Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38786 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:11

Gatita a nebyli jste (nebo někdo jinej) na vanocni jurte v botanický zahradě? My se chystáme, je to myslím až do 7.

a myslím, ze za kolinka s kecupem před televizi není nutný se bicovat, jednak proste nejde dělat všechno na 100% a jednak kolinka s kecupem u televize jsou proste nejlepší vecere 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:26

Potrefenáhusa my v jurte byli. Byla to nouzova prochazka typu hlavne nebyt doma. Dovalili jsme se tam az odpoledne a platili plnou palbu. Trochu me to prekvapilo, drive byval vstup od listopadu do brezna zdarma. Jurta byla pekna, ale za 5 minut jsme byli venku. No takova prudna prochazka za pet stovek, no. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:28

Gatita 

Doporučuju podívat se na program Divadla Kampa a Divadla Minor, obzvl. Minor měl vždycky moc pěkná představení pro děti, Jazz Dock měl teď dětské vánoční představení /vyprávění o tradicích, zpěv koled, celé je to interaktivní, děti si můžou vyzkoušet různé hudební nástroje/; i Studio DVA mívalo vánoční inscenace pro děti. 

Offline Potrefenáhusa
38786 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:40

euridike ten minor mi přijde nějak strašně vyprodanej, no, jak cokoliv dobryho 

Gatita to nezní úplně dobře teda 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:44

Potrefenáhusa no byla to takova nase typicka trestna vyprava, nikomu se ven nechtelo, sychravo, zacinalo se uz serit, ale doma cirkus k nesneseni, tak se muselo ven. Ja mam botanickou rada, ale tohle by bylo takovy pitomy i zadarmo, tak mi trochu vadilo, ze to byl vlastne drahej vejlet. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:49

Potrefenáhusa ale nechci te zrazovat. Jurta byla pekne udelana. Byly tam takove "televize" - skrinka, ve ktere je aranzma, ktere se rozsviti nebo uvede do pohybu, kdyz otocis knoflikem. Ale je to malicke, neni to na straveni odpoledne. Byla tam i dilnicka, jenze u mini stolecku pro asi 4 deti, a uz tam nekdo sedel. A my jsme takovi netrpelivi a nechtelo se nam tam stepovat.

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 13:56

GatitaBotanická má teď nově to vstupný sjednocený, venkovní i skleník za plnou cenu po celý rok. Já ji mám hrozně moc ráda a zvlášť když mají ve skleníku motýly, je to senzační. Na jurtu jsme moc chtěli, ale nejdřív byl celý advent nemocný muž, pak si dal další nemoc přes Vánoce a dneska jsem padla já. Trochu začínám pochybovat, že to ještě stihneme

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 14:17

žluťásek to je mi vas lito, my jsme taky porad nemocni. Ja uz ne, ale muz teprv tu nemoc konci a mladsi dite ma jeste porad teplotu. Je to na prd, k.o. minimalne na tyden/osoba. Je fajn, ze mame dovolenou a ze muzem byt doma, ale rozumim ti, ze ti je lito, ze nikam nemuzete... treba by mohl aspon muz se synem, pokud by ses za tyden jeste necitila? Mne uz se i styska po vsech moznejch pribuznejch, jak jsme se museli izolovat...

No a jeste takova perlicka. Vcera jsem vecer vyrazila do Bambule, protoze mladsi syn bude mit jeste tento tyden svatek a narozeniny. Ja mu nic nestihla koupit v predstihu, protoze toho bylo dost a pak jsem lehla. Prisla jsem si tam uplne nepatricne, nikde ani noha, delali tam inventuru za pochodu, protoze kdo by chodil den po Vanocich nakupovat hracky. Prislo mi, ze si musi myslet, ze jsem se probrala z komatu po nejakem vecirku a zaspala Vanoce:))

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 14:33

Gatita je to otravný, prakticky od září je doma pořád někdo nemocnej nebo aspoň načatej tak, že zmaknem povinnosti, práce škola nákup atd., ale už není síla na nic víc společně. Ty adventní a vánoční procházky všichni tři, to mi strašně moc chybí. 

