zejtra nenarovnam
Tabea no my přecejen někam musíme zavařit ty skromné výpěstky, děláme už teda jen marmelády, ale všech skleniček se zbavit nemůžeme. A ty od medu se vrací včelařům.
Já jsem ty skleničky jeden rok stěhovala ke tchýni. akorát ona vždy každému, kdo chtěl skleničky řekla, že ve sklepě je toho spousta a ať si vybere. Takže, když došlo na moje meruňkové marmelády, zjistila jsem, že si je buď můžu dát do sedmiček s tím prilepovacim víčkem jebo si je koupit. ![]()
Docela mě to tehdá naštvalo, protože jsem tam za rok nanosila těch sklenic nejmíň 50 a každá měla dobré šroubovací víčko.
No ale něco veselejsiho. Letos jsme měli nejlepší dýně ever. Byly obří, ale asi docela čerstvé a strašně dobře se dlabaly, jak byly takové nedrevnate. Nebo jiná odrůda? Navíc jsem objevila, že muž má výborný řezáček na loňském dárku v Vánocům. ![]()

Potrefenáhusa já měla pokaždé o kus horší kondici před otěhotněním, tohle těhotenství jsem i dost flákala nějaké cvičení, poslední měsíc toho ani moc nenachodila a je to sakra znát
Snad bude mimino spolupracujících a bude čas na cvičení, abych se dala rychle do kupy.
Pinot Noir Vari áno, drobná výhoda to je.
Tabea no my přecejen někam musíme zavařit ty skromné výpěstky, děláme už teda jen marmelády, ale všech skleniček se zbavit nemůžeme. A ty od medu se vrací včelařům.
ty od medu taky vracím ![]()
Vari jo, doktor z ORL se ustaraně ptal, poté, co konstatoval, že by bylo nejlepší píchnout obě uši, a zároveň viděl, jaké peklo Viktor vyvádí, když mu do uší jen kouká, jestli zvládnu ho udržet. Tak jsem říkala, má 13 kilo, když musím, udržím ho. A taky, že jo, vlastně úplně hravě. Nějaké nepatrné výhody to má.
v tomhle je jakoby výhoda, ze naše dite stres hodně tlumí, takže ona si nechá líbit úplně všechno, jen je úplně ztuhlá. nechá se všude vyšetřit jakoby úplně v klidu. Ale bojim se, ze by šlo jít i dost přes čáru
continuity Máš je moc hezký, včetně toho truhlík u k nim. My máme letos první a několikrát jsme se na ni byla nadšeně dívat. Máš tam normální svíčku, nebo něco sofistikovanýho?
Děkuji, truhlík budu ještě předělávat, toto je bedýnka z jahod a nepůjde to v ni zalevat. koupila jsem dřevěný, ale ještě jsem ho doma natírala olejem, tak čekám až to uschne.
Svíčku normální čajovou, my jsme dost paliči.
Ja jsem dneska dodelala dyni a je pripravena, az se Tonda zitra vrati od babicky. Pral si ji, ale zaroven si ji plete s lampionem, takze si mysli, ze si ji dame na tyc s provazkem a pujdem s ni do pruvodu![]()

711990 ta je roztomilá. ![]()
Jinak videla jsem na insta super tip a fakt to funguje. Dyne se odrizne zespoda a rucnim slehacem se rozsmelcuje vnitrek. Vyberou se seminka a pak se jeste odsleha ta prebytecna duzina a nitky, kdyz tam jsou. Pal to jde krasne jen vyndat lzici a nemusi se nic skrabat. Jen se ty vlakna doat natoci na ty metly, tak se to musi odrezat.
711990 to jsem taky viděla. No my na to máme dva otroky (asi to teda nebude tak kvalitně, tak to dřív shnije), i obličeje si namalovali, akorát vyřezávat musíme my.
Evaeva otrokum dej klidne do ruky ten slehac. Kdyz to strcej dovnitr, je to bezpecny. Tonda se slehacem sleha uz od ty doby co ho udrzi v ruce:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.