Catherinne no to je třeba 500 děti na druhém stupni a v tom mekaci jich vidíš 30 a je narvano. Oni všichni končí více méně najednou, takze se to takto hromadí.
A jednou za měsíc si těch 50 korun na hranolky uskudli každé dítě.
Catherinne no to je třeba 500 děti na druhém stupni a v tom mekaci jich vidíš 30 a je narvano. Oni všichni končí více méně najednou, takze se to takto hromadí.
A jednou za měsíc si těch 50 korun na hranolky uskudli každé dítě.
Catherinne já vyslechla rozhovor kluků tak okolo 16 let a ti si doporučovali najít v té restauraci zapomenutý bezedný kelímek, umýt a používat. Takže možná je to vyjde levně![]()
continuity to ale myslím, ze ses optimista
nebo já tu vidím denodenne ty dvoulitrovky Coly, chipsy a energetaky. Asi se i stridaj, kdo nakoupí
Ty chudý tu krupou na hřišti ty suchy nudle z čínský polivky
Catherinne ona je to asi i společenská událost, jít s kámošema na hranolky. Já jdu občas na indický jídlo do Quadria a tam je věčně narvano dětmi. Taky si vždy říkám, kde na to berou prachy
ale když tam zvejkaj napůl hranolky, dolejvaj si litry koly z bezednýho kelímku a čumí do mobilů na volný WiFi, asi ta zábava vyjde docela levně ![]()
Potrefenáhusa U nas v obci se teď bude otevírat večerka - no jakoby celodenní obchod se vším moznym a nemožným, kousek od skoly, já to okomentovala tak, že dcera donese první žužu oko nebo tak něco a sambo to nedá, nevím jak se s tím vyrovná, asi bude volat kontrolu ČOI co měsíc a pak to zavrou....No jsem zvědavá, teď se fakt snažíme, ale naše holky jsou tak žravé...
Karja naše dite sladký moc neji, žádný cukroví si nedala, babovku vrátila, ve všem se teď spis rejpe....a po ty čokoládě a po bonbonech jde jak slepice po chroustovi. Já to nezakazuju úplně, ale to mnozstvi mi přijde neunosny.
PotrefenáhusaMy taky nezakazujeme uplně, ale omezujeme. Na návštěvách to neřešíme, na výletě si taky musí něco koupit, ale kdybychom to neomezovali, tak to v podstatě jí od rána do večera.
U nas v 1.tride nosi tak tretina deti sladkosti ke svacine. Jako ne buchtu, ale bonbony, lizatka kinder tycinky, kinder buena, u nekterych jsem nikdy nevidela namazanou housku nebo ovoce. Kdyz se zeptam, zda nemaji normalni jidlo a tohle az na pozdeji, tak ne. Naopak jednomu klukovi svacinu normalne zavidim, ma krabicku s hodne prihradkama a v ni uplny raut.
Lamicka náš má vždycky na svačinu pečivo s tvarohem/žervé a šunkou nebo sýrem, a k tomu kus ovoce nebo okurky a tak třikrát týdně actimel. Tak to myslím je OK. Ale odpolední svačina, to už jsou holt ty kinder řezy, brumíci, vafle, tyčinky chocapic, různé balené perníky a tak. Max mandarinka, nebo banán. Nic lepšího jsem nevymyslela, jí to až ve tři, to je cokoliv čerstvého už nepoužitelné, i to jabko nebo banán už jsou z tašky omlácené a hnědé.
Lamicka dcera vyžaduje na svačinu suchou housku, nechci vědět, co si o mě paní učitelka myslí
k tomu má v krabičce nějaké "křupky" z dm, zvířátka nebo preclíčky, 4 gumové bonbóny, aby se mohla rozdělit s kamarádkami a v poslední přihrádce zeleninu. Ovoce jí doma, do školy nakrájené jablko nechce, protože zhnědne. Mně ta školní svačina nijak žíly netrhá, klidně jí tam nasypu ty křupky, když mám ostatní jídla pod kontrolou.
Prý tam mají dost spolužáků, kterým paní učitelka říká "sladkáči".
Pinot Noir tohle je dopolední svačina a nic jiného v aktovce nemají. Prvňáci hlavně ze začátku potřebují dost pomoc, takže jsme jim pomáhala vyndavat věci z tašky, balit aktovky, hledala jsem různé šk.potřeby, protože ti řeknou, že nemají, ale mají
a ty svačiny jsou prostě bonbóny, čoko tyčky a lízátka. To sladké co zmiňuješ mi přijde v pohodě.
Lamicka ty jo, to je děsný.
Karja U nás je vietnamec už pár roků,mladší tam byl schopen utratit skoro všechny peníze. Loni jsem dokonce musela babičkám zakázat, aby mu daly peníze k narozeninám do ruky. Nakonec pomohlo to, že peníze došly a a ještě vyhrůžka, že tam zajdu s jeho fotkou a domluvím, aby mu nic neprodávali. Jako nedělám si iluze, ale už to aspoň omezil.
Pinot Noir ségra ještě v 15 nosí někdy kapsičky
právě na odpoledne, výhoda je, že je vysosne i při spěchu na autobus, když se přesouvá na kroužek
Mohučanka tohle je v pohodě, taky máme kluka "sucháče". Ten si vyjednal suché jídlo i v jídelně. Mluvím fakt jen o těch sladkostech, co nejsou jídlo ani náhodou.
Mohučanka Ríša jí doma jen večeři, takže já naopak spoléhala, že vyváženou stravu zajišťuje školka, teď s těmi svačinami jsem musela jít trochu do sebe, protože on jí ve škole 3 jídla a doma jedno. Pozitivní je, že od dětí pochytil ten actimel a teď takové balené sýry Milko. Je na tom s mléčnými výrobky jinak hodně špatně. Bohužel tam teda taky pochytil Prime a podobné zbytečnosti.
Lamicka to možná bude jednou mladší, sucháč
sýr teda jí, ale v té školní jídelně
Evaeva dcera měla spolužáka "sucháče" co si přinesl na její narozeninovou oslavu vlastní suchý rohlíky ![]()
Pinot Noir vlastně jsem tím chtěla říct, že se někdo děsí, kolik sladkého děti dostávají ve škole/školce, ale jsou rodiče, kteří to považují za normální svačinu
Lamicka no právě, taky jsem psala, že mají děti ve škole celý pytlík bonbonů k svačině, jiné před vstupem do třídy dostanou od rodičů hrst medvídků... Já se nejdříve styděla za vafle a kinder řez, nebo jednu čokoládovou minci po svačině, ale když jsem zjistila, co nosí ostatní... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.