Na Štědrý den měla být u nás moje mamka, ale muž měl přes 39, to jsme odpískali. Zítra plánovaná návštěva jeho rodiny, tam asi pošleme syna samotnyho a budeme si smrkat každej v jednom pokoji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2023 14:36

Potrefenáhusa minor spouští předprodej vždycky 15., ale od té doby, co posunuli začátek z 0:00 na 8:00 (myslím), to úplně nestíhám. Kluci tam chodí rádi, páč divadlo s hernou a máme to blízko 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. prosince 2023 14:39

Gatita nějaké hezké vánoční divadlo má prý Damúza, ale nebyli jsme, my ty adventní víkendy míváme docela plné. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 14:39

Gatita u nas to je dcera a kdysi se mi dokonce stalo, ze hrackarstvi bylo zavrene az do Noveho roku. Ani vetsina eshopu nefunguje. 

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 17:20

Candance je mi syna lito - svatek i narozeniny ve vanocnim tydnu. Navic temer nekupuji hracky behem roku (nepocitam teda sportovni vybaveni, vytvarne potreby, knihy a deskovky), nechavame to prave na ty Vanoce a narozeniny, ale letos jsme meli vanocni darky pro mladsiho blbe vymyslene a nestihla jsem uz prikoupit zadnou dalsi drobnost pro instantni radost. Diky za tu otevrenou Bambuli, ze mel aspon neco na ten svatek. 

Online Tabea
8082 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 18:02

Garfie

Vcera jsem si na tebe vzpomnela. Nějak nám časově nevyšel program, tak jsem vymyslela jsko nouzovku kino. V obchoďáku ale byla Kidzania, kam už jsem je několikrát chtěla vzít, tak jsem zavelela, že tam půjdeme. Děti brblaly, protože chtěly do nějakých prolízaček, muž taky nenaloženej. A že jestli je tam teda aspoň nemůžeme poslat samotný. Nakonec byli všichni nadšení, děti uklízely hotelový pokoj, dělaly zubní hygienu, policii, hasiče, staraly se v nemocnici o novorozence, vyjely se sanitkou, roznášely dopisy a peníze, zúčastnily se výukového programu pro piloty a kosmonauty, ..... všechno jsme nestihli, protože v deset zavírali. Bylo to super.

Offline letfenixa
10860 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 19:32

Viete ako sa hovorí,  že zariekaneho chleba najväčší krajec? Tak vždy sa mi pacili všelijaké číra a vyholenia u chlapcov. Takže čo chce mať Lukasko na hlave? Áno, vojenský zostrih ! "Hlavne nie nejakého kohúta! To sa mi nepáči!"

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 20:35

Tabea prosim tě, jestli nechceš tak neodpovídej - já žiju v tom, že jste v Německu? A tam Kidzsnia není ne? Mě se to totiž hrozně libí a i teď by si tam snad šla pohrát, ale právě jsem to  nikde ve střední Evropě nenašla? 

Offline Garfie
28511 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 20:44

Tabea Je to super projekt, brala bych u nás něco takovýho!! 

Online dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 21:39

Loni jsme nestihli ani jeden prostředek, tak letos rovnou dva, autobus i vánoční retrolinku

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 28. prosince 2023 22:36

euridike dekuju moc, ten jazz dock by me nenapadl

Online Tabea
8082 příspěvků moje polička 29. prosince 2023 05:40

MPLee máš pravdu, bydlíme v Bavorsku. V kidzanii jsme byli v Abu Dhabi. Mají tam na dveřích ke každé aktivitě nápis, že stát frontu můžou jen děti a zúčastnit aktivit se taky můžou jen děti. Jako rodič můžeš koukat dovnitř přes sklo.