Já si pamatuju, že na konci školního roku rodiče udělali kuře s hranolkami (to během roku nebývalo, protože teta chovala králíky), k tomu top topic a polarkovy dort. To je slušné retro, co? ![]()
Vše o těhotenství a dětech
tvmě přijdou ty zážitky prostě lepší. ![]()
Tyjo, my jsme jako děti fakt dostali odměnu za každé vysvědčení. Pamatuju si jich spoustu, byly tam výtvarné potřeby, knihy, vytoužená hračka, když jsme byly starší, tak třeba oblečení. Táta často ještě navíc přidal nějaký peníz, šli jsme na zmrzlinu, babička pokaždé strčila tu bankovku za desky ![]()
continuity a dcera nechodí do knihovny? Já jsem v jejím věku měla knihu na den, to si neumím představit, že by mi rodiče pořád kupovali ![]()
žluťásek my vlastně knížky jen tak nedostávaly, když o tom tak přemýšlím, chodily jsme do té knihovny. Ségra třeba nechce skoro nic jiného než knížky, takže u některých knihomolů je knížka pořád ten nejlepší dárek![]()
žluťásekchodí, dost si půjčuje i se spoluzackama, ale pořád toho dost i nakupuje.
Ta si nejvíc přeje nový regál na knihy. ![]()
Nepamätám si, že by sme so súrodencami niekedy dostávali niečo za vysvedčenie od rodičov či od starých rodičov, možno občas peniaze. Určite sme nechodili na obed či do cukrárne. Knižku som dostala vždy v škole.
Catherinne a to lego, myjeme všechny hračky každý týden v práci, lego do kýble s mýdlovou vodou, magnetickou stavebnici totéž. Schne to pak pár hodin nasypané na prostěradle, nic neplesniví.
Ty erární hračky v hernách bývají strašný, nerada jsem tam syna brala, dokud dával všechno do pusy.
My jsme chodili po vysvědčení na konci roku na jahody se šlehačkou do cukrárny s tátou, to byl svátek hned dvakrát - jednak ta cukrárna, protože jinak jsme do ní nechodili vůbec, a jednak ten táta, který byl dost zaneprázdněný a jako děti jsme ho doma skoro neviděli. Od babiček jsme dostali nějaký peníz, vždycky nějakou papírovou bankovku, ale za mě byly ještě papírové i dvacky, takže to moc nebylo ![]()
Boty
na nohu 13x6,7
prosím, nemáte někdo tip? Třeba Potrefenáhusa ? Zatím jsem našla jen s šírkou do 6,5cm
MPLee jo, až tolik ne, to má teď k dylce 15,5
Ale hodně široký jsou bedy, možná i pegresy
Potrefenáhusa do bedy nenacpal nárt
Dcera má taky stejně širokou nohu s délkou 15,7
Achjo.
Riskli jsme to a pustili staršího na silvestrovskou přespávačku s klukama z týmz (všichni jsou min. o dva roky starší). Dost jsme trnuli, v jakém se vrátí stavu, ale vypadá to, že fakt pili jenom kolu. Uff
Jo a od dneška je oficiálně -teen. Stárne dítě, stárne.
Zkus Pegresy, mně se na širší nohy s vyšším nártem osvědčují nejlépe.
MPLee a co fare?
MPLee jo, tam to dobře pokrejou ty koely, pripadne ty fare bare, naše má nart celkem nizkej asi, všechno utahuju skoro na max
Do statistiky - ja si vubec nepamatuju, ze bych neco dostavala za vysvedceni. Ale myslim, ze jsme trochu oslavovali konec sk.roku, pamatuju si, ze mi tata koupil Fantu a ze obcas probehl nejaky peniz na prilepsenou. Ale na tu Fantu si pamatuju, vyzbrundala jsem ji za jeden vecer![]()
Synovi jsme myslim nic nekupovali, v pololeti urcite ne. Ale asi jsme sli do cukrarny nebo tak neco.
brrr Muzes na ne byt pysna![]()
MPLee dcera má 19x7
no, taky to není snadné, ale určitě snazší než ty vaše míry.
Děti vařily lektvar. Nejdříve ve vaně a pak v záchodě. Jako určitě to mohlo být z horších ingrediencí, hlavně v tom záchodě, ale té drogerie mi je taky líto, prý chtěly použít všechny barvy duhy....tak nejvíc to odskákal můj fialový silver kondicionér, ten jediný je asi svou barvou dostatečně uspokojil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články