žluťásek skoda mandarinky :(
Vše o těhotenství a dětech
S Albi tužkou a zpivankama se jezisek moc trefil

Potrefenáhusa urcite mas pravdu. U ni se tohle obdobi potkalo prave s HP, nasledovalo dlouhe kazdodenni vysvetlovani a uklidnovani.
žluťásek skoda mandarinky :(
Že? Leda použít nějakou, o které víš, že fakt není dobrá.
Kokoska to byla seschlá chudinka, kterou by už nikdo nejedl. Dobrý by mi taky bylo škoda .
Jsem zjistila dnes, že děti mají 2.1. ještě prázdniny;-)
Jsem zjistila dnes, že děti mají 2.1. ještě prázdniny;-)
Školky by měly jet už 2.1.
tv Nase treba zacina az 3.1. a i ostatni skolky jsou na tom podobne, neznam jedinou, co zacina uz druhyho.
Pinot Noir muž furt tahá domu ty strašlivý klementinky s tím, ze jiný nikde nemaj, ale i do těch mi je lito zapichat prskavky, musím je holt zachránit před seschnutim
tv Nase treba zacina az 3.1. a i ostatni skolky jsou na tom podobne, neznam jedinou, co zacina uz druhyho.
Ty jo, určitě máš pravdu...
omlouvam se.
tv Nemas se za co omlouvat, ja taky pocitala s tim, ze deti uz druhyho nakraci do skolky a smula no :-D.
Vari nase je otevrena uz druhyho ![]()
No nepotěšily jste mě, doufala jsem, že to přejde, až si zvyknou na bráchu.
Varitady školky nedrží prázdniny jako školy, 2.1. mají všechny otevřeno.
Potrefenáhusa mladší se v létě bál usnout, protože muži umřel děda ve spánku. Ale plně prý děti chápou smrt až po desátém roce.
Zuzuli mne přišlo před chvíli upozornění, ze jsou ještě na ZS prázdniny a ze musím dite kdyžtak prihlasit...no... přihlásila jsem ji ![]()
Evaeva já si to prave pamatuju, jak jsem v noci poslouchala, jestli je babička nazivu a dejcha...no, mohla jsem si ten strach ještě na 35 let schovat
Potrefenáhusaon ho v životě neviděl,. vůbec nevím, proč ho to tak zasáhlo
tv Nemas se za co omlouvat, ja taky pocitala s tim, ze deti uz druhyho nakraci do skolky a smula no :-D.
Tak jsem si to nakonec pamatovala správně, určitě jsme to tady už kterýsi rok probíraly. Projela jsem školky našeho města a všechny až 3. Možná záleží na kraji?
tv podle mě to určuje zřizovatel, stejně jako provoz škol nebo prázdninový provoz školek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články