Oba kluci mi večer breceli, že chtějí být se mnou..prožívají to vaše děti taky po dlouhém volnu, ty návraty do institucí?
Vše o těhotenství a dětech
tv nevím, jestli mně těší nebo děsí, že to mají i starší děti
Klukům se večer taky nechtělo, ale ráno prý proběhlo v klidu. Ale spát mají ve školce až zítra, tak uvidíme.
Evaeva no ten starší má deset a půl. Ale on je hodně citlivý, tak se nedes.
naštěstí to budou jen tři dny, to zvládneme.
tv já mám děti podstatně mladší, ale myslím, že to u nás tak bude do 15. Velké malé je 5,5 je od začátku prosince doma, asi dvakrát byla u babičky s dědou se mnou, párkrát jen pozdravit bratrance. ale ona je s námi doma tak spokojená až mě to děsí.
Zblázním se z puberty! Ať je klidně drzá, ať protáčí oči, ale ten mix smíchu, mazlení se, nasrání, radosti, smíchu, nasrání, smutku, smíchu, radosti, nasrání, mazlení, lístostivosti, radosti, depky, smíchu... to vše ve velmi rychlém sledu, to nedávám.
Kdo to má vydržet!? To jsem si naordinovala suchej leden!
tvnaši se oba do institucí těší. Což mě taky těší. ![]()
Lamicka u nás jsou dnes všichni trvale nasrani. Mě je taky nějak divně, tak mám pochopení, ale lepší to není.
Karja no oni jsou taky spokojení právě. Když byl covid a všichni jsme byli doma, tak si to vyloženě užívali.
Pinot Noirtož to ti přeju.
u nás ty instituce jsou fajn, znám paní učitelky, ve třídě jsou oba v pohodě.
Lamicka Brzo jedno z toho odpadne. Bohužel to mazlení asi... Lituji tě!
tv starší už letos chodí do školky rád. Ale doma je taky rád, my jsme navíc byli týden před Vánoci nemocní, komplet celá rodina včetně tatínka. No pozitivně hodnotím, že nikdo nebrečel ![]()
Ještě k těm vysvědčením - já dostávala od první třídy od rodičů kindervejce. I v pololetí i na konci, to možná někdy i nějakou maličkost navíc. (A od babiček nějaký ten peníz.) Když jsem dostala kindervajíčko za maturitu a společně jsme se tomu zasmáli, myslela jsem si, že je už poslední, ale omyl. K promoci mi táta předal kytku, na které se na mašličce houpalo taky jedno. To mi udělalo hroznou radost, musím říct :-).
Slu. To je ale moc hezké. Udělali jste si takový svůj rituál. Tradici.
tv Naše dítě se tam zatím těší, ale my máme některý věci úplně opačně, nebo se k nim dobereme v době, kdy už ostatní děti jsou v další fázi. Takže by mě moc nepřekvapilo, kdyby to nabralo opačnej kurz.
Slu. to je dokonaly!!!
tv u nás škola začíná až v pondělí, včera už syn začal, že nechce jít. Neděle večer a pondělí ráno zas budou hodně náročný...
Slu. To je super, že to rodiče takhle dotáhli k dokonalosti ![]()
Slu. To je parádní ![]()
Slu.To je moc krásný ❤️
Karja mne se ty rituály taky moc libej
ja vám včera chtěla vyfotit věnování, co jsme dostali v knize kdysi na odchodnou ze školky, ale máme doma nějakej neznamej exemplar, zřejmě sebranej v nejaky knihobudce :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články