711990že bych čekala, že se někdo oblékne než já se třeba namaluju a dojím snídani, tak to fakt ne. Ale teď fakt nad ními musím vyloženě stát a říkat teď kalhoty, teď boty... Ještě v létě stačilo připravit věci, zavelet a mohla jsem si zatím dojít na záchod a posbírat po bytě mobily, svačiny a lahvičky.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no tak to je u nas stejny. Vloni se oblikal sam podle "silnice" co sem mu pripravila, tedka ho oblikam ja jinak bysme neodesli
711990 no já oblíkat nechci, ale jinak je to stejný. Ale on je problém k tomu přimět i toho staršího ![]()
Prosím vás, co na vši? ![]()
(Už jsme měli doma roupy i blechy, tak teď ještě toto...
)
Evaeva jsem zvědavá, jestli i u vás ještě někdo zjisti, ze je malý miminko, má mimi nohy a neumí chodit a má mimi ruce a neumí se oblikat...
Potrefenáhusa mimi nohy ![]()
Karja rozjedou, uz od skolky, ale to je normalka:-) (teda pokud uz to neni s diagnozou, s tim dikybohu zkusenost nemam)
Potrefenáhusa nemyslím si, i když mladší je na chytrý (nebo vychytralý
) dost. Ale on se spíš identifikuje se starším bráchou. Jestli bude mít mimi nožičky, tak se musí rozloučit s kinem a hvězdárnou a cirkusem,...
Ale připomnělo mi to, jak jsme před porodem mluvili o kočárku a on vyrukoval s tím, že tam bude mít takové to stupátko a tam se poveze
No všímavý je dost.
Mohučanka Orthosan Forte šampón ze zverimexu, nic jiného na lidi nám nepomohlo. Plus vybírat hnidy
já už jej mám doma v zásobě, ve školce děcka nikdy vši nechytli, teď na základce opakovaně...
MohučankaJežíš lituji. Já mám nejlepší zkušenosti s pripravkem NYDA, ale když se teď koukala kolik stojí, asi kup cokoliv.
Dobré by bylo totiž odvsivit všechny v domácnosti a toho viditelné postiženého ještě jednou po deseti dnech.
Zábal: olivový olej (může být jiný) + Alpa + tea tree olej (levandule, eukalyptus,...) nechat působit několik hodin, nutné po cca týdnu opakovat a pro jistotu pak ještě jednou.
Díky moc dupali continuity luciole ,začnu šamponem pro lidi, pak zkusím ten zverimex. Zábal na několik hodin dcera nejspíš nedá, nechám si to jako poslední možnost.
Ona má hlavu úplně čistou, ale neskutečně se drbe od té doby, co přišla ze školy zpráva, že ve třídě jsou vši
až dnes ráno jsem při česání objevila jedno malé zvířátko, ale nevím, zda to byla veš. Asi jo ![]()
Mohučanka my jsme v dětství vši měly několikrát a veš jako takovou jsme našly tak jednou. V podstatě vždycky akorát ty hnidy.
Evaeva já jsem nenašla (zatím) žádné hnidy. Jen jednoho malého broučka, kterého jsem nestihla blíž zkontrolovat...
Mohučanka no ty hnidy nepoznáš, pokud ti to někdo neukáže nebo jich není už hodně.
mne teda kluci v puberte prisli narozdil od holky uplne v pohode
ale ja teda nemela vubec ambice je v tomto veku vychovavat, to uz je skutecne pozde. to se da jen pockat, az to prejde
Přesně, já teda holku nemám, ale podle okolí mi to tak přišlo. I když moji kluci byli celkem v pohodě. Prostřední měl občas nějaký záseky a nálady. A nejmladší je vyloženě za odměnu, na toho jsem snad nikdy ani nezvýšila hlas.
Kora ten muj cert byl rarach od narozeni, ale prave od te puberty se to nejak ztlumilo/presmerovalo jinam, oni pak bojuji mezi sebou/s otcem, kdezto holky s matkou, no. ale ja fakt nemam tendence plest se do toho co neni ma vec nebo neco za deti resit.. pak to muze byt tezsi
viktorka_od splavu to vždycky říká tchýně, že muž byl jako dítě hrozně divoký, dokud si v deseti nesedl k počítači
Někdy to s tou pubertou nemusí být tak žhavý. Mně teda přijde, co tak vídám v okolí, že holky do toho víc šlapou od mala. Takové to urážení, nebo když kolegyně nepustila dceru ke kamarádce a za chvíli jí volala ještě ta kamarádka, aby jí přesvědčila
Kluci jsou "akorát" divoký, mi přijde.
Evaeva já myslím, ze je to různý, ze jak jsou různý děti, tak jsou proste různý kluci a různý holky. Já nějak stereotypně od holek čekám pomerovani s matkou, i když já sama jsem takhle svoji pubertu vůbec nevnimala, na druhou stranu my máme dost konfrontačního otce, tak jsem zvědavá, jak si ho zvladnou namotat
Kora Taky mi u syna přišlo, že snad pubertu ani neměl, chová se pořád stejně, pohoda jazz, hlavně žádný stresy. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025