Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2023 12:38

711990 je to bezpečný, když je jen jeden Oni taky šlehají, ale dýni měli jen jednu, já kojila a muž má jenom jedny nervy 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 28. října 2023 16:17

711990 No to je super tip, my už máme teda vydlabáno, vyřezáno:-D a právě není to moc dočista, už to chytá plíseň.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:17

711990já mám šlehač od kitchen aid a šleháním nějakého babovkoveho těsta, když jsem si chtěla ušetřit práci, se mi ta metla oddělila od toho nosiče. Jde to tam nějak nasadit, ale už tom šleham jen bílky.  takže bych tyto pokusy spíš nedoporučila. 

Offline letfenixa
10827 příspěvků moje polička 28. října 2023 19:55

Odvtedy čo sme dlho opatrovali zhnitu  dynu, je povolené ju len pokreslit.

Offline Muslik
561 příspěvků moje polička 28. října 2023 20:22
Reakce na Jos:

My se taky placame uz tri tydny v nemocech. V pondeli to dohnalo i me, samozrejme pri nocni. Nastesti dite uz vypadalo lip, ale vcera uz potreti zacal pochrchlavat i chlap a dneska ve skolce rano syn predvedl dokonaly tuberak. A to dneska slouzim, chlap ma zitra celodenni akci a syn musi k babicce. Cekam, ze nejpozdeji v pondeli padneme uplne vsichni. 

​Ať žijou nemoci. Naše dvouletá má za sebou měsíc ve školce bez ztráty kytičky a jediný, kdo je prakticky celý měsíc nemocný, jsem já a muž, a to fakt fest. Jestli to takhle bude celou zimu jak me strašila kamarádka dle svých zkušeností, tak se půjdu asi vlastnoručně zakopat do stodoly.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:18

Tak dneska jsem myslela, že velkemale snad už fakt rozbiju hubu, pardon za expresiva. Ona si tak vymyšlí, všechno se snaží prosadit podle ní. Montovali jsme něco do skříní, ne, ji se tam ten věšák nelíbí, nebude si tam věci vešet, vůbec, včetně leženi na zemi v předsíni natažená na botach a pak jsem šla na záchod a ona to normálně vyrvala přes šrouby ven z té skříně? Jako teď má fakt období, nic si nenechá, drzkuje, nenechá se třeba cesat, češe se sama, sambo ji tyhlety věci nijak nerozporuje, dneska teda ty vlasy česal po koupání tak asi prozřel v jakým je to pak stavu, no prostě každou možnou vec se snaží rozporovat a dělat jinak. Dneska je ještě vyzvedla babička, že půjdou pouštět draka, dokonce ji koupili i nového, ať má každá sveho...a ona s ní normálně neodešla, brečela že nepujde, a to na hodinu ven, ani jsme nedělali nic zajímaveho sambo spal a já jsem uklizela.

Offline Zuzuli
3702 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:36

Karja lituju te. Neni to tim stehovanim? Ze takhle reaguje na velkou zmenu?

Pokud se neco jeste nepokazi, budeme se do leta stehovat do vlastniho bytu a mam z toho obavy uz ted, kdyz vidim, jak blbe moje dite nese zmeny. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:42

Zuzuli Ne, určitě ne, holky to tady moc těší. Je to změna rozhodně k lepšímu. Ona má takovou povahu tužší a myslím si, že sambo je na ní jakoby tak zvláštně hodnoprisnej, prostě takový ode zdi ke zdi, něco nemůže vůbec neco co bych já viděla i za důležitý ji projde... Já taky dost věcí povolim, když mě přemlouvají nebo když cítím, že by mi to mohlo ulehčit práci (no nikdy neulehčí), tak se zkouší asi. Alehlavně ona asi cítí, že já se moc neberu vážně, já cokoliv doma řeknu, tak mě muž bere na lehkou váhu nebo spíš to jako hned v zarodku utne, když se mu to nelibi?, a myslím, že to ty děti dost dobře vycítej a zrcadlej toho svýho oblíbenýhi rodiče, tak si myslím, že hlavně proto mě neposlouchá.  

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:53

Karja docela v tom poznavam Tondu. Myslim ze by udelal totez, s tim vyrvanim. Ja proste uz vim, ze nektery veci je lepsi delat bez nej nebo to v tu chvili jakoby pustit, odlozit, pokud nechci aby to slo na krev a skoncilo to fyzickou separaci. Protoze tohle bejva presne jeho reakce. Obvykle tomu jde nejak predejit. Jenze pokud sem v tenzi ja, tak neustoupim a dopada to fakt tragicky. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 29. října 2023 20:02

711990No víš co, věšák už byl dávno namontovanej, když to tam viděla:D. Vlasy se asi taky česat musej, já si myslím, že právě opouštím poměrně dost věcí a pak to takhle dopadlo:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2023 20:09

711990 Karja ty děti jsou nějak náročný asi všechny. Starší syn vůbec nedává nějakou změnu plánu nebo zvyklostí, to se vždycky šílená scéna, žádné sebemenší pochopení, proč k tomu dochází a že se se nedá nic dělat, přitom už je mu šest. Když si něco vymyslí a nejde to hned, další scéna,... Navíc tahá ze školky takové to frackovité chování a je často hrozně hlučný a neuklidnitelný, což třeba u jídla nedáváme a pak nám tečou nervy. Na spoustu těch jeho projevů fakt už nevím, co říkat, jak mu to vysvětlit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2023 20:09

