https://youtu.be/gu5gGPYNStI?si=ozodHWcJThMzC8Vv
Ona je to reklama na sprej do nosu, ale jinak celkem k tematu ![]()
https://youtu.be/gu5gGPYNStI?si=ozodHWcJThMzC8Vv
Ona je to reklama na sprej do nosu, ale jinak celkem k tematu ![]()
Zina Mě vždycky dopálí leda tak muž, kterej radí, že máš odejít:-D Ne každej může:-D
Zina no hele úplně bych to nedoporučila
u nás občas nějaká scéna proběhne i z mojí strany a popravdě, vzájemně se spíš vyhecujeme.
Hele holky bude, hůř. Dnes jsem tam byla deset(!) krát, ať si uklidí na stole. A místo úklidu mi vyčetla, že jsme měly domluvené sushi. Je mi blbě a jsem nemocná.
Člověk akorát trochu otrne a přestane se rozčilovat. Speciálně pro Karja uvádím, že starší si z těch kudrnatych vlasů vyrobí v bazénu útvar zvaný drátěnka. Hodinu jsem ji to skubala na dovolený.
Bude ji na jaře 15(!)
Ale jinak jsou zcela samostatné a odpovědné a nemůžou to projevit jen z toho důvodu, že mají UBR (úplně blbé rodiče).
continuity¨Jo, já to dobře vím no, že hůř bude:-D. A to ještě vidim u segry v přímém přenosu, co dokážou kluci, no to bych nedala.
continuityNo hele, doufám, že s tím, že otrnu a přestanu se rozčilovat, máš pravdu, protože jestli ne, tak dětí pubertu asi nepřežiju ![]()
Karja no kluci mi pro matku přijdou úplně strašní. Máme v partě několik rodin s klukama a tu matku kolikrát úplně ignorují. Jedny s tím byli i u psychológa a ten jim dal doporučení, ať tatínek dělá ozvěnu a normálně ty matčiny povely vždy zopakuje. ![]()
Ne žeby ty naše poslouchaly na slovo, ale když jsem opravdu důrazná, něco se většinou stane. ![]()
DruI no je pravda, že muž úplně neotrnul a občas se pustí do vychovy. ![]()
Teď jak je pryč, je v dětském pokoji sice pořád úplně stejný bordel, ale větší klid.
U nás se říká, že dítě se dá vychovávat tak do deseti let a teď vidím, že je to velká pravda. Co se nestihne do puberty, je zcela ztraceno.
continuity No tak to často bývá. Mezi širšími známými máme dvě holky, co mají "spolu" děti. A samozřejmě takoví ti konzervativnější, když na to přijde řeč, tak řeknou, jak tohleto nejde, jak jde na těch jejich dětech rozcapenejch vidět, že v té rodině chybí chlap. No hahaha, to je tak trapnej argument, první prostě na ráně no. Vzpomenu si vždycky na segry kluka, kde teda otec jasně figuruje a funguje, na oba dva dědy...a říkám si, no co by asi o synovci tihle lidi říkali, kdyby měl dvě mámy..
continuity co do deseti, já slyšela, že do šesti ![]()
Ale to, že ženský hlas muži (i ti malí) vnímají jako šum, se ví. Ti naši teda mají na háku jak mně, tak tatínka. Nicméně pokud budou mít kluci pubertu po něm, tak můžu být úplně v klidu.
Evaeva To říkám já, do šesti, ale je to starej model výchovy. U dnešních dětí se má počkat do 25, potom je to už hotový dospělý člověk, který si samořídí všechno sám, jelikož mu rodiče dali prostor.
Kan tak to je takový vtip, že jo. Dítě se učí nápodobou, takže je úplně jedno, co mu říkáme ![]()
U nas je to tiez hrozne. Ale v sobotu pocas balenia som zistila, ze ked nieco potrebujem, tak sice to L. ofrfle a odmietne spraviť, ale po chvili to spravi. A to mi vzdy pripomenie moju mamu, ktora vzdy vsetko vyzaduje IHNEĎ a takýto prístup pre ňu neexistuje.
letfenixa tohle mi rikali ve skolce, ze jim naTondu skvele funguje. Nejdriv mu predstavit plan a potom pockat a po chvili vsechno bez reci udela. Potrebuje si to v ty hlave promyslet trochu:)
711990 Mne taky přijde nejhorší ten tlak, to se dite většinou úplně rozloží. Někdy to teda nejde jinak a bejva to fakt zoufalý
Potrefenáhusa 711990 s tím souhlasím a vždycky mi to fungovalo, ale teď se potýkám s tím, že třeba řeknu, že pak půjdeme ven (jako vždycky) a když přijde na to pak, tak se nic neděje, nikdo se neoblíká,...
Evaeva No to jsem vzdala, tu myslenku, ze se neco udela samo, zatimco ja delam neco jinyho, treba se rano pripravim sama na odchod do prace. To je nerealny
ale aspon se necha oblect anebo odnavigovat k tomu aby to udelal, ale musim nad nim stat.
mne teda kluci v puberte prisli narozdil od holky uplne v pohode
ale ja teda nemela vubec ambice je v tomto veku vychovavat, to uz je skutecne pozde. to se da jen pockat, az to prejde
viktorka_od splavu No víš co, jako někteří kluci to rozjedou už od první třídy:-D
711990 Přesně, já ted už chodím do školky nenamalovaná, nečesaná a uplně podvlečená a to jsem se ty předchozí roky docela divila, jak tam některé ty ženské vyrazí takhle na volno:-D
711990 no počkej, tady se to kupodivu samo udělá, když tu nejsem (jednou jsem vedla staršího na kroužek tj. mladší tu byl deset minut sám a měl za úkol se obléct a to udělal). Ale já mluvím o situaci, kdy jsem byli domluvení, že půjdeme ven, já i muž se oblíkáme, opakovaně je voláme, ať se jdou oblíkat a nikdo nic. A ne není to, že by si zrovna hráli.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.