Vykouklo na mě video kde maminka vysype všechno lego a omyvatelné kostky do vany, nechá to odmočit a sítem vysbírá. Ta voda byl pěknej hnus. Děláte to někdo?
(napadaj mě i různý herny)
Vykouklo na mě video kde maminka vysype všechno lego a omyvatelné kostky do vany, nechá to odmočit a sítem vysbírá. Ta voda byl pěknej hnus. Děláte to někdo?
(napadaj mě i různý herny)
Catherinne ne, ale nejsky bazarovy jsem myla v mycce
Catherinne a jak to suší, aby jí to hned nesplesnivělo?
Malvin to mi teda přijde drsný! My nedostávali nic velkého, tak tu knížku, od druhé babičky třeba padesáti korunu, výsledky to nebylo podmíněno. Jo a ještě nás babička brala do mekáče![]()
Evaeva jo, to tam nebylo, poslední záběr byl na tu špinavou vanu po vypuštění vody ![]()
Čistě technicky to narveš na jednu osušku, většinu vody odsaješ a do rána to uschne, ne? Co by na tom plesnivělo?
Evaeva mně to zpětně přijde naopak fajn. A i tehdy jsem to, když jsem byla na druhém stupni, chapala. Když spolužáci vyprávěli a těšili se, že s vysvědčením musí objet celé široké příbuzenstvo, aby kasirovali peníze, tak mne mrzelo, že tento příjem nemám ( na ZS jsem byla strašný skrblík). Ale učila jsem se pro sebe a dodnes se vzdelavam pro sebe.
Catherinne Já to dělávám, naposledy v létě, takže to schnulo na osučce na sluníčku. Ono to má spoustu záhybů, jasně, je to jen umělá hmota, co by tam plesnivělo, ale asi by to ted v zimě bylo vlhké dlouho, zvlášť pokud toho někdo má kvanta. Takže ted myju jen ty velké podložky ty tím trpí nejvíc a něco tak výběrově.
Ono hrozně záleží, jak se s tím hraje. Nejhorší u nás je, pokud se něco postaví a nechá stát. Ale ta voda "hnus" to je jen prach. Tam v podstatě nic jiného není a pokud se ten prach namočí, jasně vypadá to hnusně, ale furt je to prach.
Malvin Tý jo, široké příbuzenstvo? To by mě nenapadlo, že se s odměnou za vysvědčení bude angažovat někdo jinej než vlastní rodiče. Já si po pravdě nijak zvlášť nepamatuju ani že bych něco speciálně za vysvědčení dostávala. Ale k maturitě a k promoci jsem od našich dostala náušnice :o)
Zas jednou čtu s otevřenou pusou, vůbec si nevybavuju, ze bych kdy dostala něco za vysvědčení. Teda vlastně Jo, matně si vzpomínám, ze jsme chodili na dort nebo na pohár a pak peníze, ale to asi později? Vybec nevím, budu se muset přeptat. A do teď mě teda taky ani nenapadlo něco dávat ![]()
Ty knizky - to jsou nějaké speciální? Nebo jako knížka s dopsanym věnovanim na začátku? To slysim fakt úplně prvně.
U nas vzdycky za vysvedceni byla kniha:-) a surprise surprise, knihy jsem dostavala i jindy. Ale byla to hezka odmena. A v lete jsme chodili jeste na pohar anebo na obed do restaurace.
Malvin já se nikdy neučila kvůli té odměně, stejná byla, ať jsem měla 4 nebo 1, byla to drobnost. Na druhém stupni jsme šli třeba do restaurace, byla to spíš taková oslava konce školního roku. Že by to mělo nějaký vliv na můj výkon, tak to vůbec
Mně spíš přijde drsný, že ti rodiče zakázali přijímat dary od jiných.
711990 jo přesně. A řekla bych, že na to odpoledne, kdy nás babička vzala do knihkupectví a potom na happy meal se ona těšila možná víc než my![]()
Catherinne no my toho máme tolik, že by to pokrylo byt
Ale láká mně to zkusit, tyhle velké úklidy mně baví.
Evaeva zakazoval nám brát za vysvědčení. Jednou nám prateta vnutila peníze tajně na odchodu. Jako hodné holky jsme to rodičům na chodbě řekly a peníze jsme házely dole do poštovní schránky. Ale když jsme byly starší a dávali nám při návštěvě peníze na přilepšenou, tak jsme si je mohly nechat.
Vysvedčenie videli nasi a jedny stari rodicia. S nasimi bol ten zmrzlinovy pohár a od deda pár korun.
Myslím, že tady zrovna knížky běžně dětem kupujeme tak nějak všichni. Ale pokud je někdo knihomol, nemá jich nikdy dost a každá nová potěší.
My chodili na konci školního roku na večeři do restaurace, což se dělo tak třikrát ročně, takže pro nás to byl slavnostní okamžik. Od prarodičů jsme dostávali něco na zub a později peníze, přesněji řečeno stovku. A to pro nás bylo peněz!![]()
Doteď mě vůbec nenapadlo přemýšlet o čemkoliv za vysvědčení. Asi u toho i zůstanu.
![]()
Na konci roku by mě to ale asi napadlo. Nějaká cukrárna, zmrzka nebo tak. Já jsem jako dítě dostávala od dědy za vysvědčení peníze, které mi ale hned odebrali a uložili na knížku. Tak to raději nic ![]()
Pak si pamatuji, že po maturitě jsme byli na večeři. Naši brali vzdělání jako samozřejmost.
dzizisketa jj přesně, já si přesvě vybavuji tu zastrčenou bankovku za deskami. Od rodičů jsme nedostávali nic, to možná až pak později a taky peníze. Od babičky vždy, adekvátně věku, mně to přišlo hezké.
Děti jsou doma. Velká malá bude doma už skoro měsíc..malamala dva týdny a muž asi taky třetí týden. Na odpoledne se nám je podařilo umístit k babičce, abychom mohli pracovat a nezbláznit se, ale stejně, to je teda pěkně dlouhý!
dzizisketa tak mého knihomola každá nová kniha potěší, ale když má dvě nové měsíčně, rozhodně to pro ní není mimořádná událost na oslavu čehokoliv.
Spíš bych to dítě potřebovala převést na elektronickou čtečku dřív než nás to zavali, pak by ta papírová na oslavu nějaký smysl dávala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.