711990 Karja ty děti jsou nějak náročný asi všechny. Starší syn vůbec nedává nějakou změnu plánu nebo zvyklostí, to se vždycky šílená scéna, žádné sebemenší pochopení, proč k tomu dochází a že se se nedá nic dělat, přitom už je mu šest. Když si něco vymyslí a nejde to hned, další scéna,... Navíc tahá ze školky takové to frackovité chování a je často hrozně hlučný a neuklidnitelný, což třeba u jídla nedáváme a pak nám tečou nervy. Na spoustu těch jeho projevů fakt už nevím, co říkat, jak mu to vysvětlit

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 29. října 2023 20:27

Karjano je mi to jasny:D 

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:11
Reakce na Karja:

Zuzuli Ne, určitě ne, holky to tady moc těší. Je to změna rozhodně k lepšímu. Ona má takovou povahu tužší a myslím si, že sambo je na ní jakoby tak zvláštně hodnoprisnej, prostě takový ode zdi ke zdi, něco nemůže vůbec neco co bych já viděla i za důležitý ji projde... Já taky dost věcí povolim, když mě přemlouvají nebo když cítím, že by mi to mohlo ulehčit práci (no nikdy neulehčí), tak se zkouší asi. Alehlavně ona asi cítí, že já se moc neberu vážně, já cokoliv doma řeknu, tak mě muž bere na lehkou váhu nebo spíš to jako hned v zarodku utne, když se mu to nelibi?, a myslím, že to ty děti dost dobře vycítej a zrcadlej toho svýho oblíbenýhi rodiče, tak si myslím, že hlavně proto mě neposlouchá.  

​Soucítím, já dnes dopoledne ječela na Rosťu, protože jsem mu třikrát řekla, ať jde na záchod, než tam fakt došel (jednou přišel do koupelny, opláchl si ruce a spokojeně odkráčel ) a pak si místo oblečení kalhot tahal po bytě kačenku, doslova

Ale jako po týdnu bez pořádného venčení jsme toho měli všichni dost, já v pátek odpoledne měla zuřivý záchvat kvůli zavěsu - máme těžké blackoutové, které drží ty nejlevnější plastové žabky, které mají mělké zuby, brzy přestanou doléhat, tento týden jsem je musela ze štaflí pětkrát nandavat a už mi přetekl pohár, jsem ten závěs nasraná zmuchlala, švihla jsem s ním přes místnost a nadávala naštěstí bez vulgarit, ale pořádně, a pak jsem ten zmuchlanec ještě nakopala. Takže jestli Rosťa někdy vyrve tyč ze skříně, ani se nebudu divit.

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:15

Evaeva Karja syn dneska v botanické zahradě dlouho usedavě plakal, že by si moc přál koupit si v suvenýrech vějíř. Srdce by se nad ním ustrnulo, že mu nic nedopřejem.

Akorát teda jsme mu předtím už zaplatili kolotoč, kolo štěstí, kuličkodráhu, několik dalších atrakcí a dlabali kočičkovou dýni na jeho přání

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:29

Evaeva Změny plánu, místa, a tak zvládá naše dítě (zatím) dobře, ale strašně blbě nese, když někdo přijede, koho má rád (tchyně, moje segra atp.) a pak odjedou, nebo odjedeme my od nich, to je pak dobrý 3 dny problém úplně všechno. Mně je ho moc líto  a úplně chápu, že to, že ho někdo opustí, je pro něj obzvlášť těžký, ale musím si to pořád připomínat, protože nás pak vůbec nešetří.

Teď nás ještě čeká detox po televizi, protože jak byl nemocnej, tak běžela v podstatě každej den, už se na to ze srdce těším.
Ale vůbec nejhorší je to prudění s jídlem, už si z toho udělal normálně hobby, a odmítá apriori všechno, a to i dřív oblíbený jídla. A to ne že sní trochu, ale nesní nic, snídani nechce, svačinu nechce, oběd nechce, chvílema jsme z toho už fakt zoufalá a chvílema taky už vzteklá. 

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:31

dzizisketa Jsem si ten zápas se závěsem představila v živých barvách a normálně mi to zvedlo náladu :-].

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2023 21:37

žluťásek on usedavě plakat neumí, na to máme mladšího To je rovnou šílený řev vždycky, ale hlavně je takový nezkrotitelný, to teda mají společné.

Zina s jídlem u nás prudí mladší, i když teda jinak. To, že spoustu věcí nejí, je jedna věc. Ale pak celý den chodí a já mám na něco chuť, já chci džus a já chci něco sladkého (třeba po tom, co sní čokoládu )... No každý z nich dobře ví, jak nám brnkat na nervy.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:40

Ve vsech vasich detech poznavam i ty nase

Asi budu muset jejich matkam rict, ze to nedelaj blbe (jak je obcas prepada nejistota), ale ze to tak proste je.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:48

Evaeva Já i asi vezmu příkald z toho, jak to dělá dzizisketa , a až mě to zas dopálí, tak ten blbej talíř někam mrsknu a budu po něm mocně dupat tak dlouho, dokdu mě ten dopal nepřejde :-D.