Teraz ste mi pripomenuli, ze aj Lukasko mal, nastastie krátke, obdobie, ze sa bal ist zo spálne na chodbu, ale trvalo to fakt len chvilu. Inak sa ma stále drzi ako kliešt, ale nastastie skolu aj krúžky zvláda bezo mňa v porovnani s tym, co robil, kym bol škôlkar.
Vše o těhotenství a dětech
Tak jsem si myslela, že teda vyhodíme to hnusné puzzle a koupíme teda nějakou tu podložku...shrnu to: máme malý byt. ![]()
Co jste kupovaly svým prvňáčkům za první vysvědčení? Nějaké nápady samozřejmě mám, knížka, deskovka, výtvarné potřeby... Ale třeba budete mít nějaký lepší tip. (Ráda bych něco souvisejícího se školou, ne třeba lego nebo plyšáka atd.)
žluťásek já mám od babičky knížku s věnováním, památka na celý život
žluťásek nektere skoly maji vlastni merch - tricko s logem skoly, gymbag a podobne. Pokud je syn na skolu pysny, treba by takove triko rad nosil?
Syn se ted vyslovil, ze by takove triko chtel, a ja nez jsem se k tomu dostala, tak ten eshop akorat zas na rok zavreli
.
Jinak Evaeva ma dobry napad. A moc pekna tematicka knizka je tato.
Evaeva Gatita zatím to vidím na knížku (ta bude asi i kdybych vymyslela něco jiného, k tomu) a možná malou hru.
Ještě zvažuju vstupenky do IQ landie nebo Techmanie, ale nejsem si jistá, jestli ty děti berou zážitek jako dárek. Zvlášť když na taková místa celkem jezdíme během roku. (Aby pak jako nejlepší zážitek nakreslil koukání na Netflix
)
žluťásek my ako deti sme chodili za odmenu na zmrzlinovy pohar, takze take nieco mam v plane. Ci to uz teraz, na polroka? U nas nie su vysvedčenia.
žluťásek ta knížka je taková tradiční. My později chodili přímo do knihkupectví si nějakou vybrat.
žluťásek plánuji hodinky, aby si je sám vybral
žluťásek a já, krkavčí matka, jsem dítěti řekla, že pololetní vysvědčení se nepočítá.
zajdeme na něco dobrého, ale dárek jsem v plánu neměla.
tv ja mám vzdělání v rebříčku hodnot docela vysoko, ale za vysvědčení chodíme s dětma na dobrý oběd nebo večeři.
Knížky jim kupuji běžně, fakt nečekáme na vysvědčení.
Za pololetni vysvedceni se u nas nikdy nic nedavalo, leda pochvala.
Já jsem za první vysvědčení dostala obrovský balení fixek, s mnoha odstíny barev. Tu radost si pamatuju dodnes, bylo to jak zjevení (začátek devadesátek, běžně jsme doma měli jen ty obyč základní barvy, žádný tyrkysový a ostře růžový a tělový atd) Na konci první třídy jsem dostala hodinky, otevírací digitálky s výměnnými kryty v podobě zvířátek ![]()
Ani mě nenapadlo první vysvědčení neodměnit, přijde mi to velká událost.
žluťásekklidně odměňuj, akorát jsem chtěla říct, že neodměnovat hmotným dárkem je taky v pořádku.
Doteď mě vůbec nenapadlo přemýšlet o čemkoliv za vysvědčení. Asi u toho i zůstanu. ![]()
continuity ale to já nerozporuju, nebo jo? Přišla jsem si pro tipy a zajímavý nápady, třeba to věnování do knížky by mě nenapadlo. Ač sama takový dvě mám, od táty a mám je kvůli tomu moc ráda.
žluťásek je to moc dlouho, takže si to nepamatuju, ale vždycky ty jedničky dostaly odměnu. (pamatuju jednou kolečkový brusle, to bylo velký přání)
Za vysvědčení jsme vždy chodili do cukrárny. Jinak jsme tam moc nechodili, takže to byla oslava. Otec nám se sestrou vždy zdůrazňoval, že se ucime pro sebe a ne pro okolí. Že za všechno nemůžeme cekat odmenu. Ze je to nase vizitka. Nesměli jsme za vysvědčení přijmout nic ani od prarodičů, kteří to pak akceptovali a přímo za vysvědčení nám nic nedávali.
Tak malej Žluťásek dostane vysvědčení poprvy v životě, to si zaslouží trochu pozornost, ne?
(ale vlastne mne nenaoadlo, ze to není až to velký na konci roku)
moc se mi líbí ta kniha s věnovánim
Potrefenáhusa tak Lukasko dostaval vysvedčenia uz v skolke, normalne vypisane, akurat ze vobec nevedel, co to je a nezaujimalo ho to. Uvidime teraz školské.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články